Sezatoarea canadiana (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Simi, de unde iei tu brazi Fraser? Ca am tot auzit, dar nu am luat niciodata si nici nu am vazut. Mi-ar placea si mie un brad frumos anul asta, poate mai mic decit al Danei, dar sa fie frumos, sa nu se scuture si sa miroase a brad. Si... cam cit costa un asemenea brad, ca sa stiu daca are rost sa-l caut. Cunoastem si noi patinoarul de pe Mont Royal, de fapt sint doua, unul pe lac si unul mai mic alaturi, e si muzica, si un loc unde poti sa bei un ceai cald sau sa maninci, si mai e si derdelusul, noi cind mergeam stateam de la 4 ore in plus, foarte frumos, aproape si gratis pe deasupra.
Dana, am vazut pozele si sint superbe. Ai o casa si un brad pur si simplu ca in reviste.
Khristin, am vazut si pozele tale cu printesa ta de 5 ani! Foarte frumoasa si expresiva, iar rochia e superba. Din ce magazin ai luat-o? Agata ar vrea o rochie rosie de Craciun si dupa cum mi-a descris-o cred ca ceva de genul asta ar dori.

Am uitat sa va spun, pentru fetele care nu au mai fost la Atrium si vor sa patineze: acolo se plateste, e doi dolari biletul si uite ca nu-mi mai aduc aminte daca poti si altfel in afara de cash. M-am gindit sa va spun, ca sa aveti ceva maruntis prin buzunare.

Asa, si inca o intrebare: unde faceti schi (copiii) si cit va costa cu totul (drum, cursuri + echipament)? Ca tare am vrea sa inceapa si Agata, am gasit ceva aici la un YMCA, dar era ceva de genul 700 de dolari cu tot cu transport inclus (ii duc in locuri diferite), timp de vreo 15 saptamini parca, simbata sau duminica, mai e Centre de la Nature din Laval si as mai vrea citeva informatii direct de la sursa. Am ajuns la concluzia ca muzica si schiul sint cele mai scumpe activitati pentru copii. Nu am reusit sa facem muzica cu Agata asa cum ne-am propus, poate la anul sa-i iau lectii de muzica, la scoala, ca pentru clasa I nu erau si se pare ca nici schi nu ne permitem. Si tare rau ne pare pentru amindoua!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Khristin superbe pozele!! Ce mi-ar fi placut si mie asa o rochita la 5 ani! Sa va traiasca fata si sa va aduca numai bucurii!

Dana, foarte frumos bradul si decoratiile de afara. Noi inca nu l-am facut, asteptam nepoatele sa aleaga impreuna cu Seba bradul si apoi sa-l impodobim. Cred ca cea mai incantata o sa fie Isabella sa traga de toate cele din el! Poate o sa fac si eu diseara niste poze cu decoratiile de afara, desi nu ne comparam cu vecinii de vis-a-vis unde-i luminat ca ziua...

Eu tocmai am mai avut un interviu telefonic, ultima intrebare: Ce personaj din Disneyland ati vrea sa fiti si de ce... Ha ha ha... ati mai fost intrebate asa ceva?

Simonna pentru telefon!

Editez ca sa-i spun Neliei de ski. Noi mergem la Mont Rigaud, este spre Ottawa, cam la 30-45 minute de centru Montreal-ului. Uite www.skimontrigaud.com/" target="_blank">aici mai multe detalii. Este un program de invatat ski-ul Step 1-8 pentru peste 6 ani parca dar au si alte cursuri pentru 3-5 ani. Intra pe site ca dau si preturile si orarul.

Va pup!
Roxana

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Si inca un update:

Intalnire DC Montreal - Duminica 16 decembrie, ora 15:00
www.le1000.com/fr/atrium_intro.asp" target="_blank">Atrium (langa lifturi)
1000, rue De La Gauchetière Ouest (harta)

Simonna - ok
pitilache - ok
cge - ok
Oanagabriela - ok
Diana2007 - ok
Podeanu - ok
Ira - ok
Nelia - ok
Pepsi - ok
Codritu - poate da
Romina - ok
simi - poate, poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Salut,

tocmai ce ma intorsei de la dentist,
asigurarea mi s-a terminat, a platit doar 60 si am platit 425. Dolari.

Mai am inca o tura in 2008 ianuarie si termin, deocamdata.

Pana duminica parca nu mai am rabdare, tot timpul mi-e frica sa nu se intample ceva cu Sofia pana cand o sa pot s-o am in brate zile intregi, nu mai vreau s-o las la gradi deloc-deloc. Poate cand o sa vina père Noel la gradi, ca primeste cadouri frumoase si e atmosfera super, insa o vreau numai pentru mine, sa ma terorizeze non stop.

Doinita, sor'mea, o sa-i aduca vioara mea mica, sfert, de cand eram si eu bebe si era vioara mai mare ca mine. Imi zicea profu' (un nebun) ca ii vine sa rada cand ma vede cu sicriul dupa mine. O sa incep lectiile de vioara cu ea, de cand e mica imi zice ca vrea sa cante si ea la vioara - si imi fredoneaza toate melodiile de pe CD-ul meu - pe dinafara.

Nelia, daca vrei sa fac cu Agata pian putem face 1 curs-2 de incercare - nu va trebui sa dai banii pe metode si partituri - ti le copiez eu - insa va trebui sa cumperi un pian 100-200$. Iti fac un rabais, insa cu plata in avans - 1 data pe luna - pt. ca am un orar f incarcat si va trebui sa am totul planificat cu cel putin 1 luna inainte - si iti dau si chitanta ca sa deduci la impozite. (orele de muzica pot fi deduse la impozite). La mine acasa, sambata. Gandeste-te si mai ales intreab-o pe ea, daca ar vrea, ca sunt unii copii care au alte preferinte.

Va pup.

Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ira, doar orele de muzica ale copiilor pot fi deduse la impozite sau si alte activitati?

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Ica, salut, nu stiu, habar nu am, stiu ca o tipa, o mamica, cerea chitantele de la scoala tocmai pt. a le deduce de la impozite. Eu nu dau lectii in prtivat ca nu-mi place chiraiala in casa mea, deranj si chin - mai ales pt. Sofia - asa ca nu stiu f exact cum sta treaba - insa am inteles ca daca primesc cec si dau chitanta in schimb - ea poate fi folosita la impozite. Poate ca cel mai bine sa ne raspunda contabilii de pe forum.

Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by khristin
Ca tot veni vorba de filme, in seara asta am vizionat si eu doua bune, pe care vi le recomand The White Oleander, o drama de familie ce dezbate relatia dintre o mama si fiica si Marie Antoinette daca sinteti dornice sa va relaxati cu atmosfera luxurianta a Versailles-ului, dramele specifice vremii si costumele fabuloase de epoca

Mi-a placut la nebunie White Oleanders. L-am vazut acum cativa ani si l-am revazut parca anul trecut. Super film, foarte condensat ca traire. Mai ales ca o iubesc pe Michelle Pfeiffer. Iar adolescenta ce-a jucat-o pe fi-sa e super talenta. Am uitat in ce film am vazut-o ulterior, ah, intr-un film de casa, usurel cand ea, mare iubitoare de cai, s-a intors de la fac. la ferma lui taica-su cu gand s-o conduca si sa-si faca un viitor la tzara. Filmul purta numele calului dar nu-mi mai aduc aminte ce nume...

Marie-Antoinette, n-am putut sa-l vad. Adevaru' ca nici nu aveam mintea setata pt film, incercam doar sa-mi umplu putinul timp ce-l aveam cand am zis hai sa vad ce-i cu el. Am vazut doar cateva franturi si apoi am renuntat.

Nelia, vai de rinichii tai, apoi dupa mastita asta numa' o infectie urinara si pietre la rinichi iti mai lipseau. Stai linistita ca Lisandru se va adapta si la noul gust (ca doar n-are alta alternativa si instinctu' ii spune sa nu moara de foame), iar de nu, oricum in scurt timp le vei termina si gustul laptelui va reveni la normal.

Podeanu, super bradutzu, stufos nu gluma, si casa. Mi-a palcut sanuita atarnata de lustra si perdelutele de lumini de pe lateralul usii de la intrare.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Noi am fost asta toamna la Festival des couleurs la Rigaud, este super, ne-am indragostit de zona. Adica vreau sa zic, ca totul e cum scrie pe internet.

Poate ducem si copilul la ski, merci Roxana de idee.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Cristina, ma bucur! Noi mergem la ski cu Seba duminica de la 12:45 ca sa se mai dezmorteasca gerul! Cursul dureaza 1,5h. Poate ne vedem pe acolo!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Se deduc, de anul asta, activitatile sportive. Cele considerate "cardio". Eu am tinut toate chitantele de tenis, karate, inot etc si i le pun contabilului in brate. Cred ca limita e de 500 de dolari pe an.

Ira, nu-l inveti si pe musicianul meu (din Bremen, jur!) sa cinte la fluier (fara sa sufle, de exemplu!)??? Nu-ti poti imagina cum suna Vive le vent!!!! Crez ca tu ai da pe spate complet, noi numa' plingem si ridem in acelasi timp! Talent cu caru'!

Edit: activitatile spotive pt. copii, vreau sa zic, nu adulti. Ah, da, si se mai deduce ceva - tot 500???? nu stiu exact! - din ce pui deoparte pt. scoala plozilor... fondul ala, RS nu stiu cum de-ti da si guvernul bani la el... Da' asta numa'n Quebec, daca sursa mea e corecta.

S.

Mergi la inceput