* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (76) *

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Miky , felicitari pentru noua saptamana !
Buburuza inca nu are nume ? Parca ziceai la un moment dat de Saara si nu mai stiu cum.... Te-ai razgandit ?

A-propos de nume...stiati ca , atunci cand ajungi la spital ca sa nasti trebuie sa fii decisa 100% in privinta numelui , pt ca pe certificatul constatator al nasterii care se intocmeste la spital in ziua nasterii se trece si prenumele copilului si nu mai poate fi schimbat... si cu actul asta te duci la primarie sa declari copilul in vederea intocmirii certificatului de nastere . Asta am aflat-o azi la Scoala Mamelor.

35+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by Gina M

DA, fetelor - si mie imi place Clopotei!Am fost sa verific la 'scutece si nu este luat de nimeni!

36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

si nu facem noi repede un subiect sa nu ne-o ia altcineva inainte?

Mari 32+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

vin sambata...
patutzuri din lemn...nu mi-au sarit in ochi...doar din textil. De ce nu-ti faci la comanda? Pe Colentina aproape de Fundeni sunt multe firme care fac usi, geamuri si sigur fac si patuturi. Eu am facut pt Ozi la comanda din lemn de tei lacuit...frumos si trainic (Ozi a dormit pana la 4 ani aproape si apoi inca doi bebei).

31+
AMR 8

N-am stiut ca sunt firme care fac la comanda din lemn masiv ...si acum cred ca e prea tarziu sa mai dau comanda. Cred ca voi lua de la Babyconfort

35+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu am trecut numele in ziua in care am iesit din spital (adik ziua 7) dar eram superhotarata pe \ozana (miruna am lipit tarziu si asta doar pt nasha care era mirela)

31+
AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Angi, hai nu ne mai tine ca pe jar, da un semn sa stim ca sunteti bine tu si bb Viktor.

GAtta, eu auzisem ca te poti razgandi in privinta numelui in 5 zile dupa ce l-ai declarat. poate s-a mai schimbat ceva intre timp

Mari 32+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Miky , felicitari pentru noua saptamana !
Buburuza inca nu are nume ? Parca ziceai la un moment dat de Saara si nu mai stiu cum.... Te-ai razgandit ?

A-propos de nume...stiati ca , atunci cand ajungi la spital ca sa nasti trebuie sa fii decisa 100% in privinta numelui , pt ca pe certificatul constatator al nasterii care se intocmeste la spital in ziua nasterii se trece si prenumele copilului si nu mai poate fi schimbat... si cu actul asta te duci la primarie sa declari copilul in vederea intocmirii certificatului de nastere . Asta am aflat-o azi la Scoala Mamelor.

35+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Gatta, am hotarat in procent de 80% s-o cheme Saara Maria.
Este alegerea cea mai fericita avand in vedere ca trebuie sa sune bine in ambele limbi. Dar avem timp sa ne razgandim...cam 2 luni dupa ce se naste

Miki 36+ Buburuza simpatica

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by nemary

quote:
Originally posted by Gina M

DA, fetelor - si mie imi place Clopotei!Am fost sa verific la 'scutece si nu este luat de nimeni!

36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

si nu facem noi repede un subiect sa nu ne-o ia altcineva inainte?

Mari 32+ bebe

odiseea

Pai mai avem de asteptat o bucata buna de vreme pana v-om ajunge la scutece!Sa speram insa ca, nu ni-l va lua nimeni pana atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

...nu ma baga nimeni in seama?bulgarasi ce are?????

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 31s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 9 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

cred ca ma duc la culcare...maine am ore si asa n-am pofta dar tre sa comunic rezultatele de la degrevare.

haideti sa vedeti ce zuza sunt...de nervi ca era galagie cand am vrut sa dau subiectele m-am hotarat sa le dau pe numere dupa cum urmeaza:
dak ultima cifra a lui 3 la puterea numarului dat de produsul dintre nr litere ce formeaza numele si nr literelor ce formeaza prenumele este 9 sau 1 atunci esti nr.1; dak da 7 esti 2 si dak da 3 esti 3. trei sferturi au parasit sala dupa 10 minute pt ca nu stiau ce nr sunt...si s-a facut liniste!!!! M-a smintit sarcina asta, nu?!

31+
AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, chiar nu stie nimeni nimic de angi? ramasese ca dupa control ne zice ceva. are doua variante: sau nu are net, deci nici nr de telefon (sa presupunem) sau a tot ramas la spital de emotii.. ceeace n-ar fi tocmai imposbil, dar macar sa stim si noi:((

eu am sa va trimit niste PM-uri cu nr de tel al meu. ca pana trimit mail la zuze...asta pe cand "imi vine" sa nasc. maine il vedem si noi pe sacha... am ras si eu picioarele, mai mult de chef de henki penki decat de dorul doctorului, dar pe cand am terminat... nu mai am chef d enik.
prin urmare, somn

pusici, si sper ca angi sa fie bine!

miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput