Strumfi de iulie-august 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
first_carmen spune:
'neata!
La multi ani pentru toti sarbatoritii de azi! Sper ca ati fost toti cuminti si nu ati primit nuieluse! :)
Chiar daca nu sarbatoresc ziua de nume, astazi este o zi speciala pentru noi. Acum un an am facut testul de singe si eram insarcinata (si dupa valoarea lui chiar mi-au zis ca s-ar putea sa am doua mogildete). Si asa a fost :)
Ce repede a trecut si ce bine sa ai bebei!
In alta ordine de idei si al meu Petru a inceput saptamina trecuta sa se dea de-a rostogolul prin pat ... ei azi nopate l-am gasit intors si in patut. Si sincer mi-e cam frica sa nu se mai repete. Vi s-a intimplat si voua? Stefan este f lenes ... El da din picioruse si minute si zimbeste fara sunet. Doar seara cind Petru doarme mai "vorbeste" cu noi.
pupici la mamici si pici
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20patra
dsteluta91 spune:
NEATA SI DE LA NOI.
A VENIT MOSULLLLLLLLLLLLLL!!!!!!
BINE ATI VENIT ELIZA SI ALEXIA ,SALUTARI STRUMFILOR VOSTRI.
LA MULTI ANI STRUMFILOR SARBATORITI AZI SI PARINTILOR LOR SA LE TRAIASCA
ALEXIA2007 spune:
BUNA DIMINEATA!VREAU SA VA INTREB DACA A PUS CINEVA BROCCOLI IN SUPA DE LEGUME,DACA E OK.AVEM 4LUNI JUMATATE
Amethyst spune:
Ce-a fost pe capul vostru aseara... abia am apucat sa citesc ce s-a scris.
Alexia2007 si elizas bine ati venit, sedere placuta
aylin, merita sa-ti iei masina de facut paine, ies niste variante delicioase.
karligutza mama mi-a gasit ratuste din alea intr-o... librarie, dar nici ea nu mai stie in care.
claucia
andreea_c refacere rapida! A fost operatie cu laser sau obisnuita? Cat ai stat in spital?
Luna mersi de info cu diversificarea. Trebuie sa cercetez cand se poate da peste si de care ca noi suntem mari amatori si sper sa-i placa si ei mai incolo. De cumparaturi te-as ruga sa nu ma oftici in halul asta pentru ca am cheltuit si eu intr-o veselie cat am fost in Anglia, Next e o nebunie dar eu am cumparat de peste tot si la astea nu asa scumpe, B&S, Matalan, New si la Primark am gasit niste lucruri foarte frumoase si de calitate si incredibil de ieftine. Pana si din Tesco mi-am cumparat haine. FCUK (French Connection UK- ca sa nu creada lumea altceva) imi place dar e cam scumput zic eu. Jojomamanbebe il stii? Ce, credeai ca numai tu esti shopaholic? Apropo, ai citit cartile alea de Sophie Kinsella?
Putem vorbi de cumparaturi cat vrei, si eu ies cu gargarita peste tot si ii place tare asa ca ma tem ca o sa ne goleasca de tot buzunarele mai tarziu. Eu nu ma pot abtine sa nu-i iau ceva de fiecare data cand ies. Intrebarea e, cum facem rost de mai multi bani
www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
lorinaoo1 spune:
La multi aniiii!!! Nicoletelor si Nicolailor!!!!! Multa sanatate (ca-i mai buna decat toate ) si muuulte bucurii!
Karli habra-cahadabra (e cu accent tiganesc, ca la mama Omida ) sa vina zapada peste Romania sa o faca taramul de vis si de nicaieri Gata, se rezolva.
La noi a venit mosul cu muuulte dulciuri.
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
liadorian spune:
quote:
Mi-am promis ca o sa scriu si eu pe acest forum de indata ce voi citi tot ce ati postat. Tocmai am reusit aceasta performanta si sunt in masura sa va anunt ca posed si eu, din 7 august, ora 0,55, o strumfita pe nume Amelia, cu 2900 g la nastere si 53 cm lungime. Desi sunt la al treilea copil, am invatat multe de la voi. Vreti sa ma primiti si pe mine in familia voastra?
Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007
Bun venit, Eliza! Felicitari pentru cei trei copilasi ai tai. Imi imaginez ca esti o mamica tare obosita dar si tare fericita, cu trei puiuti langa tine. Cred ca aseara i-ati dat de lucru lui Mos Nicolae, asa-i? Imi place mult de tot cum se numeste fetita ta mai mare - Octavia.
quote:
Originally posted by ALEXIA2007
SALUT!EU SUMT MIRELA SI AM SI EU O FETITA DE IULIE 2007,ALEXIA-ILINCA S-A NASCUT PE 20 IULIE 2007,LA 18:15,DE 3KG.200.LA MAT. CUZA-VODA DIN IASI,CU DR.ELENA MIHALCEANU.
Mirela, ! Bun venit tie si strumfitei tale. Ce de fetite ne aduce Mos Nicolae pe forum, se vede treaba c-am fost (prea) cumintzele anul asta.
Andreea, refacere rapida!
Luna, m-am linistit cu cardul... Si cu aparatul cu aburi. Din ce explici tu acolo suna foarte bine, cred ca cer si eu unul de la Mos Craciun. Mos Nicolae a fost bun cu noi, numai ne-a aratat nuielusa, ca sa nu ne-e luam in cap si ne-a lasat la toti dulciuri. Portia Mirunei a trecut-o in contul lui mami, nu stiu cat a trecut in lapte, ca pe solduri sigur a ramas o gramada.
Aylin, asa deci... Ai tu informatii din interior cu masinariile astea. Ia sa suflu si eu o vorbulita in urechea Mosului, cine stie, poate ceva tot ramane acolo pana de Craciun si ma trezesc cu o gramada de aparate prin bucatarie, de n-oi sti ce sa fac cu ele.
tuturor sarbattoritilor de astazi, mamici sau bebici!
Lia si Miruna Demetra
Nonna76 spune:
Buna dimineata!
Azi,drept cadou de Mos Nicolae sotul va fi plecat toata ziua.Dimineata l-am dus eu pe Vlad la gradinita ,l-am luat si pe Andrei cu noi iar acum puiul doarme echipat complet de iarna.Mi-e mila sa-i stric somnul si sa-l dezbrac.
Nu am citit tot din urma ,am ajuns la faza cind Luna imi zicea sa nu mai pomenesc de Bacovia.Eu ziceam de vremea de afara caci nici eu nu prea am vrut sa-l pricep.Nu e un autor pentru adolescenti de 17-18 ani, nu-i asa d-na prof.?(lia)
De azi m-am hotarit sa nu mai maninc asa multe dulciuri asa ca Mosul a avut interdictie sa-mi aduca dulciuri dar tot a trebuit sa maninc dimineata din darurile de la Mos pentru Vlad ca se supara copilul daca-l refuzam.
Si la noi au venit aseara parintii mei (trimisi de Mos) cu cadouri -asa fac in fiecare an. Din 5 copii cit au sunt singura care mai e in oras.
Va doresc sa primiti multe cadouri astazi(daca ati fost cuminti).
Amethyst spune:
lia, cum mai doarme Miruna?
www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
ghinetz spune:
quote:
vedeti? eu n-am fost cuminte!
Asa, karli, ca ma gandeam sa-ti scriu - pana fug sa fac paturile: daca nu erai cuminte Mosu aducea o nuielusa. Daca nu a adus nimic inseamna fie ca a intarziat, fie era cadoul prea mare pentru cizmulitele tale. Cine stie...poate te astepata azi la Baby expo.
Oana
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"