Un ajutor pentru Sonia (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

N-am scris pana acum pe subiect, desi il urmaresc de mult. Ma rog pentru Sonia si am rugat-o si pe mama s-o faca (ca parca toate de care se roaga mama mea cea buna se implinesc).
Dar azi chiar trebuie sa scriu: Oana esti o mami minunata, o luptatoare cum numai o mama poate fi, am toata admiratia pentru tine.
Sonia este un copil norocos ca are asa o mama si peste ani va sti sa-ti multumeasca cum numai un pui atat de iubit stie.
Va tinem pumnii pentru operatie, ne rugam pentru voi, asteptam vestile bune.
Pup, Raluca

Copiii merita tot efortul nostru
Sonia, Crisa

Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

kay, am vazut si eu emisiunea(merci mult dianarus)am plins....inca pling, si vreau sa-ti zic, ca sonia e minunata, tu radiezi in prezenta ei, sinteti niste luptatoare fetelor, si azi am facut bradul, si eu, imi pun o dorinta cind il fac, anul trecut si inainte cu 1 an mi-am pus dorinta sa nu mai fie dominic bolnav cu alergia lui, si a scapat, anul asta mi-am permis sa-mi pun 2 dorinte, una era ptr copilasii mei, si una era ptr sonia, sigur se va implini si la ea!va pup tare pe amindoua

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bravo Sonia si mamica!am urmarit inregistrareae o frumoasa Sonia!sa treceti cu bine de operatie!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am vazut feteleeeee frumoaseleeee,Oana ,sinteti minunateeee,asa tare m-a emotionat...,ce ma bucur ca ati mai strins banuti,doamne ajuta sa fie bine...,ne rugam la D-zeu in continuare s-o ajute pe Sosonica noastra draga si scumpaaa
noi sintem fericiteee,ieri tati a venit acasa...,o stie bine pe Sonia si ne rugam impreuna pentru sanatatea ei,va imbratisam cu mare drag

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Tinem pumnii la Soniuta sa fie totul bine! pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

primiti imbratisarea noastra si multi pupici cu mare drag !

fi-mea e bestiala ! doarme ea fara nici o grija noaptea, si mananca supita cu lngurita si cerealele la fel si e joaca foarte constiincioasa ! azi avea sats 95%, deci eu nu mai inteleg nimci din ce se intampla cu ea !

va pup mult de tot si astept vesti de la nemti si cum le primes va anunt !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Dianarus, Maryela, multumim pt. link!

Am vazut inregistrarea si mi-au dat lacrimile cand am vazut-o pe shosho cat de frumos a crescut! Oana, va pup si va imbratisez cu drag! Ma rog la DD si MD sa va fie alaturi asa cum v-a fost si pana acum! Doamne Ajuta!

Ajutati-o pe Sonia

Stu

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

V-am vazut si noi la TV. sunteti niste scumpele ... Sonia e o adevarata domnisoara ... speram ca operatia va decurge normal si Soniuta o sa-si revina repede ... sa va dea DD putere sa invingeti toate valurile vietii. Sunt sigura ca totul va iesi ok ... sunteti niste luptatoare.

SARBATORI FERICITE!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

sar`na fetelor !

avem vesti !!! PLECAM LA MUNCHEN !!! marti la 10 dimi tre sa ne prezentam in statie (sectie) si saracaii nemti sunt complet nedumeriti si nu inteleg de ce vrea nebuna (eu) sa mearga la control, ca nu vad ce e in neregula cu copchilu (Sonia)... da mai bine s-o vada ei acolo, ca e mai sigur ! si nici macar n-o interneaza, ii face un check up si eco si sange si home !!! asa a zis. dar, daca vad ei ceva o opresc si sa vedeti voi ce Craciun nemtesc cu paine si apa fac eu !!!

in rest e bine, 5 kg 270 gr (ca am umblat la diuretice si i-am dat prea mult si a scazut 80 gr...), 63 cm, chiuie, se intoarce de pe burta pe spate (invers nu are motiv pt ca nu suporta sa stea pe burta), se intoarce dupa jucarii si le apuca, o ia pe Suzi si o baga in gurita si o musca, mananca cereale cu lingurita (140 ml) si supita clara (deocamdata), suc de morcovi si e tare incantata ! vrea sa stea in fundulet, da nu se prea tine... o tin de manute si chiuie foarte fericita !

va si ma duc sa ma invart in mijlocul sufrageriei sa ma gandesc ce trebuie sa facpt plecare.

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Kay,

Sper sa va dea nemtii vesti bune

Mergi la inceput