Copiluti de mai-iunie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lucas, de la Diverta am luat caracatitele Tomi, dar le-am vazut si la Miniblu in Feeria. Nici n-au fost f.f. scumpe, in jur de 40ron.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

chris, vazut site, dar nu m-am lamurit de unde sa cumpar. imi plac!

gabitzam, ma bucur ca-i plac caracatitele. sunt chiar simpatice. noi le avem de la inceputul verii, asa ca deja s-a plictisit acum de ele, dar si-au meritat banii. eu am acum o problema cu jucariile de baie. ramane apa in ele si se strange mizeria. si zau ca n-am cum sa curat ratustele de cauciuc, asa ca in momentul in care vad ca se inegresc eu le arunc..

FII-MEA E IN FAZA DE MAIMUTOPAPAGAL. Imita TOT. Stam la masa si povestim, iar ea repeta tot ce spunem, adaungand si gesturi. Vorbim la telefon si repeta tot ce aude. Trece pe strada cineva pe langa noi, Ema repeta ce aude ca se vorbeste. Nu putem sa ne auzim si sa ne intelegem de gurita ei. Si vorbeste tare si repede si mult, iar cand nu stie un cuvant, sau nu stie cum sa se exprime spune "siiiiiiii, aaaaaaaaaaaaaa, aar, eeeeeeeeer" si gesticuloeaza. Si da din maini, si da ochii peste cap, si-si da bretonul din ochi ca o diva.
Azi i-am dat sa manance de pranz inaintea noastra. A venit sotul acasa si am pus masa si pt noi. Doua farfurii. N-am mai apucat sa ma asez la masa ca s-a si instalat in locul meu. Ok, i-am put un pic de mancare in castronelul ei si mi-am luat farfuria, m-am asezat pe alt scaun si l-am intrebat pe sotul meu care-s noutatile. N-am reusit sa ne intlegem pt ca Ema repeta tot. Ajunsesem sa vb toti prea tare ca sa ne intelegem. Ne-am pus pe un ras copios cand Ema a inceput sa-mi explice tot ce incerca Mihai sa-mi spuna. Bineinteles ca n-a mai mancat nimic, dar vroia sa stea la masa ca noi, cu farfuria plina. La voi cum mai este la masa? Ema sta doar la masa cu noi. Am renuntat la inceputul verii la scaunelul pt copii, iar la mama are masuta si scaunel mititele, dar aici vrea doar la masa cu noi. Si e o nebunie pt ca sta in genunchi pe scaun si tinem fata de masa, tinem manecile sa nu si le bage in farfurie, chemam copilul inapoi la masa cand fuge sa-si mai aduca vreo papusa.
Si mai are un fix: isi dezbraca toate papusile si bebelusii. Nu sta unul imbracat. Toti sunt aliniati in patul ei peste zi, dezbracati si inveliti. Toate papusile dorm toata ziua. Trebuie sa-i cumpar un patut pt bebelusi. Am vazut la Ikea ceva mititel, de lemn, la vreo0 45 ron. Si la quelle sunt paputuri pt bebeblusi, mai frumusele, dar mai scumpe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Teddy probabil ca voi merge la sot la firma sau poate voi sta acasa, ca sint destule de facut, cert e ca... macar doua ore pe zi as putea respira, ca mai mult de atit nu stau copiii mici la gradinita. Copii trebuie dusi la ora 8.30 si luati la 11.30, ca la 4 ani, deja pot papa si dormi la prinz si luati acasa la 15.30.

Lucas doar de stat e gradinita, ca locuim intr-un orasel micut, iar ca sa o duc in localitatea vecina trebuie sa mearga obligatoriu doi ani la rind, altfel nu accepta, asa ca... mai bine o tin acasa, sper totusi sa nu fie nevoie. La gradinita si-ar face prietenii ei cu care apoi va merge la scoala.

Mai fetelor, sa ma pling si eu ca ieri odrasla mi-a facut zile fripte/amare. Dimineata s-a comportat normal dupa ce a fost foarte incintata de dulciurile gasite in cizmulita de la mos Nicolae. Dupa aia am fost la cumparaturi, banuiesc ca a fost deocheata (nu rideti de mine), dar nu s-a mai comportat asa niciodata. Ajunsi acasa la prinz, a urlat ca vrea sa faca mingiute cu plastilina, nu i-am dat voie ca trebuia sa manince, s-a inchis in camera ei si a urlat vreo jumate de ora. Usa nu puteam s-o deschid, ca impingea cu fundul in ea si urla sa ies afara. A mincat o tira, dupa ce-am carat-o fortat in bucatarie, dar seara a inceput de la capat cu urlete, ca ea nu maninca, vrea ciocolata. Am luat ciocolati, bomboane, am ascuns tot, i-am spus intii maninca, apoi papa dulciuri. I-a inchis usa in nas lu'tatsu de vreo trei ori, statea la fel cu fundu-n usa si striga sa vina mama . Apoi a sarit in brate la mine, s-o mingii si a miriit scurt "scuza mami". Si ca sa fie tot tacimul complet, s-a dus la veioza, a tras-o din priza, a pus mina pe stecher si s-a curentat. Ea nu avea nimic, dar eu am tras un bocet pe cinste.
Gata, m-am descarcat aici la voi.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

danelutza, si ema se inchide in camera ei si nu ma lasa sa intru. mai si striga ca-i suparata pe mine si ca nu vorbeste cu mine. mai nou se ascunde in sifonier si nu ma lasa sa deschid usile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata! Noi, adica eu si Lisandru, ascultam colinde de Hrusca! Superbe! Am si Madrigal, urmeaza dupa...

ChrisDun, pai nu s-au prins mamicile cu copii mari, ca nu mai cumpara de mult prostioare din astea, de fapt cele care sint mai mult pe engleza, ca asta e farmecul si ghinionul Montrealului, sutele de limbi in care trebuie sa fii cursiv.

Danelutza, Adina, cred ca toti copiii cu personalitatea mai cocotzata fac asa, si Agata facea asa la 2 ani si inca mai face. Pai, in adolescenta, cred ca isi va incuia usa non-stop. Tudora se ascunde, se duce intr-un colt, nu plinge, nu zice nimic, dar sta acolo suparata. Credeti-ma ca e mai rau asa, ca stiu ca sufera si de multe ori nici nu stiu de la ce s-a suparat, nu ma lasa nici sa o ating. Cu Agata dau tot timpul cartile pe fata, ies scintei, chiar foc mare, dar dupa ce se termina totul (destul de repede, pentru ca avind amindoua teperamente vulcanice, totul arde repede ca o vilvataie) sintem cele mai bune prietene din lume. Cu Tudora, ca si cu ta-su de altfel, nu am cu cine sa ma cert si sa pun lucrurile la punct. Pur si simplu tace, iar daca e fff suparata plinge si tipa atit de tare, fara sa ma lase sa o potolesc, ca nu stiu ce sa-i fac. Intr-un final, la fel ca si cel mare, se calmeaza singura, se potoleste si vine si ma pupa, ma minghiie, imi spune bita mine - pentru cine nu stie, iubita mea, si ma ia de git...de ma topeste toata.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ntztztztz! Pai se poate, fete dragi! Pe pagina doi! Si de dimineata nu a mai scris nimeni nici un cuvintel, sa aiba si o mamica chinuita de eforturile intelectuale si maternale ce citi la un ceai!?!

Hai, ca de data asta, il aduc eu pe pagina intii cu o gluma:

Cel mai nedreapta parte a vietii este felul in care se termina! Vreau sa spun ca viata e grea. Iti mananca foarte mult timp, iar la sfarsit cu ce te alegi? Cu o moarte. Ce e asta, un cadou? Cred ca ciclul vietii este pus pe dos. La inceput ar trebui sa invii dintre morti, dupa care sa traiesti intr-un azil de batrani, de unde vei fi dat afara atunci cand vei ajunge prea tanar, vei primi un ceas de aur si te vei duce la munca. Vei munci 40 de ani inainte sa te bucuri de retragere. Te vei droga, te vei imbata, te vei distra, vei fi pregatit pentru facultate. Apoi liceul, scoala generala, vei deveni copil fara nici o responsabilitate, apoi un bebelus. Te vei duce in burta mamei, unde iti vei petrece ultimele noua luni plutind... si vei sfarsi ca... un orgasm.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Nelia foarte frumoasa povestea, am citit-o cu zimbetul pe buze . Deci sa ma bucur ca am motata capoasa si cu personalitate puternica, sotul mai cedeaza in fata ei, dar cu mine nu-i prea merge.

Adina de aia se inchid fetele noastre in camere, seamana ca personalitate si mai au si patuturi la fel

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara! Ne mai primiti si pe noi? Poate macar daca va spunem cu mana pe inima ca citesc zilnic tot ce se scrie si incerc sa fiu la curent cu pozele postate...
Avand in vedere ca abia am timp sa merg la toaleta sau sa ma spal pe cap, poate intelegeti de ce scriu atat de rar pe aici. Poate sunt greu de inteles, poate imi lipseste organizarea in ce fac, cu atat mai mult cu cat am si bona 6ore/zi la Dragos care ma ajuta de 2 ori pe saptamana si cu una alta prin casa.
Sa va zicem despre noi. DRagos a fost foarte incantat sa-si faca ghetutele de Mos Nicolae, le-a facut si pe ale lui Horia din exces de zel si a primit cadouri pe masura.... Horia a primit pe langa o jucarica si un dintisor(primul iepuras), care se chinuie sa sparga gingiuta din fata de vreo 2 zile - acum e in stadiul in care e impunsa fin, ca si cu un ac.Dragos este argint viu, nu sta o clipa si de multe ori este neascultator, se urca pe canapea, fotolii si sare sau se rostogoleste de acolo, tipa, bate in toate alea si toate farfuriile mele sunt pentru el "vuan"(volan), toate linguritele sunt intinse prin casa fiind "pata" cu care sapa in "ip"(lopata cu care sapa in nisip. Spune aproape tot, dar nu leaga inca in propozitii. Horia e super cuminte, un dulce si un vesel, doarme si papa fara figuri, ce mai, asa copii sa tot ai!
Nelia, ti l-am admirat pe Lisandru, sa-ti traiasca si sper sa scapi cat mai curand de problemele care s-au tinut scai de tine. Ai mare noroc cu un asa sot si tata minunat! L-am felicitat si pe el pe mess la cateva ore dupa nasterea micutului .
Gabitza, se apropie data cand afli sexul lui bebe?! Astept cu nerabdare vesti ca sunteti bine, indiferent de sexul lui bb2. Am fost surprinsa de cat de matur si mare este Andrei in poze, de fapt si la DRagos ma uitam in seara asta ce picioare lungi si ce baitzoi in toata regula s-a facut.
Laura, Eli, ce e cu voi? Nu am mai vazut de mult o postare maro sau mov
Va pup, sper sa revin curand cu una alta despre noi. Mi-e dor de vremurile cand mai incingeam un chat seara pe mess si cand puteam scrie pe forum si cateva mesaje pe zi....

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete

Eu m-am uitat cu baietii mei la o comedie cu Adam Sandler. Super tare frate. Maine la serviciu, duminica la cursuri si gata saptamana... hihi!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

eu am dat o dependenta pe alta. A venit ieri mihai si mi-a bagat in cap un joc in retea pe net, ceva cu intrebari de cultura generala. Am capiat jucand
AM fost azi sa-mi vad copilul. Mi s-a rupt inima cand am plecat si l-am lasat tot acolo e fix o saptamana de cand nu l-am vazut si parca nu mai este copilul meu. Parca s-a mai inaltat, vorbest mai bine (l-am auzit pentru prima data facand o propozitie completa: am ghisit o mishinutza ) si la inceput foarte greu s-a lipit de noi. Pe urma nu se mai dezlipea. Abia astept sa termin balamucul in casa ca sa-l pot lua de acolo.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput