* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (76) *

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Asta cu numele pe certificatul constatator al nasterii mi l-a zis azi o moasa de la CFR2 , ca o chestie la care trebuie sa fim atente pentru pregatirea internarii in spital...oricum , eu sunt hotarata demult in privinta numelui .

Miki , si eu ma gandeam la Sara Maria , intr-adevar suna bine , insa vreau Eliza pt ca este nume cu traditie in familia mea ( strabunica , bunica , sora-mea , toate s-au numit Eliza , asa ca fie-mea o sa duca numele mai departe )

35+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Gatta, Eliza este un nume superb si mai ales ca are traditie in familie este cu atat mai special. BB Sara o sa fie mandra de el!!

Noi am vrut Maria pentru ca este nume ortodox si a fost numele strabunicii mele.

Miki 36+ Buburuza simpatica

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

de teama sa nu ne-o ia altcineva inainte, si din lipsa de ocupatie, am creat repede un subiect la clubul scutecelor. rog fetele care au parola sa intre si sa mai faca modificari, adaugiri etc...
Clopotei

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

o fi luat-o eu razna de la sarcina...da nici invizibila nu cred ca sunt...eu m-am suparat...pe voi...

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 31s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 9 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Lala,iubita, nu esti invizibila!!
Bulgarasi este un nume foarte frumos!!
Uite iti dau o ca sa te inveselesti!

fata

Miki 36+ Buburuza simpatica

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Voiam sa va mai povestesc ce-am mai invatat azi la Scoala Mamelor ...au fost cateva lucruri care nu le stiam si care merita dezbatute. Dar las asta pt maine , ca acum imi pica ochii-n gura si nu mai vad bine tastele de la calc. Azi noapte am dormit doar 4 ore si trebuie sa recuperez si eu...
V-am pupat si va urez somn usor !

35+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Creatzaaa acum uitandu ma prin emailul zuzicilor am dat peste situl sotului tau...si ce'am vazut!!! Ai fost nasha la Craiova.
Frumosi si finii si nasii.
Are "fina" o poza pe strada facuta....e la 25 de pasi, sa zic, de blocul nostru. hehe...ce aproape erau Mariucile si nu stiau. Cand a fost nunta? Asta vara?

31+
AMR Max 9 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Noi avem inca probleme cu alegerea numelui bebeului... Nu ne hotaram...
Asa am facut si cu Andrei, i-am ales numele cu cateva ore inainte sa nasc... Acum ne gandisem la Alexandru Luca, dar nu suntem siguri (Andrei vrea sa ii zicem Alex, iar noua ne place Luca ). Ma rog, mai avem vreo doua luni sa deliberam...

Fetelor, noapte buna! Si eu ma duc la culcush... Sper sa primim maine vesti bune despre Angi.

V-am pupacit.

Tina 29+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

noapte buna si de la noi.

Mari 32+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Fetelor, inainte sa ma duc la culcush am deschis capitol nou aici.

Va pup,
Tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

LaLa_20,

Si eu te vad!
Am zis si eu de bulgarasi, dar merge si clopotei, mai ales ca se potriveste cu nasterea asta neasteptata care s-a lasat cu "zgomot", hihi!

33+ bananutsa sau capsunica?!

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput