* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (75) *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Zuzicute.... dormiti, visati, Mosu vine incetisor si va pune in cizmulite cate-o mica atentie.

Noi am fost la doctor, care..la prima vedere pare ok. Mi-au repartizat o asistenta nemtoaica, avand in vedere ca dosarul meu de graviduta e majoritatea in nemteste.
Mi-au luat cu un "swab" dinauntru, pentru Streptococu B .... ma gandeam ca e ceva mai complicat...dar vad ca n-a fost.
In rest, doctorul a zis ca vrea sa ma vada peste 3 saptamani... si am fixat data pe...31 Decembrie... ca mai apoi sa ne vedem la 2 saptamani, iar in februarie, saptamanal.

L-am intrebat clar, daca voi naste cu el, sau... cu niscai midwives... si mi-a raspuns ca... in proportie de 98% pacientii sai sunt asistati de el la nastere. Asa ca, din punctul asta de vedere sunt linistita, ca va fi acolo.

Mi-a recomandat sa merg si la cursuri, avand in vedere ca sunt la primul bebe si sunt toata numai emotii si teama si etc.

Va pupic si... ne "vedem " in cateva ore.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 29+ Andrew John

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Bravo Honey - ma bucur ca a fost totul bine la doctor!Referitor la cursuri, te asigur ca vei avea un timp tare frumos alaturi de toate celelalte mamici.Mi-e mi-a placut mult.
Apropos de adresa,de indata ce se stabilesc lucrurile te rog sa mi-o trimiti si mie.

36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

La Multi Ani !!!!! tuturor ce poarta numele Sfantului Ierarh Nicolae.Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii.
Noi suntem bine , nu am reusit sa intram pe forum fiindca avem probleme cucred ca este un virusel in calculator dar o rezolvam noi si pe asta .Ma pun sa citesc din urma si revin mai tarziu.Va.

danybv35Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata fetele!!

nu-mi pot permite sa dau sfaturi, shlapi, bate sau ce mai vreti voi la astea care-si plimba burtica peste tot, ca si eu fac la fel... azi iarasi ma duc la munca, am zi plina, o sa ma apuce nascarea la astia la birou. si e prima sapt. din 3 in care mai prestez la ei la sediu, dar parca nu-mi vine sa ma opresc asa brusc si sa inchid pravalia...ce mai, mentalitate de mic intreprinzator...

La multi ani pentru toti sarbatoritii cu numele, uite, neuronul meu nu poate produce nici o Nicoleta la noi la zuze, poate exista cu al doilea nume. Ca sa nu mai spun ca mai avem soti, parinti, unchi sau alte rudebenii, tuturor care isi serbeaza azi numele de la mine!!

nu mai stiu cine intreba, eu am avut ieri niste dureri in vagin rele de tot, uneori la contractii ma doare si in spate, la rinichi, dar doar la unul. cred ca e ok, dupa ce am exersat "pe muteste", adica doar contractii ne-dureroase pana acum, e timpul sa avem avant-premiere si la alea dureroase, nu? don't worry!!

ceva simpatic: ieri cand am ajuns la maternitate la Medgidia a inceput asta mic sa se agite rau de tot! nu se auzea nimica (doar muzica pe care o pun pe sectie, ca sa stimuleze lactatia si sa linisteasca copiii), nu nastea nimeni atunci, dar a trebuit sa vorbesc cu el sa-i spun ca mai are de stat la mami in burtica, nu am venit acolo ca sa se nasca, ca mai sta vreo luna la mami la cladurica, mai are de crescut.

de altfel eu vorbesc cu el si am inceput deja sa-l pregatesc ca va veni o mare trecere, si lucrurile se vor schimba pentru el, si sa nu se sperie, ca va fi taaare bine la mami in brate!!

a, si am zis ca va dau, si am tot uitat, dar daca acuma mai e putin si se da liber la nasteri, uite aici o serie de afirmatii /ganduri pentru copiii nostri, pe care trebuie sa le auda si sa le traiasca in primul an de viata (eu lucrez cu ele cu adulti ca si corectie pentru copilariile care n-au decurs chiar ca la carte..)

Bine ai venit pe lume, te asteptam

Ma bucur mult ca esti aici

Am pregatit pentru tine un loc special in care sa traiesti

Imi place de tine exact asa cum esti

Nu te voi parasi, orice s-ar intampla

Accept nevoile tale

Iti acord tot timpul de care ai nevoie pentru a-ti fi bine

Ma bucur mult ca esti fetita /baietel

Vreau sa am grija de tine, si sunt pregatita sa fac asta

Imi place sa te hranesc, sa te spal, sa te schimb si sa petrec timp cu tine

In toata lumea, nu a mai fost nimeni ca tine

Dumnezeu a zambit atunci cand te-ai nascut

va pupic tare,

Monica 35+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

buna dimineata zuzici!
eu iar la servici,dar nu-i bai mai e putin si raman acasa,oooooo ce bine,dar oare ma voi plictisi? multumesc nemary! iata si celelalte date:DN-16.02.1971,UM-23.04.2007,DPN-28.01.2008,Giulesti,dr.Laura Dracea

Mergi la inceput

oare sunt singura azi pe aici?
nu stiu daca si voua vi se intampla acelasi lucru:
ma trezesc cu noaptea in cap si ma pomenesc punandu-mi intrebari; ce fac la spital? ce trebuie sa mai cumpar? ma doare sau nu ceva? ce mai fac azi? cum va fi fetita? oare se intampla ceva ciudat cu mine? pup zuzici si burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Sa zici merci ca si-a luat doar PDA. Al meu sot si-a luat Iphone. Ca cel de-al patrulea PDA nu mai era bun.

quote:
Originally posted by docdecap

andreea, si pe mine m-a lasat barbatu' singurica (ma rog, cu fata lui), fara cadou in ghete, cu 2 mil date lui cadou pentru ultima lui obsesie, un PDA cu GPS (la care evident doar am participat, ca costa mai mult de atata!!)

Mergi la inceput

iar eu!
hai ca am un chef de vorbaaaaaaa
doamne as manca tot ce nu am voie ,as bea si chiar imi este pofta coca cola,nu va mai spun si imi este rusine dar va rog nu ma certati inca mai fumez! nu ca eu nu sunt zdravana!pup fetele si burticile!

Mergi la inceput

Normal ca vei veni cu vesti bune, life is pink!

quote:
Originally posted by honey79
In alta ordine de idei, in 2 ore, ma vad cu doctorul cel nou.
Sper sa revin cu vesti bune de la doctor.

Mergi la inceput

Alina intra in cezariana intr-o ora!!!!

Mergi la inceput