Cadou 13 ani

Cadou 13 ani | Autor: tanima_i2002

Link direct la acest mesaj

As dori si eu cateva sfaturi ptr un cadou baiat de 13 ani jumatate. Merg la sora mea in Spania si nu stiu ce sa ii cumpar nepotelului, care in fapt are de toate, dar pe care nici nu l-am mai vazut de 2 ani si nu stiu ce preocupari mai are, oricum mai mulkt extrascolare. Stiu ca ii placea mult sa modeleze cand era mic dar nu am gasit nimic in genul asta decat plastilina, as fi vrut totusi ceva mai ptr varsta lui.
Cateva idei de la voi, mamici cu prichindei mai maricei mi-ar fi de mare ajutor.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Un joc din genul celor de aici: http://www.jocurioffline.com/jocuri/412/Jocuri%20de%20societate
( am dat o cautare simpla, dar exista o diversitate ft mare)

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Himmm problema asta o am si eu , jocurile nu il mai tenteaza la 13 ani ,poate cele de computer ,sau nintendo depinde ce are acasa.un Ipod,desi probabil ca il are ,noi l-am primit craciunul trecut, anul asta chiar sunt in ceata al meu oricum ce are pe lista lui e mult prea departe de bugetul meu. Chiar ma gandeam ar trebui sa cumparam cadouri simbolice anul asta si sa donam cadouri adevarate celor amariti .Daca anul asta nu reusesc sigur anul ce vine asta voi face , voi sponsoriza o familie amarita si toti ce vor sa imi cumpere mie cadou sa cumpere pt copilul respectiv.E usor de facut numai ca nu stiu unde sa-mi gasesc familia!Daca stiti pe cineva in Canada cu o situatie mai naspa chiar vreau sa aflu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Cumpara-i un PSP,o sa fie incantat(daca nu cumva are!) sau un Ipod sau chiar de acolo ii poti lua un mobil,sa-si aleaga el ce model vrea.Il pup pe Rares! A, si Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

ajutati-ma si pe mine: cadou pentru o fetita care va implini luna aceasta 13 ani!!! Merci!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

E posibil sa aiba si Ipod, si mobil nou, si cu jocurile ai grija - e posibil sa nimeresti ceva ce are deja. Nu te poti sfatui cu sora ta?

Eu cand am fost la ziua baiatului prietenei mele, ea mi-a sugerat sa iau haine sport, de firma. Asa ca intra la magazine de firma si alege orice crezi tu - sunt sanse mici sa nimeresti ceva ce deja are, si am vaga senzatie ca la majoritatea le-a intrat microbul hainelor de firma in creieri...

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

ralnied1 eu am sa-i cumpar nepoatei mele care are 14 ani un rucsac,de asta de mers la scoala de firma.Stiu ca o va incanta!

Mergi la inceput