Sezatoarea canadiana (75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Asaaa... si acum sa trecem la mesaje serioase. Eu iar am febra 37.5! Nu stiu de ce, ca scazuse la normal, eu zic ca nu-i dau de cap antibioticele prescrise pentru infectia urinara, ca sinul pare in regula, desi tot mai doare cind suge Lisandru. Asa ca am aminat totusi examenul de astazi, i-am scris profesoarei si il voi da joia viitoare, daca se poate, de ce sa ma chinui. Am inteles oricum ca nu sint singura, mai sint citiva de la ambele grupe unde preda profa, asa ca am scapat pe moment, chiar daca am lungit un pic stresul. O saptamina, chiar daca printre picaturi va ma aduna ceva la cit stiu din materie si poate chiar il termin binisor.

Stie cineva unde gasesc brazi Fraser sau de oricare, numa' sa nu se scuture prin centru!?!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Ica - sa ai parte numai de bucurii!

Denisa, multumesc

nelia, noi suntem la al doilea amor, primul a fost la 4 ani si timp de 2 ani a declarat continuu ca se va casatori cu el. La al doilea se abtine cu casatoria, deja si-a dat seama ca dragostea poate sa fie efemera, a zis ca mai asteapta sa vada daca nu apare ceva mai bun. Deci bune si dragostile astea la ceva!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Roxana-superbe pozele cu copii.
Donia-cand taiatzimotzul,simbata?Nu ne uita cu poze.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Nelia-ai grija cu febra asta ca e ciudata.Bafta la examen.
Ira-ma bucur ca mai ai putine ore si apoi lenevesti in familie,noi vom fi doar in 4 anul astaDar pe 21 si 24 vine Mosul.

Mergi la inceput

Agata nu se va casatori niciodata! De ce spune asta nu stiu, dar ea e sigura ca nu se va casatori... Dar de iubit vaz ca iubeste cu foc!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

Mergi la inceput

Fetele din Mtl-la voi ninge-aici da si pina duminica tot asa o tzine,vom avea 15-20cm zapada,sa vedem.
Merg linga puiul mic-pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Donia, la multi ani pentru flacau, sa dea Domnul sa creasca mare si sanatos, sa va bucure si sa se bucure de viata, sa ii astearna viata numai lucruri interesante si placute!

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Donia, la multi ani pentru baiat! Ce repede a trecut anul! Sa fie sanataos si sa va aduca numai bucurii!

Try si Denisa, multumim de vizionare.

Nelia mult sanatate!!!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

nu am acum timp sa scriu ca mai am maine unul, dar m-am delectat putin pe forum, asa antistres.
Pitilache am observat ceva si nu m-am putu abtine. Planta aia rosie care e pe scari e f. f. toxica pt. copii. Fuschia parca. Asta daca e naturala, ca nu mi-am dat seama bine din poze. M-au avertizat niste colegi, cand discutam de decoratii.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Serios!?! Si eu tocmai ma hotarisem sa cumpar vreo doua...
Bafta la examen! Eu am scapat... in seara asta!
Donia, la multi ani pentru baiat! Multa sanatate si o viata frumoasa ii doresc!

Mergi la inceput