Bucurii de sept-oct 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 16
scumpik_lui spune:
floricel eu nu-i dau nimic lui Luca pentru cresterea imunitatii.
eloise si Luca face kk mai moale, pastos si chiar lipicios parca (se intinde), scuze de explicatii[/teal]
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Lili, cat Cipcal sa ii dau pe zi (lingurite)? Una? Si timp de cate zile?
Eu ii dadeam o lingurita/zi, timp de 10 zile/luna. De ce-i dai Cipcal, i-a iesit calciu mic la analize?
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
MamiLili spune:
Ce leutz supeeeeeer! Am luat o pastila de inima inainte de a vedea filmuletul. ![]()
Floricel, mirosul urinii depinde si de volumul de lichide consumat. Cu cat bea mai multe lichide, cu atat urina va fi mai diluata si va avea miros mai slab si viceversa.
Tanima, drum bun si multumim de urarile ptr sarbatori!
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate. ![]()
eloise spune:
Scumpik, multumesc de complimente! L-am vazut si eu pe Luca, s-a schimbat mult, imi plac buclisoarele lui! Iar tortuletul vostru a fost si mai frumos, mai ales ca presupun ca era muncit de tine.
Am avut azi un incident la plimbarea cu Vladut. Al 4-lea de acest gen dintr-o perioada de cateva saptamani. Cum mergeam eu repede pe strada impingand caruciorul intorc brusc capul si vad o tanara a carei etnie nu mai trebuie precizata
umbland la geanta mea. Pur si simplu n-am mai putut sa ma stapanesc si am intrebat-o ce au toate cu mine si de ce vor sa fure de la o mama cu copil mic. Individa se protzapise locului si ma intreba prosteste "Da' ce ai acolo?" (cand am simtit ca umbla la geanta ea trasese de capatul fermoarului) Culmea tupeului! ![]()
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
mephala30 spune:
Scumpik, mie mi-au intrat azi banii pe card, pe la ora 19 am verificat cardul si i-am scos.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
scumpik_lui spune:
eloise tortul nu era facut de mine ci la patiserie, nu mi-ar iesi mie asa oricat m-as chinui ![]()
mephala dar tie de obicei cand iti intrau banii, pe ce data?
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
princess spune:
Multumesc, MamiLili pentru incurajari si celorlalte fete pentru complimentele la adresa piciului meu iubit. Toate Bucuriile sunt superbe si destepte!
Maine avem programare la ORL sa vedem daca este sau nu dopulet de ceara si sa il scoatem, eventual.
Eu i-am dat lui Rares Infant Formula - un complex de vitamine pentru cresterea poftei de mancare, dar vad ca nu a avut efect la el, insa s-ar puta sa fi lucrat la imunitatea lui pentru ca nu mi-a mai racit si nici alta probleme nu am mai avut cu el.
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
mephala30 spune:
L-am admirat si eu pe Rares, pui de Pricess,
, dar uituca cum sunt....
a, si sustin ideea nu mai stiu cui de a folosi un size mai mic (1) pentru prima pagina.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
mephala30 spune:
Scumpik, de regula imi intrau banii pe 6, 7, cel tarziu 8.
scumpik_lui spune:
asa primeam si eu banii mephala, inseamna c-a fost o intarziere de la ei, sper ca maine sa pot scoate si eu
in legatura cu caracterele mai mici eu am fost cu propunerea dar vad ca nimeni nu a auzit ![]()
Eu va urez noapte buna si somnik dulce!
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)