Copiluti de mai-iunie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Lucas, mananc ciocolata, IN TIMP ce-o alaptez pana acum nu am mancat sau baut nimic in timp ce am alaptat-o dar aseara s-a nimerit un baton de toblerone chiar pe noptiera si in timp ce dadeam tzatza m-am intins dupa un servete si mi-a cazut in mana ciocolata, asa ca am balotat. Si mai beau si cafea zilnic si cola cand se nimereste. Si Georgia doarme, dar azi-noapte dupa 3 nopti dormite de la 21 la 6 consecutive, s-a trezit la 2. Am banuiala ca Mihai a trezit-o cu sforaiturile lui daca nu aveam santier in sufragerie dormea pe canapea. Nu stiu frate ce sa-i fac, il enervez si pe el ca ii zic sa se controleze si ii vine sa planga de nervi incercand sa-mi explice ca n-o face intentionat si nu se poate controla.

Filip e deja bine de tot. Ieri nu a putut sa vorbeasca la telefon ca avea gura plina de pui S-a pus socrella pe el sa recupereze mititelu, ca mi-a si zis ca simte ea la mana cand il ia in brate ca a slabit Si azi din pacate cu tot mosul nu putem sa mergem la el pentru ca desi a bagat ca ursul pe unde a fost, Mihai are filmare si azi. Abia ma pot duce eu pana la scoala sa-mi dau examenul si trebuie sa vin repede inapoi ca sa raman cu fi-mea si sa astept mesterul care vine dupa serviciu in jur de 6. Mi-a promis ca o sa-si ia niste libere sa poata veni de dimineata ca in ritmul asta ma apuca si pastele nu numai craciunul.
Dar a venti si la Filip mosul. Cik i-a adus o maimuta, nu stiu daca e hidoasa au ba lui i-a placut, un ou de ciocolata si niste fructe.

Nelia, sper ca acum cu tratament sa-ti revi. Eu am avut doar furia laptelui de doua ori si o data la Filip un inceput de mastita si tot imi aduc aminte ce dureri cumplite si ce stare nasoala am avut.

Gata, va las ca eu as mai sta mult si bine, dar am de facut haleala pentru pitica si mai am de citit o gramada pentru examen.

PS in sfarsit a inceput si Georgia sa faca silabe formate din doua litere: la-la, ma-ma. Mai spusese mama o data mai demult dar a fost o intamplare care nu s-a mai repetat pana ieri cand a inceput si nu se mai opreste. Muzica pentru urechile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Chris, nu ne dai si noua siteul cu incaltari? Eu n-am auzit de ei.. M-ai amuzat cu ceea ce ai scris despre cadoul de la soacra. Eu zic ca bine ca i-a adus cadou Carinei...ca a mea imi spunea sapt trecuta, ca si tine, ca mos Nic aduce doar dulciuri...dar pana la urma nici dulciuri nu i-a adus Emei...Si eu cand eram copil primeam dulciuri si o nuielusa de mos Nic, dar eu tot i-am cumparat si o jucarie, gandind ca un copil se bucura cand primeste jucarii. Am descoperit cu surpindere ca mititica s-a bucurat cel mai mult de cutia de caluti de ciocolata de la Ikea. A luat asftel micul dejun inainte sa se joace cu tablita de scris de la noi si papusa Tinkerbell de la nasi.

Nelia, mastita..! Imi pare rau. Stiu cum este. Am trecut de 2 ori prin asta, prima data dupa nastere, apoi cand n-a mai vrut sa suga din cauza antibioticelor prea multe, la 5 luni. Daca imi amintesc de un lucru neplacut legat de sarcina, nastere, lauzie si primele luni cu bebe, cred ca mastita mi s-a parut cea mai grea incercare. Plangeam de durere, iar Mihai langa mine. SImteam ca-mi pleznesc sanii care erau atat de mari, grei si tari! Nu-mi puteam tine copilul in brate, zaceam cu gheata pe sani, ma masam cu toate cremele pamantului sa-mi treaca. Pana la urma antibioticul este solutia, asa ca esti pe drumul cel bun. Doare, stiu, dar trece in 2-3 zile, asa ca ...rabdare si putere! Pana maine esti ca noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

