Minunate Scorpiutze, Sarbatori fericite ! (49)
Raspunsuri - Pagina 4

Dodo-pui spune:
Buna minunatelor!
Ce faceti?
Ajutati-ma si pe mine sa pot pune cateva pozici cu puil meu pe forum.Stiu sa le copii de pe cd in pc dar mai departe...
Nina ce-ti face printesa dar tu?
Ana ce mai fac puii tai?
Unde ati diparut?!Va luat Mos Nicolae cu el?
Sper din toata inima sa fiti bine.
O seara placuta in continuare.
Bodoganici are un usoooor rosu in gat e pe homeopate sper sa treaca repede.
Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

monica-elizabet spune:
Buna scorpiutelor, cam slabutza miscarea pe-aici...pe udne sunteti?
Gabi, sanatate multa puiutului tau...
ref poze eu zic asa(desi nu ma prea pricep asa ca astept sa ma corecteze fetele daca gresesc)
trebuie sa-ti faci un cont pe Picasa sau Web shots, acolo deschizi un album si pui pozele pe care le-ai descarcat in pc. apoi faci public albumul si dai copy la linkul respectiv(adresa albumului) aici pe dc...la scorpiute si pe unde mai frecventezi tu ca sa le vedem si noi....
abia asteptam
nina2, multa sanatate...ai grija de tine, daca vezi ca nu te acomodezi cu medicamentele eu zic sa mergi din nou la dr...fiindca nuc red ca-i chiar ok sa stai asa sa-ti fie rau...
noi am recuperat baiatul de la gradi si apoi am fost putin prin magazin sa mai cumparam cateva ornamente pentru Craciun si astia mici abia asteapta sa le punem in casuta
Maine avem serbarea de mosh Craciun, amandoi sunt super emotionati...
va pup pe toate
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Anina_n spune:
Buna, fete minunate !
In sfarsit, reusesc sa va scriu si eu, cateva randuri ! Suntem foarte aglomerati la serviciu in aceasta perioada a anului, iar de acasa nu prea apuc sa intru pe net.
Cum am promis, iata pozele promise, cu ornamentele de la Targul de Craciun si Ajunul lui Mos Nicolae si cateva desene de-ale fetelor.
Cristina e bine, la fel si verisoarele ei. In timpul liber mai facem ceva ornamente pt. Craciun si azi, au inceput sa se pregateasca de colindat, pt. Ajunul Craciunului.
Gabi, sanatate lui Bodoganel(), sa nu avanseze raceala !
Mira, foarte faine pozele ! Ce Mos Nicolae autentic ! Si ce saculeti draguti au primit copiii de la el. Iar copiii....superbi, asa cum ii stim !
Monica, WOW, ce lucrari superbe !!! De ce nu le expui si la Atelierul piticilor ? Este chiar si un concurs acum, in decembrie.
Revin maine ! Sper sa am timp !
Noapte buna si vise placute, fetelor !
Nina, mami de

Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***

monica-elizabet spune:
nina ce frumoase si minunate sunt toate fetele mai ales, cadourile, felicitarile, ornamentele, cozmulitza, bradul din MCiuc...totul...bravo!!! felicitari
si eu si copilashii ne-am uitat cu mare placere
Gabi ai reusit...v-am vazut si pe voi frumoshilor
ce fericit este puiul tau in parcul de distractii, l-am admirat si mascat si in masinute...peste tot...sa va traiasca si sa fie sanatos...iar tu mamicooo esti
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Anina_n spune:
Buna, fete minunate !
La multi ani, sot de Esme si sot de Adriana !
Sa fiti sanatosi si fericiti, alaturi de scorpiutele voastre minunate si copiii vostri !
Monica, , cu fetele ne-am uitat si noi la creatiile voastre !
Gabi, in sfarsit, am vazut si noi, cu ce doamna draguta stam la povesti si cu ce baietel scump te tot certi, tu, in ultima vreme. Va pup, frumosilor !
Nasa voastra e in poze, langa voi ?
Fetelor, am o veste mare !
De azi dimineata, foarte devreme, am devenit pt. a 3-a oara matusica !
Fratele meu, impreuna cu logodnica lui, are o fetita, Esther Ana !
Mai ramane surioara mea, Laura, sa ne aduca un nepot sau tot o nepotica.
O zi cat mai faina, va doresc !
Nina, mami de

monica-elizabet spune:
Buna scorpiutelor,
nina, sa-ti traiasca nepotica sa fie sanatoasa si sa-i dea Dumnezeu numai bine
si poate te hotarasti la un fratior pentru kiki
alex e deja la gradi, noi ne pregstim sa plecam dar ruxitza inca doarme o mai las...sa fie odihnita
pe toate
sa aveti o zi minunata
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Anina_n spune:
Monica, multumesc frumos !
As face eu chiar si o fetita, dar n-am cu cine, ca al meu sot, nu mai vrea bb, de cand cu diabetul Cristinei.
Asa....ma bucur de nepotele, pe langa minunea mea dulce !
Alex mai merge la gradi, nu e in vacanta ?
Ce e cu Ana, ca n-a intrat pe aici sapt. asta ? Hai, Elena inapoi, ca se simte lipsa ta !
Nina, mami de

monica-elizabet spune:
astazi am avut serbarea de Mosh, a fost tare frumos au cantat toti in cor(asa-i aici...nimeni nu iese in fata sa zica ceva singurel)
erau imbracati cu vestute rosii baietii si fetitele cu niste pelerine scurte rosii si pe cap toti purtau caciulite de mosh...cam jumulite ce-i drept dar ei erau tare mandri de ele a venit si "fata lui mosh craciun"
si le-a dat bombonele, au avut petrecere cu papitza si suculete dupa aceea...amandoi s-au simtit f bine.
gradinita este deschisa pana pe 18 cine vrea sau nu are cu cine lasa copilul acasa pana atunci il paote duce la gradi...dar eu nu cred ca-l mai duc pe alex...depinde de el...daca vrea sa mearga...merge...
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
mutumesc pt cuvintele frumoase.
Bodoganici este in pauza de vorbire cat timp suge drops gum dar recupereaza intre.
Nu face febra dar il face sa"tuseasca" probabil are un disconfort pe laringe.
"Am scris" la pozi "atat de mult" pt ca nu stiam daca o sa reusesc.
Nina nu e nasa persoana care e in pozici .
O seara placuta si multa sanatate va doresc.
Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)