Minunate Scorpiutze, Sarbatori fericite ! (49)
Raspunsuri - Pagina 10

dolcebaby spune:
dolcebaby spune:
  Salyu
Azi mi-am luat covor in sufragerie!!!
Va pun poze    http://good-times.webshots.com/photo/2637562360102402592XxlJhf
Nina 2 si noi il taiem pe "Ghita" miine 
 Va dorim un WE minunat!

monica-elizabet spune:
monica-elizabet spune:
 laurici, covorul ca, covorul( e f frumos...sa-l stapanesti sanatoasa) dar frumushica aia mica e o minune de fetitza    are niste ochisori si-un zambet de m-am
   are niste ochisori si-un zambet de m-am    
monica 
mami de alex     si ruxi
    si ruxi        
Prajituri si papa bun
Papa de Post

miraklucker spune:
miraklucker spune:
 Salut la toata lumea!!
Sa nu ma dati disparuta ca sunt pe aici dar cu multa, multa treba si fara timp.....de fapt stiti voi ca deobicei la noi.
Monica deja de doi ani sunteti acolo???? 
Foarte frumoase felicitarile si celelalte lucruri facute de Alex. Cand ai timp sa stai cu ei?? si prin meniurile tale m-am uitat..........ai o colectie impresionanta .....de unde ai atatea retete de mancaruri arabesti??? Va plac???...........noi mai primim de la vecina noastra de deasupra, gata preparate. Parca nu e deajuns, saraca femeie face pentru familionul ei si mai face si pentru al meu, care nici macar nu se atinge de ea. Al meu sot se sacrifica mai intotdeauna
.....de unde ai atatea retete de mancaruri arabesti??? Va plac???...........noi mai primim de la vecina noastra de deasupra, gata preparate. Parca nu e deajuns, saraca femeie face pentru familionul ei si mai face si pentru al meu, care nici macar nu se atinge de ea. Al meu sot se sacrifica mai intotdeauna .
. 
Ana nu avem deloc zapada......a plouat mai zilele trecute. La munte e multa zapada, acum s-a facut si aici tare frig. Sper sa o vad macar cand mergem pe munte.
Dodo ti-am vazut si eu puiul. Ce fericit era in parcul de distractii. Va odresc multa sanatate si sa se faca cat mai repede bine.
Laura ce dulce e Teo si ce creata. Nu mi se pare deloc slabuta, dupa cat zici tu ca manaca de putin arata tare bine..........si are deja toti dintii ............Selin are jos numai 2 si acum zilele astea i-am descoperit coltii de la doua masele.
............Selin are jos numai 2 si acum zilele astea i-am descoperit coltii de la doua masele.
Pisicuta bine ai venit, sa-ti traiasca baieteii. .........inca o timisoareanca
Nina2 si eu voi face de sarbatori ca deobicei, sarmale obligatoriu , vreau sa fac piftii doar ca numai pentru mine. Anul trecut le-am impartit cu cumnata-mea dar acum nu e aici de sarbatori, si de revelion o ciorba cu de toate, si ceva friptura. Cozonacii mie nu prea imi ies dar poate daca am chef ma distrez  si cu ei.
, vreau sa fac piftii doar ca numai pentru mine. Anul trecut le-am impartit cu cumnata-mea dar acum nu e aici de sarbatori, si de revelion o ciorba cu de toate, si ceva friptura. Cozonacii mie nu prea imi ies dar poate daca am chef ma distrez  si cu ei.
Esme bine ca ne-ai laut piatra de pe inima , sa vina bebele in pace ca cum are loc si la "gadanitza" (asa spune Daria)
, sa vina bebele in pace ca cum are loc si la "gadanitza" (asa spune Daria) .............cum a fost la serbare??...............si firma noatra a avut tot ieri. Am ajuns la 2 acasa si la 7.30 Davdi a fost clare pe mine, sotul a plecat la lucru nici pana acum n-a ajuns, eu sunt fresch ce sa mai spun
.............cum a fost la serbare??...............si firma noatra a avut tot ieri. Am ajuns la 2 acasa si la 7.30 Davdi a fost clare pe mine, sotul a plecat la lucru nici pana acum n-a ajuns, eu sunt fresch ce sa mai spun .
.
Revin cu poze sa vedeti cu ce ne-am distrat noi azi!!!
Monicaaaaa ??!!
Mira mami de  DAVID (15.08.2002)  DARIA(20.11.2004)   si   SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi

monica-elizabet spune:
monica-elizabet spune:
 multumim mult mira    pe toti si spor la treburi
  pe toti si spor la treburi
monica 
mami de alex     si ruxi
    si ruxi        
Prajituri si papa bun
Papa de Post

miraklucker spune:
miraklucker spune:
 Am revenit....
Noi cu asta ne-am distrat azi. I-a uitati ce  ajutoare  
de nadejde am!!
Poze noi ....cu noi

mihaela77O spune:
mihaela77O spune:
 la ora asta tarzie din noapte,ca deh nu am somn,am si eu o intrebare,mai primiti o scorpiuta printre voi?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(036.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
mihaela

monica-elizabet spune:
monica-elizabet spune:
 Mihaela, bine ai venit in grupuletz...acush te trece ninutza la listuta    sa-ti traiasca copilashii si sa fie sanatosi...
   sa-ti traiasca copilashii si sa fie sanatosi...
Mira...super arata bunatatile alea...si ce ajutoare de nadejde ai avut   pe toti
   pe toti
eu va servesc cu o feliuta de Tort Minnie
monica 
mami de alex     si ruxi
    si ruxi        
Prajituri si papa bun
Papa de Post

miraklucker spune:
miraklucker spune:
  La multi ani!! Ruxi sa fi sanatoasa sa cresti mare si frumoasa si sa le aduci numai bucurii la parintii tai.
  La multi ani!! Ruxi sa fi sanatoasa sa cresti mare si frumoasa si sa le aduci numai bucurii la parintii tai.
Monica sa-ti traiasca printesa!!! .....oauu ce tort!!!
... ma duc si eu la culcare, vad ca am meu barbat inca nu apare.
noapte buna!!
Poze noi ....cu noi

monica-elizabet spune:
monica-elizabet spune:
 mira, multumim din suflet   
monica 
mami de alex     si ruxi
    si ruxi        
Prajituri si papa bun
Papa de Post

dolcebaby spune:
dolcebaby spune:

LA  MULTI ANI  RUXY !!!
 LA  MULTI ANI  RUXY !!!

Monica ii dorim fetei tale tot binele din lume, sa creasca mare sanatoasa si sa fie plina de noroc!!!
Si daca imi spui ca tu ai facut tortul ala din poza eu imi dau demisia din meseria de nevasta !!! Ce ai domle acasa masina de facut torturi??? Ala nu arata ca ar fi fost facut de mina de om....sau esi extrateresra ??
Monica eu gumes  chiar esti o maestra in bucatarie, am vazut eu...
 chiar esti o maestra in bucatarie, am vazut eu...
Mira acum citeva zile cind au montat netu'  iti admiram familia si ma gindeam cit de greu sa-ti fi fost cu trei pui dar cit de frumos si cite satisfactii oi avea...
 Da, Teo arata destul de bine, stiu!   Si cred ca nu sunt o mama obsedata care isi indoapa copilul... maninca fff putin ... dimineata 350 ml lapte, pe la  10 dim 350 ml fructe mixate pe care le bea cu bibele( ii mai pun si cite doua masuri de cereale), pe la 13 - 14 maninca 4- 5 maxim 10 lingurite de legume fierte cu carne mixate biiiine, la 5-6 un iaurt danonino sau iaurt normal cu suc de porto si seara la culcare lapte 350 ml
 si cu dintii care ii are ( TOTI) nu face decit sa mestece bine mincarea si cind ar trebui sa o inghita ea o scuipa...
"mincare" inseamna covrigi, alune, crenvust ...
o sa il pun pe sot sa ma filmeze intr-o zi sa vedeti ce chin este pina inghite mincarea de prinz... numai la desene, la calc..
Of cred ca v-am facut capul calendar ...
  MIHAELA bine ai venit in club !!!  Asteptam poze
Va pup