Strumfi de iulie-august 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

lia eu ziceam ca Bacovia nu se potriveste cu spiritul adolescentilor. Eu lucrez la liceu si-i vad ce liberi,ce optimisti sunt(sunt si exceptii desigur). Pentru mine adolescenta e virsta la care puteam citi aproape orice(si am citit mult atunci).Acum m-am puturosit, imi gasesc mii de scuze si nu prea citesc.

Si la mine paturile-s nefacute dar azi e sarbatoare si nu tre sa ma grabesc cu munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

aylin, este activat.
cred ca nu am reusit sa trimit, imi apare mesajul asta " Unusual Activity Detected
To protect you, your account has been suspended from sending, saving, and receiving mail for up to 48 hours ", dar nu ma las, o sa mai incerc eu.

lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

s-a considerat reclama ilegala. nu stiu cum sa va scriu. eu iau in serios avertismentele.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Simo asa e, m-am inverzit... dar nu de ciuda ca nu mi-a adus mosu' nika in ghetute , ci pt. ca vreau sa incerc mai multe culori pana imi place una... si TU brutus?! si tu te-ai trezit vesela? ce-ai gasit in ghetute? cred ca l-ai gasit pe sot, daca esti asa vesela

Amethyst la librarii m-am gandit si eu... merci!
iar cu escaladatul patutului e chiar ; ce varsta zici ca are fata ta? nu pot sa cred!!!!! nu sta bine in fundulet si e cu un picior peste gard? pai asta nu o fac copilasii dupa ce se stapanesc bine pe picioruse chiar?

Lavinia multe imbratisari daca iti iese vrajitoria cu zapada; daca nu, pe jumatate si te mai si trimitem sa mai exersezi

karligutza
sunt mamica Adelutei

Trimitem un gand? - o actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

s-a considerat reclama ilegala. nu stiu cum sa va scriu. eu iau in serios avertismentele.

broscuta gargarita

Pune niste spatii in adresa respectiva si gata. Sau niste stelute ici, colo, ca sa fim in spiritul sarbatorilor.

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

deci ziceam sa intrati pe bebe*magia*ro****** si multe alte ****** de sarbatori, ca bine a zis lia

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Fetelor, ziua asta e tare importanta pentru noi. Azi se implineste un an de cand am facut prima ecografie cu Miruna. Facusem un test cu ceva vreme mai inainte, se pozitivase, dar parca nu indrazneam nici eu, nici D. sa ne bucuram. Veneam dupa o sarcina pierduta si dupa cateva luni de incercari si parca nu voiam sa ne facem sperante prea devreme. Dar de Mos Nicolae ne-am pus in ghetutze prima fotografie cu Miruna si o multime de rugaciuni si de sperante... Acum Mirunashul doarme linistita langa mine, nici vorba s-o mai pot pune in ghetutzele mele, dar o fotografie tot ii fac - de, boala veche asta cu pozatul intensiv.

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Lia Andrei va avea 7 luni(fara 4 zile) cind voi incepe eu scoala.Deci va fi diversificat.Va sta cu mama mea pina la 12(ea lucreaza la o scoala generala si are ore dupa-amiaza) si apoi cu soacra sau cu sotul.Dar eu nu voi lipsi mai mult de 5 ore de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Stati asa sa nu intelegeti gresit ca nu vreau sa denaturez adevarul si nici sa ma laud aiurea. Ea daca vrea sa se intoarca pe burta (si vrea asta mai tot timpul) si uneori ajunge aproape de marginea patutului ajunge sa se tina cu mana de bara si cu un picior peste bara! Deci in felul acesta escaladeaza. De altfel ea sta bine in fundulet desi n-a implinit 5 luni insa eu incerc s-o tin cat mai mult la orizontala ca daca ar fi dupa ea.... de la 6 luni ii dau voie sa faca ce vrea

Nonna, mie in adolescenta mi-a placut enorm Bacovia. Acum insa nu-l mai iubesc atat, prefer alt gen.

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

gata haideti la
karligutza asi fi scris si eu mai mult dar ce sa faci cu un fomist cacacios langa tine. a se intelege ca i-am dat sa manance dupa care m-a umplut de kk ca a trebuit sa-i fac baita la ora 8. pe langa asta l-am trezit pe alex plus pregatit de gradi. deci am avut un program incarcat.
luna am scapat de ceasul lui ben 10 ca a primit de la bona aruncatorul de discuri de care e foarte incantat.
la noi a mai venit mosul in doua ture si copilul nu intelege de ce primeste asa de multe cadouri ca doar nu a fost atat de cuminte (mami il mai pedepseste).

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput