***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (34)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Roxicucu, am citit pe undeva ca se produce ceva - nu mai stiu ce - de la plasticul bagat in la microunde, care duce la infertilitate la barbati ... deci vezi Doamne ptr. baieti e nasol. Dar inca se cerceteaza, nu-i sigura chestia.
Acum am vazut ca tu esti inscrisa si la mai-iunie 2004, cu Stefan :) N-am mai stiut ...

Si a mea doarme in reprize de 30 min., cam 2-3 ore pe zi ... doar de 3 ori mi-a dormit intr-o repriza de 3 ore ... ce fain a fost! :)

Gravidutza, tare rau chestia cu Radu si Elena ... trebe s-o trimit omului meu :)

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Madi, poate nu tolereaza fructele si le refuza din start.
A mea mi-a refuzat marul (il facusem copt) si dupa cele 3-4 lingurite papate am avut impresia ca e mai ajitata, ca o deranjeaza ceva. Nu i-am mai dat, am trecut la para, pe care o papa cu placere, face si kk mai usor cu ea. La piersica a reactionat ca la mar ... asa ca stam pe para.
Cu legumele n-avem treaba, papa pe toate. Doar ca trebuie sa fie odihnita si sa-i fie binenteles si foame ... pot eu sa ma chinui cat vreau sa-i dau imediat dupa o sticla de lapte, nu deschide gura si gata.

Intrebare:
Voi ati gasit biscuitei fara gluten? Vroiam sa-i dau de la 6 luni si n-am gasit nimic bun.

Vazut si eu dulcete de Isa! Frumusica foc! :)

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Petit_ange, multumesc pentru poza cu paturica, o sa o caut si eu la noi la Billa. Ti-am admirat si eu printesica, e dulce foc
Am vazut ca si bavetica e in ton cu sarbatorile...super draguta.
Ai incercat sa-i pui si cartof dulce in piureul de legume? Este asa de dulce si bun, lui Andrei ii place foarte tare de cand i-am bagat cartofelul dulce. Inainte de asta, ii puneam cate o masura 2 de lapte praf in piure si il accepta pana la urma. Nu stiu daca e bine dar eu ma bucuram ca-l mananca...

Ibelgiug, BR inseamna Braila? ca si eu sunt din Braila, numai ca acum m-am mutat in Galati, insa mama mea sta inca acolo. Ce dragut e micutzul tau...are niste ochi...si niste gene de m-au dat pe spate. O sa faca prapad in randul gagicilor...
Pe vremea cand alaptam, foloseam niste camasi de noapte speciale pt asta, care aveau 2 taieturi ascunse in dreptul sanilor. Erau foarte comode si dragute. Cred ca se gasesc la orice magazin care vinde pijamale.

Alina, tu vorbesti serios?!?!? Doamne, m-am socat cand am citit postul tau....pai cum sa-i dai ma slanina la copil...si salatini, nici nu vreau sa ma gandesc cate E-uri contin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

da, roxana, sunt nascuta in br si venita doar de 7 ani in bucuresti. stiu ca exista camasi speciale, dar nu mi-am luat pt ca ma descurc f bine si cu cele clasice, cu nasturi in fata. in ce c artier stau parintii tai? ai mei stau in hipodrom. poate ne vedem de sarbatori caci intre 22 dec-6 ian voi fi la parinti.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Sonia de Kay
Cezar Andrei de MicaM

NICOLAE,NICOLETA!

bucurestencele,ma mai ajutati si pe mine????? cum ajung la baby expo??? vin maine dimineata.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

....imi trebuie invitatie sa ceva la intrare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

quote:
Originally posted by ckristina

....imi trebuie invitatie sa ceva la intrare?

intrarea se plateste. e casa de bilete acolo. targul e la sala polivalenta din parcul tineretului. ajungi la city mall (stii de cand ai fost la budimex) si mergi in stanga lui. te opresti unde vezi mc donalds pe stanga caci acolo e intrarea in parc. de la intrarea in parc mergi cam 100 m pe jos si ajungi la sala polivalenta. sper ca ai inteles caci am scris cu bogdanel in brate.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi anisori Soniuta noastra draga si luptatoare de Kay si Cezar Andrei de MicaM, Nicole Amber de Angela si Nicolae Spiridon de Ciuffy!
La Multi Ani scumpului meu sot, care se numeste si Nicolae!
Si noi am primit daruri de la mosu: masinuta cu telecomanda, Mos Nicolae din ciocolata si o carticica cu animalute!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput

liviana multumesc!

Mergi la inceput

uitati ce am gasit pe net:

4 ingrediente pe care sa le urmaresti in cosmetice

Para alchilbenzeni

Ce sunt? Conservanti ce impiedica aparitia bacteriilor.

Unde se gasesc? Creme, pasta de dinti, sapun.

Sub ce nume le gasesti? Metilparabenzen, propilparabenzen si butilparabenzen.

Ce probleme ridica? Para alchilbenzenii pot imita anumiti hormoni, ca estrogenul. Distrugerea acestor hormoni duce la cresterea riscului diferitelor tipuri de cancer.

Ftalatii

Ce sunt? Factori de plastifiere ce maresc elasticitatea produselor.

Unde se gasesc? Fixativ, lac de unghii si parfum.

Sub ce nume le gasesti? Pe lista ingredientelor parfumurilor le poti gasi sub denumirea de di-ftalat sau dietil ftalat, iar pentru lacul de unghii, dibutil ftalat.

Ce probleme ridica? Afecteaza sistemul reproducator al fatului.

Toluenul

Ce este? Este solvent, un lichid care poate dizolva alte lichide sau solide.

Unde il gasesti? In acetona.

Sub ce nume il gasesti? Metilbenzen sau fenilmetan.

Ce probleme ridica? Inhaland, poti avea probleme cu rinichii si boli congenitale.

Gudronul

Ce este? Un lichid rezultat in urma distilarii carbunelui.

Unde il gasesti? In unele sampoane contra matretii si in vopseluri inchise de par.

Ce probleme ridica? Este cancerigen si cauzeaza si boli de ficat.

Mergi la inceput