Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
oanacris28 spune:
Salutare mamici si bebici!
N-am intrat de multisor, ca abia ne invatam si noi cu programul de bebelas, dar uite ca am prins un moment cand doarme micuta si am intrat si eu putin.
Isabeluta, Sim_Stoian, multumim mult de urari, va doresc si voua si puiutilor vostri numai bine, sanatate si multi multi ani fericiti! Da, uite ca au trecut deja doua luni de la nastere si parca tot nu-mi vine sa cred ca am adus pe lume un copil.....si nici macar n-a fost greu....n-a fost decat cea mai frumoasa experienta din viata mea, o experienta pe care, cu siguranta, vreau s-o repet. Fetita mea e o frumoasa, creste foarte bine, e o dondoloaca grasunica, doar are mami mult laptic si papa bine! Cam atat despre noi.
Acum o sa va las, ma bag la un somnic, incerc si eu sa profit de timpul cat doarme printesa mea.
Va pup!
Cristina, fericita mamica de Mariuca
isabeluta spune:
Pai beteaga la mana si asa am ramas chiar s-a extins...hainele nu ma mai incapeau si asa am ramas...hihihi
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
Annisia spune:
Asa este... E o pedeapsa mult prea mica, pentru o crima atat de mare... Ce consecinte tragice... Cu ce drept sa rapesti frumusetea vietii unui copil atat de nevinovat? Mai tineti minte de postarea mea cu primul, prima???? De cate primul si prima va fi lipsit acest copil, domnilor doctori????? Cumplit!!!!!
Micul Yannis creste mare
mandarinutza spune:
Annisia, tare mult m-ai emotionat cu mesajul tau pentru Bogdan, asa de mult imi place cand vad ca doi oameni se iubesc mult de tot.
Roxana, ce frumoasa surpriza i-ai pregatit sotului, ce romantica esti. Cred ca o sa fie super incantat de surpriza.
La noi a fost pediatra azi la vizita de 3 luni. Antonia e bine, a luat 800 g in luna a 3a si pana acum 3kg, continuam cu "numai tzizi", la 4 luni o sa facem Infanrix ( IPV +HIB). Totusi, avem o usoara asimetrie la unul din pliurile de la piciorute si vom merge la un medic ortoped ca sa ii fac un consult si eventual o eco pt sold -ca sa verificam o eventuala displazie de sold(mi-a zis ca in 90% din cazuri nu e nimic neinregula) - mi-a recomandat pe Secheli Ionut(Budimex) sau la Grigore Alexandrescu - prof Jianu. Am cautat si eu pe net despre dr. Secheli Ionut si am gasit numai cuvinte de lauda pt dansul. Ati mai fost la acest doctor?
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
La multi ani! pentru toti sarbatoritii de astazi.
Am citit si eu despre cazul Nataliei. Infiorator, si eu am nascut in acelasi spital, dar am avut norocul sa am o doctorita f buna care m-a monitorizat si in timpul sarcinii si dupa nastere. Eu cred ca Natalia trebuia monitorizata mult mai atent,in primul rand de doctorita ei care stia tot istoricul, avand in vedere ca pierduse multe sarcini si in ca o avusese inca o nastere prematura.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Happiness_4_us spune:
Sabina, cred ca greseala mea a fost ca i-am dat mereu sa suga de fiecare data cand era marait. Il puneam si tragea, ma gandeam ca-i e foame. Asa a ajuns mr Andrei sa adoarma cu tzatzica in gurita, poate de aici si faptul ca el adoarme dupa ce suge de cateva ori. Ce pot sa mai fac acum? As incerca sa il dezvat dar e musai sa ii dau suzeta si nu as fi vrut. Tu ce ma sfatuiesti?
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Gabriela77 spune:
Of, Luy, imi pare rau! Sa te faci bine!
Annisia, Annisia, cu marea ta cu tot….Sper sa-ti semene ala micu. Desi cred ca nici B al tau nu se lasa mai prejos. La ce declaratii de dragoste face...
Rodica, ce felicitari frumoase!
Roxule, ce imi place idea ta.O romantica incurabila. Abia astept povestirile…Despre reactie, desigur, nu despre altceva…hihihi
Vai, ca mi-ati dat de gandit cu pozele. Trebuie sa salvez si eu pe altceva.
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
Andries spune:
quote:
Originally posted by NanaMotocquote:
Originally posted by Sabina
Nana, io zic ca dupa 5 luni e ok.
da dece nu renunti la formula? sa stii ca la varsta asta a bebeului, nu se ingrasa mai tare cu lapte praf...
pune-l la san si cand ti se pare ca ai sanii moi, pt ca tot se gaseste lapte acolo!! dupa 3, 4 zile de pus la san de cate ori cere, ti se mareste imediat productia! Si eventual intreaba si tu de remediile alea homeo de la piciulika. Sigur le gasesti si p-acolo!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabinule, eu acum chiar am laptic, dar din cauza pastilelor mi-e teama ca nu suge si pe urma e tare molesit, ca il adorm alea.
El mititelul, nu prea vrea biberon, vrea la san, insa cum il pun trage de cateva ori si se aciueaza la somn, iar eu de teama sa nu adoarma si sa ramana nemancat fac prostia si ii indes biberonul pe gat.
Am incercat o data sa-i dau iar numai san, tragea si dadea impresia ca se hraneste, dar in 5 zile luase doar 30gr si m-am speriat asa ca am revenit la formula. Nu stiu cum sa fac. Iti dai seama ca imi doresc numai sa il alaptez de la san. Offf viata asta la grele incercari ne supune cateodata.
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Buna,
Nana, ca m-ai intrebat eu am de gand sa diversific pe la 4 luni jumate' in functie si de cat de bine se va alimenta copilul atunci. Eu nu mai alaptez ca nu mai am cu ce.
Diversificarea este individuala, unii copii au matze mai tari si vor mai repede, altii stau pe lapte pana la 6 luni.
In cazul tau eu as cere in primul rand parerea medicilor. Am citit povestea lui Andrei si cred ca e o situatie speciala care necesita multa grija.
Despre formula pe care o dai acum, ai putea sa incerci sa te mulgi cu o pompa buna si sa dai la bibe dupa aia, cu bibele e mult mai usor pt bb, dar si mulsul e nasol...
off revin ca urla al meu ca din gura de sarpe...
Andries
diwana spune:
Nana, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit prin cate ati trecut. Ma rog si eu sa-i fie bine lui Andrei, care este o dulceatza de copil. Imi place asa tare cum ii zici tu 'bub mic'. Bub mic se va face bine, sunt convinsa. Imi imaginez cum este asteptarea si frica continuua de a nu se intampla ceva rau. Asa am fost eu in timpul sarcinii (bine, comparatia nu se muleaza perfect pe situatia ta, cred ca este infinit mai greu dupa ce apare si sufletzelul si ii vezi fatzuca dulce si ochishorii aia scumpi pe care iti vine sa-i saruti in fiecare secunda, si te abtii de teama sa nu-i inghiti . D
Annisia si Roxana sunteti niste maestre ale surprizelor super misto. Mi-a placut tare mult ideea Annisiei de a-si duce barbatul la mare, iar tu Roxana esti de belea cu indiciile. Bravos pt. imaginatie, curaj, initiativa
Roxana, atomica ta e foarte desteapta. Mor cand aud ce spune
Rodica, foarte faine felicitarile.
Azi am avut si noi sedinta foto. Ne-am deghizat in Mos (vorba vine, ca nu i-am gasit costumatie de mos si am lucrat cu ce aveam in dotare. Pun poze pe flickr cu un mos mai diferit
Diwana si pitic Rares