* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (75) *
Raspunsuri - Pagina 16
creata2008 spune:
Sa ne rugam ca amandoua sa fie bine si sanatoase!! Pana la urma, ea deschide odiseea la bebelusi, intr-o zi de mare sarbatoare religioasa!
Ii tinem pumnii! Cum aflu ceva nou, va anunt si pe voi!
rlc_sandor spune:
Chiar ma gandeam aseara cui ii va aduce mosu'un bebe,ca eu mai am de asteptat un pic.
Ii tin pumnii!Sa aiba un bebe sanatos si mancacios;asteptam vesti
nemary spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Aaaaa! Am uitat sa va intreb, asa sunt eu mai superficiala, cand incep sa ma simt bine uit prin ce am trecut! Azi am avut niste intepaturi insuportabile exact la col, nu stiu cum sa ma exprim, dar ma gandeam ca o sa nasc! ma intepa adanc in vagin, la deschiderea colului, mai ales cand mergeam si daca imi puneam mana pe burta! Transpirasem toata si chiar ma gandeam sa sun la Salvare sa le zic "Veniti, dom'le, ca nasc!". I s-a mai intamplat cuiva asa ceva? Este a doua oara... Prima oara m-a luat acum cateva zile, tot asa, in timp ce mergeam, dar a durat mult mai putin si parca nu durea in halu' asta!33+ bananutsa sau capsunica?!
si mie mi se mai intampla, doc mi-a spus ca apasa bb pe col si din cauza asta. ia o nospa inainte de a pleca de acasa, preventiv.
Mari
32+ bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
AngeliquedeS spune:
Zuzici, plang ca proasta!!!!!!!!
Dupa ce am citit postarea lui docdecap cu afirmatiile pe care trebuie sa i le spunem lui bebe, dau cu ochii de postarea Cretei ca Alina naste! Dumnezeule, deci e pe bune! Se sparge gheata si la noi!
Alina, suntem alaturi de tine din tot sufletul!! Ne rugam pentru tine si sa fii curajoasa si sanatoasa pentru puiul mic din burtica si va asteptam cu vesti.
Sfantul ierarh Nicolae sa va vegheze in aceasta zi sfanta!!!!
Pupici, 
Angelique
37+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 3 saptamani!
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Alina intra in cezariana intr-o ora!!!!

YUPIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! s-a spart gheatza!!! Sa dea DD sa fie totul bine!!!
GUGU
36+
Alex? 
AMR 4 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
irinouka spune:
mama, a inceput balul!!!!!!!
BAFTA, ALINAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
asta da Mos Nicolae!
sa dea dumnezeu sa mearga totul bine si sa primim cele mai bune vesti.
imi vine sa plang, m-am topit toata...
irina
35
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Ereena spune:
Aaaaaaaaaa, nu pot sa cred...Incepem seria de bebei .Ii tinem pumnii Alinei , sa treaca repede operatia si sa isi vad puiutul......Doamne ajuta ......ce emotii m-au luat
La multi ani Nicoletelor, Nicusorilor ,Niculinelor.....La multi ani si sa fiti sanatosi
32+ 
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
nemary spune:
la multi ani! de Sf.Nicolae. ce v-a adus mosul in ghetute? sunt sigura ca ati fost cuminti si ati primit multe cadouri.
Eu si sotul meu am fost zilele trecute la shoping si am cumparat multe dulciuri si fructe si am zis ca sunt de la mosu, dar nu le-am mai pus si in ghetute.
Mitsu si noi am cumparat pt.bebelina multe lucrusoare din Cora, ff dragute si convenabile ca si pret.
Mari
32+ bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
creata2008 spune:
Cel mai frumos cadou. Nu in cizmulite, ce-i drept, dar o va avea in brate!
Acum sa va zic cum am simtit-o eu: sunet de sms. In gandul meu... iar un sms de la fhm. M-au bagat astia in baza lor de date (nu stiu de unde) si imi trimit in fiecare luna mesaj ca a aparut revista noua. Si vad numarul Alinei. Nu-mi venea sa cred!!! Imi tremura mana pe telefon.
E incredibil!!!! Cu prima nastere, realizam si noi ca nu mai avem mult si o sa fim in aceeasi situatie!
Sa fie intr-un ceas bun, iar ziua de azi sa ii aduca numai bucurii micutei Ana!