* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (76) *

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by Gina M

Fetelor, eu abia acuma am vazut ca "Stelute" sunt luate de Mamicile de Ian' - Feb' 2007! Pana la urma cum ramane?!Ce zice-ti de: Miracole de Ian' - Feb' 2008 ?!

36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mie una , tot "Clopotzei" imi place cel mai mult...suna f. vesel si ghidus

35+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:

Fetelor, eu abia acuma am vazut ca "Stelute" sunt luate de Mamicile de Ian' - Feb' 2007! Pana la urma cum ramane?!Ce zice-ti de: Miracole de Ian' - Feb' 2008 ?!

36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

pai ramasese ca se cheama clopotei
nu??

Angi n-a rspuns la mesaj, mi-am dat seama acuma ca i-am trimis de pe nr. de vodafone, si nu stiu daca pe ala il are in memorie -de pe orange am mai vorbit, si nici nu m-am semnat . 2 numere de tel= viata complexa

oricum i-am spus ca zuzele se ingrijoreaza si ca asteptam sa ne dea vesti -pe langa scuzele de rigoare. cred ca e suficient de relevant, nu?

Monica 35+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Am fost la BabyExpo...nu era f.aglomerat, dar am fost dezamagita cand am vazut preturile la carucioare...la Inglesina cel de 17 mil din sept era acum 19,5mil; cel 3 in 1 de la Cam era 14 desi pe reclama mai e la 10.5....am vazut unul superb de la Jane parca (spania) dar parca-ti luai masina...25milioane. Inca sunt in studiu.
Am luat cateva costumase pt bb frumoase si rezonabile. Maine sau sambata merg cu o listuta desi nu sunt prea convinsa ca exista cu adevarat oferte speciale.

31+
AMR 8

Gratiela , vii sambata la intalnire ? O iei si pe Ozi , mergeti la targ si apoi veniti sa papati , ce zici ? Voiam sa te mai intreb daca ai vazut patutzuri din lemn la Baby Expo ?

35+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Fiind trecut de miezul noptii, am schimbat si saptamana!

Doamne, ce repede trece timpul!

Doc, este relevant

Miki 36+ Buburuza simpatica

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

E suficient de relevant...sper sa si raspunda curand...ce-o fi? ori nu-i merge netul, ori a adormit devreme...ori...naste?

Eu am facut un dus cam fierbinte si acum tine-te contractii in segmentul inferior...si greata ...sper sa nu mi se faca rau...ca am mai patit asa de la dus fierbinteuff ce zuza sunt

Natalia Stefania 37+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

[red]AMR MAXIM 3 SAPTAMANI [red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:

si eu tot clopotei as vrea, mica Ana a scos primul sunet cristalin de clopotel.

Mari 32+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

...am avut cateva pofte...si...toata ziua am gatit...
mai bine mai tarziu decat niciodata:felicitari alina023...ai primit cel mai frumos cadou de la mos nicolae...

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 31s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 9 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

vin sambata...
patutzuri din lemn...nu mi-au sarit in ochi...doar din textil. De ce nu-ti faci la comanda? Pe Colentina aproape de Fundeni sunt multe firme care fac usi, geamuri si sigur fac si patuturi. Eu am facut pt Ozi la comanda din lemn de tei lacuit...frumos si trainic (Ozi a dormit pana la 4 ani aproape si apoi inca doi bebei).

31+
AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

DA, fetelor - si mie imi place Clopotei!Am fost sa verific la 'scutece si nu este luat de nimeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

felicitari pt inca o saptamana implinita miki....
eu va zic noapte buna ma duc sa incerc sa dorm...cu gandul la angi...
poop toate zuzele...
a era sa uit sunt de acord...cu:clopotei....da parca mai propusese cineva bulgarasi....sau e luat?

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 31s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 9 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput