***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (34)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Mai pun una, sper sa nu iau avertisment de la moderatori.

THE THREE LITTLE PIGS
This is a true story, proving how fascinating the mind of a six year old is.
They think so logically.
A teacher was reading the story of the Three Little Pigs to her class. She came to the part of the story where first pig was trying to gather the building materials for his home. She read ... 'and so the pig went up to the man with the wheelbarrow full of straw and said: 'Pardon me sir, but may I have some of that straw to build my house?'
The teacher paused then asked the class:
'And what do you think the man said?'
One little boy raised his hand and said very matter-of-factly ...'I think the man would have said - 'Well, f*ck me!! A talking pig!'
The teacher was unable to teach for the next 10 minutes.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

La multi ani de Sf. Nicolae si la multe lunisoare Soniuta si Cezar Andrei!

Pepsi merci de informatii, sunt tare faine castronasele alea de bebelusi. O sa caut si eu sa vad daca gasesc pe aici.

Si m-am tinut de promisiune ( Motannel, Roxicucu ) si am pus 2 poze cu paturica aia muzicala. Le gasiti in semnatura. Si daca tot m-am apucat de poze am mai pus si cateva poze noi cu Isa. Si in special pt Elteka am pus si o poza cu Isa in rochita roz (de fapt rochita cu pantaloni), ca stiu ca iti plac fetitele in rochite.

Edit: Gravidutza, mi-ai inveselit ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Graviduta,Barbati si femei ...mi-ai adus aminte de o carte pe care am primit-o de Craciun,acum 2 ani, de la Eric: "Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus". Asa e , noi gindim mai in "profunzime" ,pe cind la ei totul e "practic". Dar nu mereu e asa...Imi place varianta povestii "Cei 3 purcelusi"

Am si eu ceva poze noi, Nicole doarme asa ca profit de aprox. 30 min., apropo de ce intrebai Ioana- 2-3 reprize de 30 min., rar cind ajungem l a1 ora, trebuie sa fie tare obosita...dar dormim noaptea si asta e bine.

Eu cred ca le place gustul mincarii, dar inca nu stiu asta : A 5-a zi, Broasca, Tot broasca..., cind pui in ordine culorile , iti spuna culoarea, numara si cinta... Nicole e prea micuta acum, dar o sa ne jucam impreuna...

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Petit_ange, super dulcica Isa.In rochita e dementiala!
AM observat la cateva fete ca de ziua puiutilor le puneti lumanarele in tort/prajituri.Eu stiam ca pana la un an nu se pun lumanari pt bebe in tort!Asa stiu eu si cum sunt superstitioasa m-am rezumat doar luna asta in a-i da sa se distreze de ziua lui cu 2 eclere!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna seara mamici!
In primul rand Soniuta noastra draga si luptatoare de Kay si Cezar Andrei de MicaM, Nicole Amber de Angela si Nicolae Spiridon de Ciuffy

Ninutza,felicitari pentru al doilea dintisor!

Raluca offf, si cat de bine te inteleg!! Eu chiar nu stiu ce sa ii mai fac...Ieri dimineata nu a mancat marul, am lasat-o in pace, pana cand dadea din nou semne ca ar vrea mancare, asa ca i-am dat piureul si l-a mancat, de foame. Azi, la fel, dimineata a refuzat marul, am lasat-o in pace vreo 3 ore si cand ii era foame am incercat cu piureul, dar de data asta nu am mai avut deloc succes Si a inceput sa urle de foame, asa ca i-am facut lapte. Chiar nu stiu cum sa o mai iau...Am zis ca de maine o saptamana o sa ii dau numai lapte, poate uita ce a nemultumit-o la diversificare. Cu mancare la borcanele am incercat cu caise de la Nestle si s-a strambattt Nu stiu de ce, dar am impresia ca am dat-o peste cap cu diversificarea de cand i-am dat banana. Adica de atunci mi se pare mie ca a inceput sa faca figuri. I-am dat doar de vreo 2 ori, acum vreo 2 saptamani, si cam de atunci a inceput cu refuzul. Dupa aceea nu i-am mai dat deloc banana, dar stiu si eu, poate nu i-a placut si i s-a parut ca am fortat-o...

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

LA MULTE LUNISOARE SONIA

LA MULTI ANI TUTUROR CE ISI SERBEAZA ZIUA NUMELUI

AZI AM PROFITAT SI NOI CA A FOST VREME FRUMOASA si am fost la biserica si ne am impartasit.iar de acolo am plecat la o cunostinta care are o fetita de 7 luni.si ce sa va spun ca ii da de mancare orice.dimineata paine cu unt,cat am stat acolo i a dat salatini,a zis ca ia dat si slanina.si eu ma stresez atata cu mancarea si la altele nici nu le pasa.ce ziceti?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Petit_ange, Isa e superba, imi place acolo cu fesul de Mos Craciun, si broasca testoasa e frumos colorata, de rochite ce sa zic, mi-ai facut pofta !! Cred ca bag azi o sesiune foto cu Nicole ca mai avem ceva rochite de probat...

Ali24, nu cred ca e bine sa-i dai copilului asemenea mincaruri, in timp poate avea probleme ...o slaninuta cu ceapa verde as minca EU acum, dar nu am...

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Alyna
Angela vad ca la Nicole ii place fasolica la borcanel, o sa caut si eu. Imi place broscuta, de fapt mie imi plac toate jucariile de bebelusi
Madi si eu ma chinui cu Isa cu lingurita... adica la piersici, la pere nu e nici o probleme pt ca ii place in schimb la legume e de groaza pt ca nu-i plac si isi sigileaza gurita si atunci sa vezi lupta de convingere si sfarsim prin a rasturna castronelul pe mine, pe ea sau pe jos... mai nou isi baga si piciorusul in castronel(la propriu) asa ca sa fie sigura ca nu mai insist sau incepe sa urle pana ii dau bibe cu lapte. Dar ea e inca micuta, sper sa se invete in curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by petit_ange
Madi si eu ma chinui cu Isa cu lingurita... adica la piersici, la pere nu e nici o probleme pt ca ii place in schimb la legume e de groaza pt ca nu-i plac si isi sigileaza gurita si atunci sa vezi lupta de convingere si sfarsim prin a rasturna castronelul pe mine, pe ea sau pe jos... mai nou isi baga si piciorusul in castronel(la propriu) asa ca sa fie sigura ca nu mai insist sau incepe sa urle pana ii dau bibe cu lapte. Dar ea e inca micuta, sper sa se invete in curand...

Petit ange la noi a fost bine la inceput, ii placea de lingurita, punea chiar mana pe ea...Acum sunt dusmani! Ti-am vazut ingerasul. E o minune de fetita, iar in rochita, sa o mananci, nu alta!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, sa stapaneasca Maya sanatoasa scaunul Zuma si sa pape tot cat sta in el! Bogdanel azi a mancat praz fiert cu putin spanac. Pai Matei are aproape 3 ani, deci e normal sa fie mai mare! Cu bavetica m-a salvata mama mea. A gasit la BR si mi-a luat de acolo. Mai zi-ne de Maya si progresele ei! B al meu nu mai vrea sa zica "baba" in schimb zice "de-de-dea". Se rastoarna aproape instantaneu de pe spate pe burta si face exchibitii in 3 labute si fundic in sus.
Graviduta, merci mult de info , dar am gasit prin mama mea. Bune bancurile.
Apropo de dureri de spate. Eu ma sculam intepenita aproape in fiec dimineata si noaptea ma durea rau. Ei bine, am gasit solutia! Port camasa de noapte si nu pijama! Nu stiu de ce, dar e mult mai bine asa (ma rog, eu si alaptez si noaptea imi dezgoleam corpul de la jumate in sus cand aveam pijamaua). La camasa deschid doar nasturii din fata ca sa scot sanul. Incercati si voi metoda asta, poate va ajuta.
petit_ange, vai, ce dulce este Isa ta! Imi plac mult pozele cu salopeta rosie si cornitele de reni.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput