Minunate Scorpiutze, Sarbatori fericite ! (49)
Raspunsuri - Pagina 9

monica-elizabet spune:
monica-elizabet spune:
 Buna scorpiutelor,
Pisicuta, bine ai venit in grupul scorpiutelor    si pe tine si pe cei doi prichindei.
 si pe tine si pe cei doi prichindei.
vai nina cum arata colacul    

am inteles deci ca se face din coca de cozonac(asa ca am sa fac atunci cand fac cozonacii de Craciun)   insa ce ma nedumereste este cum pui forma aia si mai ales din lemn in cuptor...nu ia foc?
   insa ce ma nedumereste este cum pui forma aia si mai ales din lemn in cuptor...nu ia foc?   o inveleste in ceva staniol sau cum...ca ma duc repede in curte sa caut o buturuga
   o inveleste in ceva staniol sau cum...ca ma duc repede in curte sa caut o buturuga    si inca ceva...focul la cuptor il dai de jos sau pe cel de sus?
   si inca ceva...focul la cuptor il dai de jos sau pe cel de sus?
mama cred ca deja te-am zapacit de cap...buna ziua mi-ai dat belea ti-ai capatat   
ana,  multumim    felicitarile sunt facute de alex...in general cand facem ceva nou...lucrez si eu cu ei
    felicitarile sunt facute de alex...in general cand facem ceva nou...lucrez si eu cu ei   si facem in paralel(ca la sfarsit sa aibe si ruxandra unele frumos facute...chiar daca nu-s facute de ea...altfel trebuie sa munceasca alex la dublu)
  si facem in paralel(ca la sfarsit sa aibe si ruxandra unele frumos facute...chiar daca nu-s facute de ea...altfel trebuie sa munceasca alex la dublu)    si eu ii zic sa se uite la mine cum fac si sa faca si el...dar el nu face identic
   si eu ii zic sa se uite la mine cum fac si sa faca si el...dar el nu face identic   isi pune amprenta lui pe orice...uite imi pare rau ca nu am facut poza si la felicitarile mele sa vedeti cum de fapt ale lui au iesit mult mai faine decat ale mele
   isi pune amprenta lui pe orice...uite imi pare rau ca nu am facut poza si la felicitarile mele sa vedeti cum de fapt ale lui au iesit mult mai faine decat ale mele  
esme, petrecere frumoasa astazi...sa ne pui pzoe sa te maiv edem si noi    ai grija cu spatele...odihneste-te cat poti de mult
   ai grija cu spatele...odihneste-te cat poti de mult
Gabi,ma bucur ca sunteti spre bine...si ruxi a mea inca mai tuseste...si eu la fel...dar suntem pe trecute...sanatate multa si spor la chiraiala...ca asta inseamna ca sunteti sanatosi   
va pup pe toate
monica 
mami de alex     si ruxi
    si ruxi        
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Dodo-pui spune:
Dodo-pui spune:
 Bon soire minunatelor,
ce aveti cu mine ?!Colaci impletiti .Eu stiu sa fac mule dulciuri dar cozonac NU.Asa ca inghit in sec uitandu-ma la pozici.
.Eu stiu sa fac mule dulciuri dar cozonac NU.Asa ca inghit in sec uitandu-ma la pozici.
Pisicuta bine ai venit in  .
.
Multa putere,rabdare si sanatate Esme iar samburicii  din burtica multa sanatate si noroc

Bogdan-Andrei

monica-elizabet spune:
monica-elizabet spune:
 Gabi, tu sti ca mie imi iese mai bun cozonacul decat pandispanul?  
incearca reteta "mea" de cozonac din album...la cine am dat-i a iesit negresit...si fara framantare prea multa(Sanda marin zice acolo 40-45 de min) eu nu framant niciodata mai mult de 20...fiindca drojdia asta uscata de la dr oetker pe care o folosesc este f buna si creste si fara prea multa "bataie"   
monica 
mami de alex     si ruxi
    si ruxi        
Prajituri si papa bun
Papa de Post

dolcebaby spune:
dolcebaby spune:
  Pisicuto bine ai venit in grupul nostru!!!  sa ne pui poze sa te cunoastem pe tine si comorile tale A, si eu tot din '71  sunt si ma simt ca de 17 ani
   A, si eu tot din '71  sunt si ma simt ca de 17 ani
Nina2 ma bucur ca ai reusit sa o faci pe Renata mica sa pape cit de cit... dar pt ce i-ai dat siropul? special pt pofta de mincare ?
Esme multa sanatate  sarcina usoara!
 sarcina usoara!
  Yo sunt la regim de slabit vreo 2- 3 kg ca sa am loc sa ma-ngras de sarbatori uite-asa sa ma fac
 uite-asa sa ma fac si de pregateli ce sa va zic?! Sarmale, cirnati, fripturi , caltabosi, salate si ce s-o mai putea...
 si de pregateli ce sa va zic?! Sarmale, cirnati, fripturi , caltabosi, salate si ce s-o mai putea...
Aseara am scos-o 5 minute pe Teutza sa vada zapada si ninsoarea. va spun ca a fost f nedumerita  si aproape ca nu i-a placut prima ei zapada
Cam atit...
Va pupacesc pe toate si va doresc o seara placuta !

dolcebaby spune:
dolcebaby spune:
 Ninaaaa -21 de grade la Miercurea ciuc????
 cum rezistati? ( aspus acum la stiri)
 la bucuresti au fost -4 si am bagat caloriferul electrici in functiune... birrrr

monica-elizabet spune:
monica-elizabet spune:
 laurici cred ca i-ar placea teutei zapada dar sa fie din aia sanatoasa...sa o poti trage cu saniuta, om de zapada...chestii de-astea    si spor la slabit...
   si spor la slabit...   
monica 
mami de alex     si ruxi
    si ruxi        
Prajituri si papa bun
Papa de Post

dolcebaby spune:
dolcebaby spune:
  mersi Monica
 mersi Monica
sper sa ii placa zapada pina la urma...
Eu nu stiu ce cadou sa ii cumpar de mos i-am luat acum vreo doua luni o alba ca zapada cu 7 pitici micuti din plastic  si vreau sa spun ca ii plac piticii aia de nu mai poate... numai cu ei se joaca tot timpul si in cazul asta ma gindesc sa ii mai iau un set sa se adune  14 pitici
  i-am luat acum vreo doua luni o alba ca zapada cu 7 pitici micuti din plastic  si vreau sa spun ca ii plac piticii aia de nu mai poate... numai cu ei se joaca tot timpul si in cazul asta ma gindesc sa ii mai iau un set sa se adune  14 pitici
Da, arata bine bine colacul secuiesc al Ninei dar cum eu sunt cam varza la capitolu' prajiturit... o sa astept vara sa imi cumpar de la mare, din Mamaia..Ha ha haa
 dar cum eu sunt cam varza la capitolu' prajiturit... o sa astept vara sa imi cumpar de la mare, din Mamaia..Ha ha haa
Ana  super rochita ! clar ca ati eclipsat toate fetitele care probabil au avut mamici care au cumparat tiul si saten sa le faca rohite... Avantaj : Luana frumoasa
Ma duc sa pap ceva ca nu mai pot de foame... in seara asta sarim peste cura de slabit
va pup 
pa

vbartan spune:
vbartan spune:
 seara buna dragelor....
Huhhh, gata si ziua de azi. Am sacrificat un animal grohaitor ( a se citi dl porc) si acum am frigi plin de caltabos si carnati........ o parte a meniului de sarbatori e rezolvata........
Ana, scumpa, glumeam si eu...... cat despre mancare arunc spre Timisoara cu niste caltabosi si carnati, ce zici?
Nina, mama ce cozonac super.... eu sunt moarta dupa colacii astia secuiesti... mai cumpar cand merg la Selgros.... insa ultima data am avut o experienta nasoala... la zilele Oradiei de pofta am luat si eu un colac, dar a fost asa de rau, uscat de nu s-a putut manca... mai mult ca sigur ca din cauza cerintelor mari erau f grabiti sa-l faca si nu au reusit ca altadata.... oricum as papa unul bun, buun.... Auzi, da tu cum faci bilutele alea de branza de care povesteai? Pupam fetele
Monica, daca faci colac din ala, te rog arunca si spre mine cu o bucata  .... m-ai inebunit cu bunatatile tale... intru mereu sa vad ce ai mai facut bun de papa....
.... m-ai inebunit cu bunatatile tale... intru mereu sa vad ce ai mai facut bun de papa....
Laura, da, eu siropul de catina i l-am dat in special pentru ca e un foarte bun polivitaminizant natural si cu gandul asta si pentru pofta de mancare.....
 Fete dragi, eu sunt rupta... ma duc sa ma culc si eu... Va pup cu drag si va doresc un weekend minunat
www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

monica-elizabet spune:
monica-elizabet spune:
 noi in seara asta am fost sa-i luam cadou de ziua ei si am gasit o chestie super misto(si relativ ieftinuta...cand am vazut-o am zis ca ne ruineaza...dar am avut noroc)   ...o masuta de toaleta cu scaunel, are uscator de par, clame de par, oglinda mare(din plastic), sertarase, perii de par,placa de intins parul... tot felul de cutiute care cica-s cosmetice. parfumele, bratari...ce sa mai o nebunie...ei ii place tare mult se coafeaza si pe ea, si papusile dar mai ales pe alex
   ...o masuta de toaleta cu scaunel, are uscator de par, clame de par, oglinda mare(din plastic), sertarase, perii de par,placa de intins parul... tot felul de cutiute care cica-s cosmetice. parfumele, bratari...ce sa mai o nebunie...ei ii place tare mult se coafeaza si pe ea, si papusile dar mai ales pe alex   care are un noroc chior ca nu are parul mare ca altfel il tundea d-ra coafeza imediat
    care are un noroc chior ca nu are parul mare ca altfel il tundea d-ra coafeza imediat   
si ne-am uitat la ce vroia ea pentru Craciun...adica electrocasnice...si nu prea am vazut...o sa aibe moshul mult de cautat    si speram sa gaseasca
   si speram sa gaseasca   
nina2...arunc, arunc    
    si multumesc
   si multumesc
va pup pe toate
somn usor
monica 
mami de alex     si ruxi
    si ruxi        
Prajituri si papa bun
Papa de Post

monica-elizabet spune: