Mamici de noiembrie- decembrie (127)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ADINA..te ajut cu cea mai mare placere numai sa-mi spui cum se noteaza la ecografie femurul te rog.

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Roxana ma bucur ca sunteti bine si ca va reluati activitatea,sa ne spui si noua cum e ca am cam uitat...
Adina eu cum nu sunt acasa ,dar cand ajung ma uit si iti spun.
Nu stie nimeni sa imi raspunda si mie la intrebarea de la pagina trecuta?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

ADINA,din pacate eu nu te pot ajuta prea mult...Ultima eco am facut-o fix acum o luna,iar lungimea femurului era de 64 mm,greutatea bebelinei fiind atunci in jur de 2106 gr...Poate o sa te pot lamuri luni, pt ca atunci ma voi intalni cu ginecoloaga mea...

Ana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by RGE

ADINA..te ajut cu cea mai mare placere numai sa-mi spui cum se noteaza la ecografie femurul te rog.

------------------------
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

Multumesc mult°! FE sau FL, din cate stiu eu...

Adina 37+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Roxana ma bucur ca sunteti bine si ca va reluati activitatea,sa ne spui si noua cum e ca am cam uitat...
Adina eu cum nu sunt acasa ,dar cand ajung ma uit si iti spun.
Nu stie nimeni sa imi raspunda si mie la intrebarea de la pagina trecuta?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Anca, multumesc si tie!

Depinde si ce sterilizator ai. Eu am avut unul de la Avent, dar nu l-am prea folosit, pentru ca am alaptat. In general se pune o cantitate f mica de apa (mentionata in instructiuni), se pun toate chestiile in el pe suportul care ii apartine, il inchizi si ii dai drumul. Normal, se inchide automat dupa o perioada in care isi face treaba. Nu stiu daca te-am ajutat cu ceva, ca la mine a trecut mult timp de cand l-am folosit.

Adina 37+

Mergi la inceput

Anka.San, felicitari pentru fixarea datei intalnirii! Acum chiar incepe numaratoarea inversa.

Stie cineva ceva de Vali?

Adina 37+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuli-ana

ADINA,din pacate eu nu te pot ajuta prea mult...Ultima eco am facut-o fix acum o luna,iar lungimea femurului era de 64 mm,greutatea bebelinei fiind atunci in jur de 2106 gr...Poate o sa te pot lamuri luni, pt ca atunci ma voi intalni cu ginecoloaga mea...

Ana 37+

multumesc si tie, te astept luni cu vesti bune!

Adina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

salutare

ce fac mamicile,bebelusii, gravidutele?

micuta mea se tot screme si nu face nimic....o doare burtica...

ochisorul ii curge inca. voi ati avut asa probleme? am tot spalat-o cu apa fiarta si racita, acum o s-o spal si cu ser fiziologic.mama si soacra imi tot spun sa ii pun lapte in ochisor......oare e bine?

Mergi la inceput

ADINA...la 35 sapt si 1 zi..FL = 6,82 cm
la 35 de sapt si 5 zile FL= 6, 95 cm
la 39 de sapt si 1 zi FL= 7,49 cm
din pacate nu am nici una la fix 37 sapt..dar sa sti ca si la mine la un moment dat ziceau ca o sa fie foarte inalt si tot timpul FL din cate ma uit pe ecografii corespundea unei sarcini mai mari fata de sapt mele pana in sapt 39 cand a ramas in urma...nu stiu ce sa zic..intradevar este mare valoarea ta...dar poate nu a masurat bine..ca si mie mi s-a intamplat plus ca de acum incolo le este mult mai greu sa masoare bine.
ANCUTZA mama eu am sterilizator Avent...daca ai tot din asta iti explic cum se foloseste..evetual facem o proba impreuna la tel.

------------------------
------------------------

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

G24HIT..si noi avem problema asta de ceva timp...plus ca are si ochisori lipiciosi cateodata..eu ii pun ser fiziologic in ochi si il sterg..i-am mai pus si eu laptic dar fara efect...cu apa fiarta nu am incercat.

------------------------
------------------------

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput