Azoospermie - cap 12 -
Raspunsuri - Pagina 4
pisix spune:
Fetelor simt ca incep sa ma deprimez
Vin sarbatorile ...no bebe ...10 kile in plus ...
Nu mai imi sta capul la nimic altceva decat la cautat clinici/ tratamente sau metode miraculoase
Nu ma mai bucura nimic.
inna30 spune:
Multumesc mult fetelor.....la sotulica dozarile hormonale sunt in limite normale dar toate la limita de jos..atat FSH-ul cat si LH-ul si Testosteronul....sper sa ii faca bine, nu stiu.
va pup si multumesc mult
dalailana spune:
Multumesc de incurajari Iyoana! Am descoperit problema sotului acum 1 luna. Cand am inceput proiectul bebe am zis sa ne facem si analizele ca sa nu pierdem timp in caz ca sunt probleme. Si uite ca sunt.....
Deja sotul a facut o vizita la Dr. Cocei, face analizele hormonale, avem programare si la Damian ca poate are varicocel si eu deja am citit un manual de Andrologie ca sa inteleg mai bine fenomenul....
Mi-a luat mai mult sa imi fac curaj sa imi fac cont si sa intru in vorba cu voi
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by pisix
Fetelor simt ca incep sa ma deprimez
Vin sarbatorile ...no bebe ...10 kile in plus ...
Nu mai imi sta capul la nimic altceva decat la cautat clinici/ tratamente sau metode miraculoase
Nu ma mai bucura nimic.
Eiiii, acu' ce-ti veni??? Stai cuminte si nu mai fii suparatica! Sau mai bine iti dau un -ic ca sa-ti treaca.
Uite, gandeste-te asa: sunt ultimile sarbatori in doi, decat voi doi!
De la anu'...sa vezi nebuneala: schimba scutece, dormi...nu prea, petrecere de Revelion...sau mai bine puneti-va pofta in cui!
Stii, noi mai vorbim cu prietenii sau familia despre planuri de concediu la anu', ce-o sa mai facem etc....dar eu deja ma gandesc ca poate la vremea respectiva eu o sa fiu cel putin graviduta. Si daca nu graviduta, macar cu dosarul facut la centrul de adoptii.
Gandim pozitiv, nu? pentru Pisoiul drag!
iyoana
Sarbatori fericite si cu bucurie!
denyy10 spune:
buna seara fetelor...am si eu o intrebare dar sa incep cu inceputul dupa o lunga relatie(9 luni)ne-am casatorit am avut 2 sarcini prima fiind prea devreme am facut chiuretaj,acum 3 ani am ramas a doua oara dar am avut sarcina oprita in evolutie acum 2 ani sotul a facut oreionul fiind in armata i sa umflat un testicul ,a avut febra...dupa 3 zile de repaus a revenit la activitatea normala...ce sanse ar fi sa nu fii ramas cu probleme dupa oreion?incercam de 2 luni sa vem un BB.Ce afecteza oreionul de fapt(testicular)numarul,mobilitatea...?
predoi
miki-miki spune:
Pisu lasa cercetarile si bucura-te de luna cadourilor. Mai bine pune la punct o minivacantza cu sotzulache, da-te cu sanitza sau cu ceolofanul si seara la o cana de vin fiert in fatza semineului pe o blana de urs aplicati si voi pozitiile alea deshtepte. Poate se deblocheaza ceva acolo si iese gica Aplicati si pozitiile Yoanei ca nu se stie de unde iasa iepurele.
Hai mai pastilutza mea, cazusi in butoi chiar acum? Hai sa-ti spun eu una buna. Este o fata pe DC care are o fetitza prin ICSI cu un fara coada. Coada e buna numai pt deplasat . Capul e important. Ia sa o intrebi tu pe Dascalescu ce face ea la ICSI? Iti va spune ca ii taie coada lui at cand il baga in outz. Asa ca degeaba te desumfli tu ca pot sa fie si imobili, cu capete mari si deshteptzi
Ti-ai luat L-carnitina aia de care ti-am spus? E buna pt dat kg jos. Acidul folic de la Doppel Hertz l-ai luat?
Miki
La anul pui de-un pui
denisabia spune:
Fetelor va citesc de multe ori mai ales ca o persoana de aici , m-a ajutat mult cu sfaturile ei.Ii doresc lui miki sa ii reuseasca proiectul bebe , la fel ca si voua.Dincolo de toate trebuie sa fiti constiente ca aveti niste barbati minunati , care va iubesc si va sprijina neconditionat.Niste fini de-ai nostri au aceeasi problema , au trecut printr-un FIV nereusit si am vazut cat de mult au suferit.Insa la anul vor sa incerce din nou , asa ca noi ne rugam sa li se implineasca visul.
Sa fiti iubite!
pisix spune:
Hei,
Iyoana sincer nu mai pot sa gandesc asa. Mi-e teama ft tare sa nu fi stricat ceva acolo cu biopsiile astea si ma gandesc cu groaza ca poate data viitoare nu mai gasim nimic-nimic acolo...
Poate (sper !!!) sa fiu asa din cauza CM, incerc sa ma mobilizez sa nu cad prea rau, mi-ar fi prins bine sa merg la sala dar la cat de rau ma doare burta si ce hemoragie am ...nu prea pot sa fac nimic
denyy - eu nu am inteles: sotul tau a facut spermograma ?
miki - deci cred ca as reusi sa trec de starile astea daca n-as avea o alta problema: nu-mi mai vine nimic. Maine ma duc la munte si sincer nu am nici o pereche de blugi sa-mi vina... Si combinatia acestor factori + CM imi da o stareeeee...
Dar imi trece, simt ca am devenit mai puternica si n-o sa cad chiar in butoi . Sper
denisabia - multumim de incurajari !
copilutzu spune:
quote:
Originally posted by denyy10
buna seara fetelor...am si eu o intrebare dar sa incep cu inceputul dupa o lunga relatie(9 luni)ne-am casatorit am avut 2 sarcini prima fiind prea devreme am facut chiuretaj,acum 3 ani am ramas a doua oara dar am avut sarcina oprita in evolutie acum 2 ani sotul a facut oreionul fiind in armata i sa umflat un testicul ,a avut febra...dupa 3 zile de repaus a revenit la activitatea normala...ce sanse ar fi sa nu fii ramas cu probleme dupa oreion?incercam de 2 luni sa vem un BB.Ce afecteza oreionul de fapt(testicular)numarul,mobilitatea...?
predoi
Bunaaaaaaaa !!
A facut spermograma??
La noi problema a fost asemanatoare .. dar fara oreion.. S-au umflat...febra.. s-au dezumflat ... totul a revenit la normal.Final 0.
Sper din tot sufletul sa nu fie ...ca la noi.
Nu este o regula .
Faceti o spermograma ptr. linistea voastra.
Stiiiiu ca sunt greu de convins "mascului" dar luati ba cu binisorul , ba cu amenitari...capituleaza.
Sper sa nu te superi ca ti-am raspuns mai in gluma. Dar noi ...ne-am obisnuit cu ideea.
Si
si gashcaaaaaa!!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi