LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 2
mamaana spune:
quote:
Originally posted by dianocica
probleme tehnice:
acum ceva timp modificasem cateva chestii in listuta. gen numele fetitei lui jojo miha, care nu e natalia ci ioana, si votul meu de la minunatele. acum vad ca sunt dinnou schimbate. stie shineva de she?
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
daca tot intri sa modifici, modifica te rog si luna fulguletilor sarbatoriti ca a ramas scris noiembrie
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Dbunny spune:
brrrrrrr mamaana ce frig e la voooi
la noi dumineata sunt 8-9 grade..si-i dau la Dani strampi pe sub blugi, ca la cresa se traraie pe jos, si stiu ca-i rece gresia... si cand merg dupa el sunt 20ºPana ajungem acasa e transpirat saracul...ii dau eu jos o bluzita...dar sa-l duc acas in strampi
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Dbunny spune:
dayanara ma dau batuta... nu prea vad tv
vad Kyle xy pe cuatro si vedeam Mujeres desesperadas pe 2 cand il dadeau...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
m_monique spune:
uitati un joc interesant www . conquiztador . ro (stergeti voi spatiile).
noi de aseara numai asta jucam.
Andrei (16.12.2006)
madaluta spune:
Candva pe-aici incepusera sa se scrie meniurile de la anivarsarile fulguletilor...nu mai zice nimeni nimic...?Maine poimaine facem chef si nu stim cu ce sa srvim invitatii..
Madalina 17+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
mamaana spune:
au adormit repede !!! mi s-a luat o piatra de pe inima, dar au mai ramas cateva mii acolo...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
desiree spune:
am fost la Auchan, aveau catelusul si cutia de sortare crazy-toys la oferta ( si telefonul)
pentru cei interesati..din Bucuresti
noi le-am luat pe ambele!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
Monicabb spune:
La multi ani Marani! Iti doresc mult mult bine!
Dandusa, bafta la examen!!! Bine macar ca termini cursul cand vine Claudiu! Sa aveti timp de giugiulit. In trei.
Dbunny, cum cine e iubita Dandusei? Tz, tz, tz.
Eu am avut azi examen (merci Ruxandra pentru succes). Am facut asa si asa, de data asta nu pot evalua nimic. Sper ca am nimerit-o si de data asta.
Maine e maine. Sarbatorim in familie. Doua perechi de bunici, o strabunica, o matusa si doi parinti. Sper sa reusesc sa-mi pastrez calmul cu soacra mea care a cumparat cadouri la toata lumea, doar e mos Nicolae, nu!!!??? Asa o sa fie in fiecare an de ziua lui Dragos? O sa primeasca tooooaaata lumea cadouri??? Ma enervez. Asta in afara de faptul ca nu m-a intrebat deloc cam ce as avea nevoie pentru Dragos. Bai frate, parca vad ca o i-a luat o prostie! Ma rog, e plina de bune intentii. La fel ca si atunci cand imi aduce doua kile de spanac necuratat sau niste carne cruda de vaca. Poate n-am treaba.
Totusi trebuie sa ma simt bine maine. Macar pana imi vin oaspetii. Oricum sunt emotionata tare. Cand a trecut un an?
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)