Copiluti de mai-iunie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Desteptareaaaaaaaaaaaaaaaaa !

Cafea calda pentru lumea care inca doarme

Va doresc o zi buna, dispar la treburi casnice.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Io sint la servici si am spor, ca e liniste si nu ma deranjeaza nimeni.
Pe baieti i-am lasat singuri acasa, cica au facut curat amandoi si au dat cu aspiratorul Sper sa se descurce si cu mancarea.
Acum au plecat la cumparaturi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna ziua!
ma inscriu la tine, Danelutza, la pepsi pentru desteptare da' te rog sa fie in vena!
Gabitza, spor la treaba si zi scurta la servici.
Androix, adica ne lasi tu la o parte pentru niste jocuri online?! zi-mi cum merge cu "santierul", gatati pana la Craciun?

La noi e dezastru, am fost aseara sa cumparam una alta apoi sotul s-a si apucat rapid de lucru, suntem cu casa vraiste iar bucataria complet demontata, vana plina de oale si restul lucrurilor prin cutii si plase, l-am lasat pe el sa adune de prin dulapuri si bineinteles ca alea de stricta necesitate sunt toate pe fund sau in locuri inaccesibile! acuma cauta disperat un magazin deschis (e sarbatoare azi si nu lucra nimeni) ca sa ia tevi pentru apa si tub de gaz ca trebuiesc inlocuite toate. eu am ramas fara piele de cat smotrui la pereti si mobila (alba!) care n-au mai fost mutate de ani de zile si e plin de praf si paianjeni prin spate si dedesupt..."mesterul" familiei a zis ca nu e nevoie, le punem asa inapoi ca nu se vede!

Mergi la inceput

Aoleu, TDI, n-as vrea sa fiu in locul tau
Mai bine la servici
In 10 min am plecat acasa, si urmeaza o saptamana de concediu. Uraaa!

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tdi, cam asa ceva am tampit definitiv. tare sotul tau cu dulapurile, si al meu ar fi zis fix acelasi lucru.
Cu santierul inaintam incet da sigur. Azi facem trecerea in dormitor. Mesterul sta sa ajunga si mi-e groaza ca trebuie sa mutam folia protectoare si apoi toate cele din dormitor in sufragerie In orice caz pana acum a iesit frumos, imi place ca e curat. Abia astept sa le vad pe toate puse la locurile lor. Vrem sa punem jaluzele verticale in dormitor si o bucata de perete o s-o coloram in ton cu ele. Oscilez intre o culoare rece, verde, ca e soare toata ziua in dormitor si una calda crem, bej, pe-acolo. Evident s-au mai ivit diverse necesitati pe care le tot contabilizez dar nu se misca nimeni sa le si duca la indeplinire cum ar fi niste dulapuri. Astept poate imi bate cineva la usa si zice ca a auzit cum ca as vrea niste dulapuri...
Distractiv, cu tot nu cred ca termin pana de craciun dar sper sa scot molozul din casa pana atunci.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am uitat sa va zic: fetele din strainatate poate aveti pofta de niste sarmale si nu aveti la dispozitie varza buna de acasa. Mi-a povestit Mihai o metoda pe care au inventat-o niste romani prin spania pentru sarmale. Pentru ca pe-acolo gaseau doar varza cu frunza tare s-au gandit cum sa faca sa mearga la sarmale. Si o baga la congelator si o scot bocna si o lasa sa se dezghete undeva la caldura. Cica se si inmoaie se si acreste. Merita sa incercati pana in craciun sa vedeti daca merge.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Noi am declarat renovarea incheiata. Au schimbat si mobila defecta, aem si niste fluturi bonus (dar bani am dat si la astia) desenati pe pereti si curat... si mai ramane sa mai aranjam ceva si gata casa.

Azi am fost la baby expo, ne-am azut si cu Frans si cu Iepu (leita tati!) si Alexia s-a desenat iar pe fata de data asta fluture. ea saraca mereu zice ca vrea balena dar .. nimeni se pare nu stie sa faca o balena. nu am luat mare lucru dar am iesit din casa.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna seara

Cris, multumesc de intrebare, Sergiu e bine acum, dar am trecut prin destule saptamana asta. Ii tratam bine-mersi otita cu antibiotic, si aproape de sfarsitul tratamentului mi-a facut iar febra peste 39, doua zile la rand. A facut rosu in gat (deci ordinea a fost rosu in gat - otita bilaterala - rosu in gat, totul in mai putin de 2 saptamani), iar doctorita mi-a spus ca de data asta e de natura virala (ca de, de alta natura nu se putea daca deja lua Augmentin). Imi venea sa o intreb daca a vazut cumva virusii, sau poate era un rosu mai altfel decat atunci cand imi spunea 'aaa, rosu in gat, nu scapati fara antibiotic.

Cine intreba de baie? Noi o ducem rau de tot la capitolul asta. Adica dusul este un obiect interzis, iar pe cap am ajuns sa il spal cu prosopul. Inainte ma mai lasa sa ii torn apa in cap cu cana, dar acum nici atat. Asa ca dupa ce il spal cu sampon clatesc un prosop de n-spe mii de ori pana reusesc sa-i iau toata spuma din cap. Si in cada nu sta decat in picioare.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salve,

ai mei amandoi dorm, si eu ar trebui sa mai spal o chiuveta de vase (de unde sa aduna atatea, frate ?!?).

Am vrut sa intru sa va povestesc despre Ikea: am luat de la ei acum vreo luna un dulap (cadru + usa), dar cea care a facut ordinul de comanda a gresit codurile, si ne-am pomenit acasa, dupa ce am montat tot ca e de doua ori mai mare decat ne trebuia Si noi ametiti, ca ar fi trebuit sa ne uitam atunci, pe foaia de hartie. In fine, avem o scuza pentru scapare: eram cu Carina, care misuna bezmetic peste tot.

Dupa ce le-am scris pe e-mail si n-am primit nicio reactie, le-am mai scris o data, cu ultimatum si amenintarea cu opc-ul. Asa s-au miscat si in trei zile mi-au adus cadrul trebuincios, mi l-au luat pe cel gresit si mi-au dat si diferenta de bani inapoi. Iar azi m-au sunat de doua ori, doua persoane diferite, sa ma intrebe daca e ok si daca sunt multumita

Androix, da-ne si noua link-ul la joc, pls

Adina, producatorul acela de incaltaminte nu are magazin in Buc, insa am impresia ca sunt diverse "buticuri" cu tzoale de copii care reusesc sa aduca... sau le iau de la poarta fabricii, nu stiu. La noi in cartier e un magazin care are incaltari primigi chiar langa studioul foto unde am fost... Si Monu zicea ca a gasit undeva... Ah, si mai sunt doua magazine prin Romana - unul este ICE, pe langa Eva (mai precis pe strada care merge din Magheru spre Calea Victoriei, vizavi de CMU).

Andutzy, eu nu inteleg cum se descurca mamicile cu doi copii, ca eu doar cu unul nu gasesc timp sa ma spal pe cap Felicitari pentru lui Horia.

Tdi, spor la montat noua bucatarie. Si noi vroiam sa ne-o modernizam, dar anul asta nu mai avem finante. Si tot alba vroiam...

Noi mergem saptamana care vine la bradul de Craciun la firma sotului, si taman in aceeasi zi am si eu petrecere de Craciun la serviciu... Apropo de cadouri, i-am mai luat fetii (mai demult) un xilofon, pe care o sa il primeasca acum de Craciun, pentru ca si prietenii nostri i-au luat baiatului lor unul - asa ca, in mare, vor primi lucruri asemanatoare.

Si daca tot sunt in CO, m-am gandit sa ma duc si la Nayel (medicul meu gineco), ca tot n-am mai fost de doi ani si aproape jumate

Mai vroiam sa zic ceva, dar nu imi mai amintesc, asa ca ma duc la vasele mele.... O seara placuta va doresc!

@later edit: stiu ce vroiam : Baby Expo: a fost azi un prieten de-al nostru si nu i-au rupt biletul... credeti ca pot intra maine cu acel bilet ? Altfel nu m-as fi dus, dar daca el s-a oferit sa imi dea beletul, nu vreau sa ratez ocazia. Nu-s normala la cap!
E ceva de vazut la Baby Expo? Eu ii caut fetii bluza alba de / cu dantela sau jabou sau ceva asemanator, dar am gasit doar la Miniblu cu 69 de roni

Mergi la inceput

Chiar, Androix, am vrut sa-ti zic si eu sa ne spui despre ce joc este vorba

Baiatul asta al meu doarme de pe la ora doua si mai e si nemancat pe deasupra, cum o reusi? Si taica-su sforaie langa el.

Mergi la inceput