Mamici de Martie-Aprilie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bubu, tu ai fost la morfofetala? nu ti-a zis ca e cam devreme? Eu voi merge luni, si mi-e teama ca imi va zice ca nu s-o vedea cine stie ce.
Felicitari pt vestile bune!

Bitza, sar'na pentru idee. El nu pre crede in Feng-Shui :(
Tot ce vrea el feng-shui e o casa, cu dealul in spate si raul/lacul in fatza :)
Poate gasesc maine la targ ceva haios pe tema bb-lui.

sovi 20+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Salut randunici!

Nu stiu daca ma mai tineti minte ca nu am mai scris de o vesnicie pe aici, nu prea am timp nici macar sa va citesc. Poate cand intru si eu in concediu va fi altfel.
Noi suntem bine, crestem, ultima data la eco la 24 saptamani bebe era cu 10 zile mai mare, avea 780 g. O sa merg iar saptamana viitoare sa vedem cat a crescut. Coulul era inchis si 3.7 cm lung, nu stiu daca e buna lungimea asta sau ar trebui sa fie mai lung. Voi ce stiti? In rest m-am ingrasat foarte mult, se pare ca pun cam 1 kg pe saptamana in ultima vreme, ceea ce mi se pare mult si nici nu pot sa zic ca mamanc prea mult.
Vroiam sa va mai intreb, cand se face testul pt diabet gestional? Eu am trimiterea de la medic dar am uitat cand ar trebui sa merg sa-mi ia sange.

Si daca puteti sa-mi trimiteti si mie parola de la mailul comun va rog.

Sa aveti distractie maine la intalnire!

pt toate randunicile si sarcini unsoare in continuare!

Monica 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

iata-ma si pe mine!!!

Felicitari fetelor care au ajuns la jumatatea odiseei si nu numai!!! Sa Dea Dumnezeu sa avem sarcini bune si mult mai bune in continuare si bebei sanatosi la termen!!! Sovi cred ca esti tare fericita...sa vedeti voi cat de reoede trece timpul de acum incolo!

Felicitari lui Bubu, ptr coitze si lui Deea ptr pasaricutza!!! Sa aveti bebei strasnici si frumosi!!!

mami de Luca si 28+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simo, multumesc mult! Am emotii pt. tine, esti printre primele care vor aduce puii pe lume!

Sovi, nu mi-a zis ca e devreme, urmatoarea a zis la 32 de saptamani, si ma duc lunar si la Tutunaru, care imi face si el eco. Se vedea foarte bine, l-a masurat pe toate partile, sta cu capul in partea stanga, deci ce simt eu sunt manutele, ii place boxul, ca lui Vlad!
Colul meu are 45mm.

Faza tare a fost ca in timp ce masura m-a intrebat "Si cum o cheama?" iar eu am facut ochii mari si i-am zis ca IL cheama Stefan si apoi l-a urmarit pe bb sa se cracaneze si sa-mi arate putza...mi-a dat emotii!
Data probabila a nasterii a ramas tot 25.04.

Fetelor, cand e Pastele anul viitor??

Oana 20+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Noi am mers azi la baby-expo sa luam patutzul dar ne-am razgandit in privintza modelului caci cel pe care il vroiam noi avea niste dimensiuni diferite (era mai patratos) si nu se gasesc saltele pe masura! Asadar ei ne recomandau sa culcam copilul direct pe saltelutza aia subtire de 3 cm si asta nu mi s-a parut ok! Ar fi trebuit sa fac saltea la comanda ca nici prin cap nu-mi trece sa culc copilul asa....cu toate vibratiile lor! Asa ca am luat unul asemanator numai ca nu are vibratii....deh...ce-o sa ma mai fac??? Dar si asta e dragutz si macar pot lua si saltelutza ca sa stea bb la caldurik...nah!
I-am luat si prima jucarie, o maimutza haioasa rau de tot de care m-am indragostit si le-am zis alora ca luam patutzul daca ne da si maimutza!!! Si ne-a dat-o...
Lucrusoare nu i-am mai luat ca i-a adus tac`su din belgia, si biberoane si tetine si de toate! Paturici si lenjerii avem, am una superba chiar noua noutza si abia astept sa o inauguram...

cam atat!
Maine cand vin la intalneala vin si baietii cu mine dar ei vor merge la baby-expo sa se distreze...hihihi!Cand se plictiseste Luca vin si ma iau si plecam acasa! Asta e planul dar e posibil sa ne abatem de la el; daca Luca nu dooarme pana atunci...Asa e cu copii!

Abia astept sa ne vedem

mami de Luca si 28+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simo, am uitat sa-ti zic de patut, e tare frumos, sa-l stapaniti sanatosi!
Cate zile tine Baby Expo?

Oana 20+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Am trecut si noi azi pe la BabyExpo, insa dupa-amiaza si cu mari dificultati. Slava Domnului ca a venit sora mea cu mine altfel nu ma descurcam. Prichindelul plictisit voia sa traga de toate jucariile insa s-a linistit la Restaurantul Nestle si la Centrul de joaca Chicco (aviz lui Simonette ). In rest eu m-am furisat colo-colo si am precupetit jucarii la oferta de la Chicco, dresuri la jumatate de pret de la Ciserom (atat pt Cata si pt nou nascut), am luat un body cu inscriptia "Tata e patron" pt cel mic si pt a-l distra pe tati , diverse sigurante pt usi, sertare, dulapuri, colturi si jucarii - cadou de Craciun pt prietenii lui Catalin, de la Quercetti.

Maine vin si eu la intalneala, desi nu o sa pot sta mult, suficient pt a savura o pizza dar insuficient pt a ma satura de vorba cu voi , asta pt ca mai am o intalnire pe la ora 18.00.

Simonette
- si eu am cautat o jucarie pt bb mic insa....m-a lasat Cata???

Monica9
- cam aceeasi viteza de ingrasare am si eu: un kil pe sapt. Deja am 14 kile in plus

Roxana 29 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Bubu felictari pentru una bucata baiat si Deeapui felicitari pentru una bucata fetita, sa fie sanatosi este tot ce conteaza!!!!
Nu mai stiu cine intreba...la baby expo erau de toate.Acum depinde de gusturi si de buget.

IRINA
+21
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Salut randuniciile cu burtici!
Din lipsa de timp nu prea am scris dar v-am mai citit printre randuri, aveti un ritm fantastic de a umple paginile.
Monica9 nu te sperie faptul ca bb e mai mare cu 10 zile decat normal? Si mie dr. mi-a zis la 16 sapt ca aveam bb mai mare cu 11 zile apoi la 20 de sapt cu 8 zile era mai mare si parca nu ma incanta deloc ba chiar sunt un pic nelinistita.
Ba mai mult m-am alarmat ca am citit niste postari in legatura cu IR-urile marite si nu stiu dece mie nu mi-a zis medicul nimic.
Rez. Dupa eco:
IR - 0.81
IP – 0.94 art. ombilicala
AC – 19,3
Placenta – post. grup II, grad 0
Lichid a. Normal
mi-a recomandat analiza de Alfa Feto P. Care a iesit in limita lalorilor normale.
Si eu m-am ingrasat f. Mult pana acuma am luat 18 kg. in greutate. Nu prea ma sperie ca stiu ca la preima sarcina am luat pana la sf. 40kg si intr-un an am dat jos aproape tot fara 5 kg.

Adriella 22+ si Octavian Radu (25.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

RoxanaClaudia ma bucur ca te vad printre randunici cu burtica, nu stiu daca tu ma mai ti minte dar am fost colege de topic si la mamici de mai-iunie 2006 (acuma cirese)
Sarcina usoara iti doresc si un bb frumos, voinic,destept foc si sanatos!!! Si sa poarte cu placere bodi-ul cumparat cu inscriptia “” Tata e patron”

Adriella 22+ si Octavian Radu (25.05.2006)

Mergi la inceput