Copiluti de mai-iunie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Asha (vorba preferata a lu' pitik)...intrasem de fapt sa va anunt ca luni voi fi la sedinta cu parintii!!!(deci sau...o sa ma decid dupa). am primit scrisoare acasa de la gradinita statala cu formularul de inscriere pentru Alyssa si suntem invitati sa cunoastem locul si educatoarele, faza tampita e ca au specificat sa lasam copiii acasa (cu cine?!) deci o sa mearga numai unul dintre noi.
Aici e www.istitutocomprensivo.santaluciadipiave.scuolaeservizi.it/scuola%20d infanzia.htm" target="_blank">un link...sincer arata ca o discoteca prafuita de la Cracaneii-din-vale dar toti o lauda si a luat anul asta premiul de merit cea mai buna institutie. zic sa nu ma las inselata de aparente...vedem la fatza locului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Este aproape 3 AM si eu stau pe eBay sa castig la o licitatie la setul Thomas the Tank lego duplo.Mor de somn dar nu ma las, mai am 24 min.

Aidan a inceput sa sara in amandoua picioarele dar nu sus de tot ci asa usor :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

3.18 AM , am castigat licitatia - YOOHOO!!! Sunt foarte fericita ca am platit $51 pe niste jucarii pe care daca le-as fi luat din magazin ar fi costat peste $150
Aici e setul
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBTOX:IT&item=220178541362&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI

Acum o mai avem de cumparat pe Cranky, macaraua :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Desteptareaaaaaaaaaaaaaa

Adriana frumos setul, sa-l stapiniti sanatosi, sau ma rog Aidan sa-l stapineasca.

Teddy ce-as vrea sa fiu si eu norocoasa ca tine, sa ma invite la sedinta, dar... stau cu frica-n sin pina prin martie, s-ar putea ca Isabella sa nu intre anul viitor la gradinita , imi vine sa ma impusc, sau ma rog sa-i impusc. Cica, totusi s-a discutat in sedinta primariei sa mai fac o grupa pentru piticii micuti ca ea, dar... deocamdata sint doar vorbe... nu e nimic concret. Ma duc sa-mpusc primarul

Va doresc o zi minunata la toate si... trezireaaaaaaaaaaaaa

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Io sunt pe aici, dau ciocane in calculator. Inca nu i-am dat de cap, nu stiu daca e virus sau altceva. Acum scriu de pe al doilea calculator de la mine de pe masa, ca eu cant stereo, la doua calculatoare deodata

Maine cica lucrez Ne dau liber pe 27, 28, 31 decembrie, cu recuperare in alte zile. Una din zile fiind maine. Si doua zile le dau din concediu. E, sa vad cum o sa bananai eu aici maine prin intreprindere singura Va dat seama ce o sa lucrez. Pacat ca nu pot sa dau un party Desi cred ca nu o sa fiu chiar singura, ca mai recupereaza si altii probabil.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Danelutza, cred ca mi-as face harakiri sa nu mearga pitika la anul...oricum nu-i o fericire ca abia din septembrie 2008 va fi acceptata conform calendarului varstei dar e bine si asa decat nika. daca nu sunt locuri la stat acolo unde merg luni sa vad, pot s-o dau la privat ca dupa 3 ani e mult mai acceptabil ca pret, oricum fiind obligatoriu sa mearga toti solutii se gasesc. Tu ce planuri ai, vrei sa-ti gasesti serviciu, ceva de lucrat acasa...(nu ca n-ai avea destul)...?
Gabitza, nasol ca tre sa mergi maine la lucru da' trece repede ziua, mai bantui si tu pe dc si gata recuperarea!
Adriana, io n-as avea rabdare si mi-as prinde urechile pe e-bay sau similare, prefer sa ma duc in magazin si sa iau ce-mi trebuie si nu-mi mai bat capul.

Azi e mare chiulul pe aici ...FETELOR, UNDE SUNTETI?????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Gabitza, meseriase caracatitele... si cel mai important este ca Andrei a facut cuminte baie. S-o tineti tot asa ! Sa stii ca si Emi a avut un episod de plansete fara motiv, care pe ea a tinut-o de la 8 dimineata pana la 16.00, cu mici pauze. Atunci am crezut ca mor, eram in teambuilding si sotul meu a ajuns de doua ori in aceeasi zi la Grigore Alecsandrescu Bineinteles ca nu i-au gasit nicio boala, nimic, desi a doua oara s-a dus la neurologie . Cand, insa, au venit sa ma ia de la autocar, copilitza (care adormise in masina de la atata plan) n-a mai avut nici pe naiba
Plans la baie: asta vara si Emi plangea cand ii faceam baie, de trebuia sa ii ud parul cu lopatzica sau, ca Adina, cu una din canitele de la setul de bucatarie ... dar acum am invatat-o sa dea capul pe spate sprijinita de partea mai joasa a caditei de baie (adica se intinde in cada in sens invers: cu capul unde ar trebui sa stea cu picioarele), si ii mai sustine tati capul cat o sapunesc si o clatesc... Frica cea mare era ca ii intra sapun sau apa in ochi, si eu trag nadejde ca am terminat cu fricile astea.

Nelia, bine ca esti bine. Imi place Agata cum romanizeaza cuvintele franceze ... dar sa mor daca pricep cum de fetele din Sezatoarea Canadiana nu s-au prins de jocul de cuvinte Cand ai dat link-ul am constatat ca si Emi are o pulisha , cu coama lunga si perie pentru coama , luata de ... socrela, of course

Androix, multe "fute" Superrrr haios Filipetele ! So, poze cu poncho-ul ?

Adina, nasol cu soacra ta , e la extrema cealalta fatza a mea. Nici intr-un fel nu e bine, din pacate. Noi am banuit ca socrela o sa ii aduca fetei jucarii, si nu i-am luat decat pantofiorii. Pe ai mei i-am "dresat" sa nu ii cumpere fetei decat ce zic eu , dar pe soacra nu am cum O sa pozez maimuta aia sa v-o arat, e neagra si lunga, iar pe oki are o banda gen Zorro .

Cat despre pantofiori, Adina, vezi la primigi.it - dar nu au toate modelele pe care le gasesti in magazinele de la noi (probabil pe unele puse pe site nu le gasesti aici)... sunt de calitate foarte buna (parerea mea) - piele interior si exterior, culori pastelate si design deosebit. Ar trebui sa ma plateasca pentru ca le fac reclama

Pentru Craciun deja am acumulat cadouri, incep sa ma intreb daca n-or fi prea multe ?! I-am luat cuburi (niciodata nu avem destule), un porc grohaitor din plush (e haios, colegii de birou ai sotului s-au tavalit pe jos de ras cand l-au auzit cum face), un soi de ventilator de facut baloane de sapun, si probabil o sa ii luam si un pian (am vazut in Carrefour ieri, dar nu l-am si "testat"). O sa mai primeasca doua jucarii de la sotz de la serviciu, si inca un trenulet de la prietenii nostri cu baietelul (deja stiu )... si cred ca ii ajung pe anul asta.

Lucas, noi de doua luni de zile suntem vajnici cotizanti la RATB ... am prins intr-o seara de septembrie trafic asa de urat, incat am facut 3 ore de la Pta 1 Mai pana in Drumul Taberei... asa ca fix in seara aia s-a dus sotzul sa isi faca abonament la RATB (eu aveam) si folosim cu incredere linia de "metrou usor" 41 Noroc ca avem serviciile cumva in apropierea traseului lui 41, ca altfel cred ca era jale. Apropo, ieri am facut o ora si 15' de la Carrefour Militari pana la intrarea in Dr. Taberei - din cauza ca era deviata circulatia de pe podul peste centura .

Fran, cum mai sunteti ?

Sufletzica, ai un avatar tare frumos pe ym. Ne mai arati si noua poze cu printesa Sara ?

Ada_74, sper ca Sergiu e bine. Ce a avut, pana la urma ?

Tdi, imi place la voi ca luati cadouri identice pentru fete. si eu tot asa am procedat cu baiatul prietenilor nostri... Stii, apropo de ce povesteai cu burtik, si eu am ramas insarcinata fix in acelasi timp cu o prietena din facultate, numai ca ea a avut un medic idiot care i-a zis ca are fatul malformatii si a convins-o ca e mai bine sa faca avort. La biopsie s-a constatat ca bb n-avea nimic Mereu ma gandesc ca am fi avut copii de-o seama...
Dupa cum vedeti am kef de vorba: sotzul nu-i acasa, Emi e cu maica-mea pe-afara, iar eu in loc sa smotruiesc, frec netu'!

Gata, va las ca am scris cat pentru un an intreg. Week-end placut !

Mergi la inceput

iupyyyyy...vine sotzer azi mai repede ca sa mergem sa cumparam cuptor si plita de aragaz...sunt super happy.

ps. m-a vazut Alyssa ca beau coca-cola si zice ca vrea si ea "apa coccodac"!

Mergi la inceput

ChrisDun, ma bucur cand vad mesajele tale luuungi! m-am distrat de ce povestesti de soacra-ta, la noi e la fel povestea doar ca nu e socrella ci mama cea care cumpara toate porcariile si deja ma doare gura de cate ori i-am explicat sa nu mai ia chinezisme ca-s naspa si periculoase pe deasupra, se desfac si pierd bucati si curg bateriile() si asa mai departe...raspunsul ei "lasa ca-s dragute!" am aruncat mare parte din ele, parca vad ce circ o sa faca data viitoare cand vine la noi si nu le gaseste: 2 bucati colivie cu pasarica cantatoare (pardon!urlatoare), pisica (tot urlatoare) care sta intr-un cosulet care pierde bucati iar pisica pierde par, chestii diverse si de pus in pom de plastic si cu sclipici care se desfac ca-s lipite grosolan si prost si sclipiriciul ala e picat peste tot de-l gasesc si-n kiloti...pardon....offf viata mea...mai manele sa ne aduca si-s rezolvata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna dimineata,

gabitzam foarte misto caracatitele, de unde le-ai achizitionat?
mie aseara in venea sa calc in picioare chitara, nu se dezlipeste de ea. si cinta frate la ea de innebunesti. si am mai vazut o chestie: o pune de git, sta ce sta dupa care o ridica si da cu capul in ea si pe urma scutura capul. nu prea intelegeam ce se intimpla dar mi-a explicat sotzul ca asa fac aia la televizor. la noi televizoarele in general sunt numai pe muzica, cum te-a prins ca ai schimbat cum incepe "la,la,la"

androix si la noi fructele sunt tot fute. dar pina ne-am prins....

TDI ce misto chestie ca it trimite acasa scrisoare! spor la cumparaturi, sa gasesti ce iti doresti! si cum iti doresti.
[b]
danelutza
gradinite sunt numai care apartin de primarie?

Mergi la inceput