dublajul la Cartea Junglei?

dublajul la Cartea Junglei? | Autor: simali

Link direct la acest mesaj

Am cumparat de curand Cartea Junglei editia aniversara, pentru prima data dublata in limba romana. Am fost foarte placut surprinsa sa descopar un dublaj de o calitate exceptionala (Arsinel in rolul ursului Balo !!!). Cantecele sunt si ele profesionist traduse in limba romana si cantate PERFECT.

Problema este ca, nu stiu din ce cauza, nu se scrie pe DVD cine a dublat pe cine. Am cautat pe net si nu am gasit nimic. Lui Arsinel i-as recunoaste vocea dintr-o mie, dar as fi foarte curioasa sa stiu cine a interpretat corul corbilor sau ce formatie a cantat bucata de jazz de la "I wan'na Be like you". Sarpele Ka este iarasi dublat magistral.

Voi stiti de ce nu ne spune nimeni cine au fost actorii romani din spatele personajelor?

alice

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

da, si eu am fost placut surpinsa..

Am mai identificat vocea Bagheerei (Gheorghe Visu) si Shere Kaan (Mihai Dinvale)

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

puteti sa-mi spuneti si mie de unde-ati cumparat?

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

de ziua mea 16.06.2008 vreau sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Il gasesti la Mediagalaxi, Carrefour, Cora, Auchan, Diverta si costa in jur de 50 de ron.

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Multumesc!

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

de ziua mea 16.06.2008 vreau sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aceeasi surpriza placuta am avut-o si eu la dublajul in romana a filmului Cars....exceptionala! cu Arsinel, Pittis, Stela Popescu, etc.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Si mie mi-a placut cum a fost dublat Cars. Dar aceeasi poveste: nici o reclama pentru marii actori care sunt vocile personajelor.

Macar la Cars am gasit numele actorilor. Dar la Cartea Junglei nici un cuvintel.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Interesant subiect. Ce desene Disney dublate ati mai vazut in comert? Sint doar astea doua sau mai multe?

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

King Louie e Gyuri Pascu si canta exceptional..Mie mi s-a parut ca Bagy e Ion Lucian.
Noi am cumarat de testare numai cartea Junglei acum de Craciun si sunt in extaz.Maine ma duc sa mai cumpar.Am mai vazut ca mai sunt dublate Nemo, Tarzan

Mergi la inceput