Sezatoarea canadiana (75)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Clau, si eu care credeam ca in Canada toate petrecerile de firma sunt aride...adica mancat rapid, dansat putin si vira acasa !Dar pacat ca la sotul tau nu se permite sa vina si perechea, asa aveai si tu parte de fan, luai un babysitter la kinderi si vedeai si tu ce-i cu plaisirul ala de dupa miezul noptii...dar daca sotul tau vrea sa mearga, lasa-l , si uintreaba-l dupa vreo 3 zile cum a fost, sa nu creada ca ti-ai ros unghiile in asteptarea lui !

Ica 75, cu maaare intrziere, La multi ani ! Cum ai sarbatorit de ziua ta ?

cge, suuuuper gluma ta...ce bine ar fi daca mereu cand am fi suparate am pune necazul in cutie, sa uitam de el...dar sa-l mai si vinzi sa scoti bani de pe urma lui, asta ar fi grozav !

Mqqm, iti doresc vreme frumoasa in concediu, fara de tornade si ploi...nu uita sa ne pui niste foto !O pagina mai incolo am citit ca baietul tau face scoala acasa...adica cum ? II predai tu ? Si cum ia notele? Nu se plictiseste acasa, fara colegi ?

Denisam, si noi depunem bani pt Ioana, zi-mi si mie te rog cum sa-i deduc , ca n-ar fi rau sa mai economisim ceva...apropo de Mosu...de vine pe 2 zile ( 21 si 24 ) ? Vreau si eu domle sa vina, ca pe kine mereu ma uita, daca nu ma-ngrijesc singura...raman de carutza...

Nelia, tare te mai admir eu pe tine...3 copiii crescuti impecabili, un sot iubitor si familist, mai esti si la facultate...cate ore are ziua ta ? Fii-mea inca nu e indragostita, pe la scoala n-am auzit-o sa povesteasca cu mai mult interes de vreun baiat, dar nu se stie never...pana atunci ne face noua felicitari, crafturi si desene .

Podeanu, ma bagi in boale cu clubul ala, ce-mi ard picioarele sa ma distrez pe-acolo, ca o fimee serioasa ce sunt ...si cat de sumar sunt imbracati aceia ?

Pitilache, pai se poate mama? Decoratoarea Dc -ului ne arata doar 2 flori ...unde-i bradul ? De la tine avem pretentii , nu esti tu Martha steward a noastra ? I a pune mana in we si-nzorzoneste un brad sa ne rupi gura !

Bradul nostru e asa mumos si-ncarcat ( decorat rosu-albastru anul asta) dar si eu puturoasa,,,ca v-asi arata pozele si nu stiu cum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Doamne ce m-ati mai distrat try, nelia si laurajr.

Donia La multi ani sanatosi si fericiti ptr Cristian.Petrecere frumoasa la motz.

Nelia, nu e 128 e 281.
Ma intrebam daca nu s-o fi desfiintat intre timp, acum ca tot v-am stirnit si pe voi... da ' promit sa ma interesez si sa revin cu mai multe detalii. Aveam la munca o prietena grecoaica si la ea in grup (mare rau grupul) cum se marita vreo fata , acolo ii faceau petrecerea aia a fetelor dinainte de nunta. De fiecare data cind imi povestea parca ma atzitza si mai tare.Da' nu mi-am gasit companion pina acum. Simonna, Nelia, la primavara da? Asta ca sa mai creasca si Lisandru si sa stea si fara tzitza mamei plecata la spectacolul baieteilor.

Sau facem acolo urmatoarea intilnire DC, evident fara copii si sotzi si atunci sa vedeam cite dintre voi spune-ti sotzilor unde va duce-ti, na! Asta sa fie ptr plaisirul nostru.

Eu am terminat azi cu cadourile, mai ramine acum impachetarea lor in lipsa copiilor, sau dupa ce se duc la culcare.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Mikiion, merci tare mult de atentionare, se cheama poinsettia, planta. M-ai facut curioasa si am cautat pe internet. Uite aici www.urbanext.uiuc.edu/poinsettia/faq.html" target="_blank">info.

Si asta:

Poinsettias have long suffered from bad press. Many studies have shown, however, that their potential toxicity has been greatly exaggerated. The plants secrete a latex that is said to contain one or more substances causing local irritation of the mucous membranes, eyes and skin.

Ingesting poinsettias may cause mild to severe digestive problems (abdominal cramps, nausea, vomiting) and diarrhea in the most serious cases. The latex may also cause dermatitis in sensitive individuals. These plants aren't fatal, but as a precaution they should be kept out of children's reach.

Deci ideea este sa nu-i lasam sa manace frunzele. Dar dupa ce am vazut si eu filmul White Oleander am cautat sa vad despre toxicitatea leandrului ca am unul in casa si intr-adevar ce am citit m-a cam speriat. Uitati aici daca va intereseaza.

Laurajr promit sa pun poze cu bradul cand o sa fie gata!!! M-ai distrat teribil cu Martha Stewart, sincer nu prea-i sunt fan, motto-ul meu este unul imprumutat de la un arhitect faimos, "less is more"...

Numai bine si aveti grija la flori!!!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Pitilache, io stiu ca nu-ti plac decorurile incarcate, dar te-am comparat cu Martha ca mereu ai sfaturi pt noi la decorat...sper ca nu te-ai suparat, da >?

fug la serviciu, noaptea asta si gata pana miercuri, ca luni-marti am training la mine-n urbe !

Mergi la inceput

Laurajr, nici gand de suparare!!! Eu ma bucur totdeauna cand mi se cere sfatul!

Succes la servici!
Roxana

Mergi la inceput

Si va invit la un nou capitol ca se si umplura cele 20 de pagini!

Capitolul 76!

Mergi la inceput