Mamici de Martie-Aprilie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Am revenit si eu pe acasa. Am trecut si pe la redactia "Superbebe" care s-au oferit sa imi dea cadou revista cu CD-ul pe decembrie si daca tot am avut drum...
Trecui si pe la biserica la Maslu si dezlegari, de m-am rugat pt toata lumea, numai tinta cu cadoul randunoiului n-a fost atinsa! ce vroiam n-au in romania, si asa ca nu stiu ce sa ii iau!! Ajutor! va rog, ce ati mai luat la randunoi de craciun?? Al meu e si genul mai naturel, de nu ii place nimic parfumat sintetic, nimic cu zorzoane, curele-portofele-umbrele -are, orice haina, ca daca i se nazare ceva nu o poarta nicicum, pentru pasiunile lui (sporturi de iarna si mancatul si cititul) are cam tot... ce sa mai, sunt in pom!

Naty, tu te-ai scos, caci cadoul pt Omul tau vei fi chiar tu, care vei merge acasa, sa ii stai sub pom :))
Ma bucur ca ai decis sa ignori scandalurile legate de spitale. Inteleapta decizie!
Spune randunicii de langa tine sa isi ia volta mare si sa se lanseze incoa, ca o asteptam cu drag!
Iar infirmiera, n-aveti ambitz daca nu ii coacetzi o sperietura cand o intra intr-o dimineata sa spele pe jos! Macar va mai distrati si voi!
Ariel, Ilincutza, huh?! Sper sa nu citeasca Omu meu forumul sa mi te dea exemplu! Si el vrea minim 3 bebici, din care macar o fetita! Las ca o sa am eu grija sa i-l pun pe cap cat mai mult pe Sasha, sa ii treaca!
Am bagat la cap tot ce ai scris despre lucrusoare din experienta ta, multzam! Azi ai nota 10 la capitolul postari aici.
Iti dai seama, ca acum o sa umblu dupa revista baby :)) Eu pana acum, nu cumparam nici o revista!! acum am deja Mami si Superbebe, urmeaza baby :)
Ramo, mini-vacanta placuta!
Raluca, multzam pt listoaca!
Clau, ce-am mai ras cand mi-l imaginam pe puiul tau uitandu-se prin buric!

randunici care vin la intalneala, daca vreti cd cu melodici de copii si povesti (praslea cel voinic, degetica, fat frumos din lacrima, hansel si gretel, cei 3 purcelusi) sa imi spuneti.
Am si o revista in plus (fara cd) Superbebe pe Decembrie.

sovi 20+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

buna pufoaselor
acum am aterizat sie u d ela baby expo, am mancat ceva si ma duc s ama intind ca m-a luat durerea de spate.
Mi-am luat o pereche de raiati pentru si o burtiera, mi-a garantat ala ca nu o sa ma mai doara asa rau spatele.Iar prientesei mele i-am luat doua body-uturi super faine de la Z.Unul este simplu dar are guleras de domnisoara si altul este inscriptionat cu "sa nascut o stea" si are si o steluta argintie ca si scrisul.In rets am primit cateva cadouri mici,suzeta,barbita, calendar,tampoane de sani.Si am amicumaoprat un sapunel de la Hymalaia ca mi-a placut cum miroase.
Am facut si poze, am sa vi le arat mai pe seara,iclusiv la patutul pe care vreu sa-l cumpar la baby expo din martie.va pup dulce
Ariel multumim pentru precizarile legate de necesarul lui bebe.Eu un am sa tin cont dece vorbesc cu voi aici si o sa-mi alcatuiesc o lista cu produsele pe care trebuie s ale iau,si de la firmele care se merita.Asa ma pierd in detalii si risc sa fac cumparaturi inutile.

Am uitat sa va zic, in afara de carutul rosu cu trei piese de la Chicco care costa o gramada de bani adica 18 mil,eu nu am vazut un carut care sa-mi placa.Tot de la Chicco am vazut carut tot cu trei piese bleumarin cu vernil(avea cineva de vanzare zilele trecute aici pe forum)si ala mi-a placut...in rest ba nu-mi palcea modelul, ba culoarea, ba materialul......etc.Ce ma fac???trebuie sa ma hotarasc ca nu vreau s ama las pe ultima suta de metri.

IRINA
+21
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Sovi poti sa iei cadou randunoiului niste obiecte feng shui.De exemplu pentru cariera, afaceri...etc sunt ideale pepitele care trebuiesc luate cu corabia abundentei.Asa frumoase sunt corabiile sunt excelente ca decor, lasand la o parte semnificatia lor.Dar tu stii mai bine daca agreaza genulo asta de lucruri.Eu i-am luat de MOs Nicole randunoiului meu si a fost foarte incantat.Iar de Craciun am sa-i iau o narghilea ca-i place foarte tare si-si doreste.Vad eu cu ce mai completez.Cam la asta m-am gandit daca zici ca restul poseda dumnealui.

Cu parere de rau eu maine nu pot veni,imi cer scuze.Este singurul week ned in care puteam sa taiem porcul de Craciun cand este randunoiul acasa.Stiu ca-i place tare mult si nu pot sa-l privez, ca sa-l taiem saptamana viitoare.Poate va indurati si de randunicilie astea care nu pot veni,si mai puneti de o intalneala mai incolo inainte sa nastem.

IRINA
+21
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Randunele, eu vin cu vesti bune!
Am fost la Iosup, bb e foarte bine, are 388 g si 22 cm, e tot baiat , mi-a facut si poza sa ma conving! Statea cu manutele pe fata, am o poza super dragalasa! Colul meu e lung si inchis, IR-urile bune! Asta din ce am citit eu pe eco, pt. ca Tutunaru nu era si n-am mai stat sa-l astept!

Deci sunt super fericita!

Ma duc sa citesc din urma si revin!

Oana 19+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

suratele!

Da' n-ati mai ciripit asa mult de aseara cand am intrat eu ultima data aseara.

Ariel s-a colorat ! Felicitari mamico pentru putzica! Tare dulci pozele, o scumpete de baiat.

Bitza cum e la Baby expo? Eu vroiam sa ajung ieri, dar nu am reusit. Miine mi-e ca o sa fie aglomeratie mare. Nu prea stiu cand sa ma duc. As da o fuga dimineata, dar pe urma trebuie sa ma duc acasa inainte de intalnirea cu voi, si o sa fiu mai mult pe drumuri. E, ma mai gandesc, in ce dispozitie ma trezesc miine dimineata.

Apropos de intalnire,dupa ce a renuntat Mami, Bitza si Zoze, au mai ramas:

-Olgutza
-Sovi
-Clabuc
-Roxana
-Mary_lou
-Bubu
-ursuleata
-Simonette
si cu mine. Asa-i? Deci 9 . Fetelor, sa nu mai renuntati altele, ca ne imputinam prea mult!

Sovi, rezervarea e pe numele tau?

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

RASTURNARE DE SITUATIE!!!
Avem burtica cu fetitza!!
Vorbele doctoritzei au fost: "e foarte fata". Si asa m-am facut si mami de Bianca.
Nu mai pot de drag.
Mai duc sa vad cat pot sa citesc din urma si revin!

Deea16+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Uitasem sa-mi schimb semnatura

Deea16+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Heeei, vad ca la randunici se practica ghioceii nazdravani si smecherasi.
Deea felicitari pentru bobita rozalie. Trebuie sa fie foarte frumos sa ai pereche!

Imi place de Bubu care e hotarata! Baiat frumos si sanatos

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Deea, sa-ti traiasca fetita!

Si eu de emotii uitasem sa-mi schimb semnatura!
Am ajuns la jumatatea drumului, multumim Sovi pt. urari! Tuturor le doresc sarcini usoare in continuare si sa ajungem cu bine la marea intalnire!

Sovi, pe ce nume e rezervarea de maine, eu o sa ajung pe la 3 fara un sfert, cred...

Kya, saru'mana!

Oana 20+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Rezervarea e pe numele Corina. Am mai sunat odata acum de reconfirmare. Ora 15. Am lasat-o de 11 persoane, poate mai ne cinsteste vreun randunel cu prezentza. Si sa stiti ca la o adica ne strangem sa mai incapa si mai multe! Ahhhh cata pizza o sa mananc!
Ariel, ii place Alexoiului pizza?

Deea, va facuratzi cu o bobitza de cafea? :)) Sa va traiasca Bianca!

sovi 20+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput