Mamici de noiembrie- decembrie (127)
Raspunsuri - Pagina 7
dany26 spune:
Salut adina...imi pare rau ca esti racita...din pacate si eu sunt la fel...am un nas infundat de nu mai stiu ce sa fac...am luat paracetamol dar vad ca nici un efect...chiar o fi adevarat ca nu vine bebe cat timp sunt bolnava???eu am fost luni la maternitate si mi-au spus ca de fapt termenul meu e pe 16dec nu pe 11dec...in sfarsit nu mai conteaza...poate o sa intarzie pt ca sunt racita...
tu ce ai luat pt raceala???banuiesc ca tot paracetamol
un pup bolnavior!
ggaby 38+
[/quote]
la voi nu exista Oscilococcinum?eu asa am luat si si-a facut efectul...intr-o sapt...daca luati paracetamol sa nu luati sinus...nu e indicat la gravide.
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
pufulet74 spune:
Eu aveam probleme cu ciuperca, bebe e ok acum, ca ma fac eu pe sini cu glicerina boraxata si nistatin pe sini, insa problema e ca mie nu imi trece acuma :((
Si imi e frica sa nu se agraveze :(
------------------------
Flory de Joshua Raphael
God brought you in our life
Homepage: www.almarl.tk
pufulet74 spune:
Eu aveam probleme cu ciuperca, bebe e ok acum, ca ma fac eu pe sini cu glicerina boraxata si nistatin pe sini, insa problema e ca mie nu imi trece acuma :((
Si imi e frica sa nu se agraveze :(
------------------------
Flory de Joshua Raphael
God brought you in our life
Homepage: www.almarl.tk
ggaby spune:
quote:
Originally posted by dany26
Salut adina...imi pare rau ca esti racita...din pacate si eu sunt la fel...am un nas infundat de nu mai stiu ce sa fac...am luat paracetamol dar vad ca nici un efect...chiar o fi adevarat ca nu vine bebe cat timp sunt bolnava???eu am fost luni la maternitate si mi-au spus ca de fapt termenul meu e pe 16dec nu pe 11dec...in sfarsit nu mai conteaza...poate o sa intarzie pt ca sunt racita...
tu ce ai luat pt raceala???banuiesc ca tot paracetamol
un pup bolnavior!
ggaby 38+
la voi nu exista Oscilococcinum?eu asa am luat si si-a facut efectul...intr-o sapt...daca luati paracetamol sa nu luati sinus...nu e indicat la gravide.
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
[/quote]
nu stiu daca exista sau nu acest medicament....am sa ma interesez....dar oricum stii cum se spune..."o raceala tratata trece in 7 zile una netratata intr-o sapt"
merci oricum danny!
ggaby 38+
catus76_ro spune:
Buna la toata lumea!!!!
Tocmai am venit de la dr.....totul e ok...bebe are cam 3200kg, colul s-a scurtat si bataile inimii sunt normale....toate sansele de nastere naturala
M-a trimis sapt viit sa vb si cu un alt dr de la maternitate sa vada cum are si el garzile....s-ar putea sa nasc de Craciun!
multi pupici de la Catus76 38 sapt fix!
creem spune:
Felicitari Roxx! Sa fiti sanatosi , sa te refcai repede si sa ai laptic pentru BB!
Bine ai revenit Dany2007! Sa fiti sanatosi amamndoi! refacere grabnica!
Angelique...eu mi-am luat degeaba mameloanele de silicon. Nu le-a acceptat bb, si mi-e mult mai usor fara.
Ce mi-a folosit foarte mult, si imi foloseste si acum, si nu imi cumparasem dinainte este o pompa de muls. Mi-am luat dupa ce am facut furia laptelui trei, dar doar cea de la avent e buna.
fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
creem spune:
Pufulet...pentru ciuperca mi-a recomandat dr. glicerina cu stamicin. Am inceput abia de ieri sa ii dau in gurita, sa vedem ce efect o sa aiba.
Fetita mea e racita si tusese, m-a cam speriat, o sa vina iar dr. sa o vada azi. De la tuse mai si vomita, saracuta.
Si a inceput si ea sa doarma mai mult, vreo 3,5 - 4 ore. Sper ca nu e de la boala.
Voi ati avut probleme de genul asta?
Pupici la toate fetele. Gravidutzele noastre ce mai fac? Mai aveti putin si o sa va tineti si voi puiutii in brate, sa vedeti ce senzatii minunate sunt! Sa fiti curajoase si sa ganditi pozitiv!
fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
vali_delide spune:
Salutare,fetelor!
La multi ani tuturor de Mos Nicolae!
Roxx,felicitari pt. grasun! Sanatate multa si tie, si lui!
Dany2007, bine ati venit acasa!Multi pupici pt.mami si Luca!
Eu merg dimineata la 10 sa ma internez, la 13.30 intru in operatie. Incerc sa va dau de stire cat de repede pot!
Le doresc tuturor gravidutelor ramase nasteri usoare si sanatate multa!
Mamicilor, voua va trimit multi si bebeilor vostri la fel...o sa va stresez eu, cand vin inapoi!
Va pupic pe toate! Si va multumesc, nu stiu ce ma faceam fara voi Doamne-ajuta!
Valentina 38+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
Asteptand ziua de maine!!!
ellis spune:
Mai intru si eu..cam rar din pacate ca nu ma lasa pitica; are colici si plang si eu de mila ei, nu mai stiu ce sa-i fac, abia doarme ziua; ii dau espumisan, sab simplx, colic baby(de azi), baby drink si debridat si tot nu scapam de udreri, se inconvoaie si isi da si sangele la buricut.
A mai patit cineva? Voi ce faceti sa le mai traca durerile?
Eu am incercat sa alaptez exclusiv, dar tot din cauza colicilor cu care am venit din maternitate dr mi-a dat sa alternez o masa san, o masa humana hn, apoi i-am dat doar completare humana 30ml, pana ieri cand iar a avut dureri mari; facandu-i proba suptului am vazut ca ia cam 80-100 ml de la san si am zis ca e mult si cu completarea si poate ca de asta o doare burticam asa ca azi i-am dat numai san si vad ca tot plange...ce sa mai fac? ..si face si kk moale si cam verde;
eu beau si ceai de colici, tin si regim, nu cred ca e de la ce mananc eu...
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
RGE spune:
LA MULTI ANI TUTUROR DE MOS!!
VALI MULT SUCCES !! SA FITI SANATOSI!! DOAMNE AJUTA SI NASTERE USOARA!!
ELLIS...si al meu a inceput sa faca caca verde..s-ar putea sa fie de la colici?...ia incearca tu sa faci niste ceai de chimen si anason ..bea si tu si dai si lui bebe cateva lingurite dar sa fie caldut.
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"