http://www.dropshots.com/teddylyon1#date/2007-12-06/00:01:07

poze de la Mosh Nicolae...o vedeti pe Alyssa coapta de somn, si-a adus perne si patura pe canapea iar imediat dupa ce a desfacut cadourile s-a intins si s-a culcat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Noi folosim primigi si suntem ff multumiti. Primigi sunt adusi din Italia. Tino cred ca vrea sa imite / copieze Primigi si intr-adevar scrie ca sunt facuti in Ro. Dar mi se pare ciudat. Ca imita pana si culoarea etichetei.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu am fost nitel dezamagita dimineata cand cu Mosul. Ca Andrei nu prea s-a prins care-i treaba, si din toate cadourile si dulciurile el s-a agatat de un pachet de biscuiti de 1 leu, nu i-a trebuit altceva. Poate era si cam adormit, poate unde ma asteptam eu la mai mult, ca am stat si am bibilit la ciorapel si ambalat frumos totul. Ma asteptam la ceva entuziasm de la el.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Gabitza , nu fi suparata, poate ca s-a trezit copilu flamand si d'aia a pus ochii pe biscuiti!
Nelia, m-am gandit mult la tine, azi noapte voiam sa deschid computerul sa vad daca sunt vesti...sper sa-ti treaca repede!
Adina, doamne prin ce ai trecut si tu! eu am avut noroc sa nu stiu ce e aia mastita desi am avut lapte mai ceva ca joiana.
Androix, vrem sa te vedem cu poncho!!!!!
Lucas, ce nasol cu circulatia...si aici la orele de vf se fac 15 km in 45 de minute dar lumea e obisnuita si toti se organizeaza din timp, nu vezi depasiri nervi si claxoane defel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

TDI apropo de circulatie, aici nu ai CUM sa depasesti ca stai pe loc. ieri am vazut 2 tipi care isi pusesera un film si stateau si se uitau la film! eu am stat 25 de minute fara sa ating masina, pur si simplu stateam pe loc.
ascultam la radio ca ieri datorita aglomeratiei s-a sunat la 112 (tel de urgenta) si aproape ca le-a cazut sistemul!!

gabitzam
nu fi trista, era si el de-abea trezit! si vorba fetelor poate ii era foame!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Lucas si noi la ora 19 blocati in trafic am sunat la 112 si am asteptat ceva pana ne-au raspuns. ma gandeam cu groaza daca era sa suni la salvae si exista doar 112 ce te faceai! noi am sunat de fapt ca sa le spunem ca e blocaj si ca e nevoie de ajutor de la autoritati. si .... am mai stat 1 ora si ceva sa traversam calea dudesti.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata la o cana cu... lapte cu cacao, ca nu am avut cafea astazi dimineata. Sotul a uitat sa ia si eu nu ies acum din casa nici sa ma bati, asa ca am inlocuit-o!

Si la noi primirea cadourilor nu s-a desfasurat asa cum ne-am asteptat. Fetele s-au trezit si le-a adus tati in brate pe canapea, le-a pus ceva in fata pentru micul dejun si le-a dat drumul la televizor, la desene... ca asta e ritualul de dimineata. Ele au uitat de mos, sotul alerga prin casa ca sa le pregateasca pachetul, eu ma ocupam de toaleta de dimineata a lui bebe si apoi de hainutele lor... asa ca am uitat cu totul de cizmulite. Tudora a fost prima care si-a adus aminte, s-a dus la cizmulite, eu si tati urmarind-o pe ascuns. Si moaca lui mama, stiti ce smechera e... Incet-incet, sa nu o auda nimeni, s-a uitat intii in cizmele Agatei, apoi la ea, si apoi la bebe (ii pusesem si lui niste botosei micuti, in care am infipt o unghiera micuta pentru bebelusi, ca nu aveam si un set - pieptene si perie, albastre, ca aveam doar rosii de la fete, plus o bombonica, asa de completare, pe care a papat-o mami). A vrut sa schimbe calutul roz cu cel alb, s-a razgindit, si-a dat seama ca ea de fapt roz voia, dar tot a schimbat ceva, o ciocolatica cu ambalaj rosu cu una, la fel, dar cu ambalaj auriu. Si dupa ce a terminat operatiunea verificare, striga: Agata, mosuuuu! Numai ca s-a intimpla exact cind trebuiau sa iasa din casa, ca altfel intirzia Agata la scoala si le-am cam intrerupt bucuria. Le-am dat calutii la scoala/gradinita, sa se laude cu ei si cite o ciocolatica sa o pape in masina (desi in mod normal nu fac asta, ca le spal pe dinti dupa micul dejun, dar astazi am incalcat regula) si... au iesit din casa, un pic dezamagite, ca ar fi vrut sa pape tot ce primisera si sa se joace cu calutii. Asta e, timpul ne preseaza pe toti!

Eu ma simt bine, de joia trecuta e prima zi in care ma simt bine! Rinichii inca ma dor, dar parca nu atit de tare ca pina acum, dar sinul e bine, mai doare doar un pic cind suge bebe, dar in rest s-a micsorat si s-a muiat si nu ma mai doare la masaj. Slava Domnului ca am scapat doar cu atit, fff dureroasa aceasta mastita, dar eu am reactionat asa de nasol la ea si pentru ca, in mod normal, am temperatura de 35.5-35.8, adica mai mica decit temperatura normala a corpului omenesc (se numeste cumva dar nu mai stiu cum, si pulsul si tensiunea le am la fel), si fac febra fff rar, dar si cind fac un 39 e atit de nasol, ca tremur toata, mi se intaresc muschii si ma dor miinile si picioarele, mi se pune o ceata pe creier si ma doare capul, convulsii si o stare de rau de nedescris... numai ca eu uitasem de toate acestea, nemaifiind bolnava de ani buni de zile (cred ca ultima data a fost acum 8 ani cind am avut febra atit de mare, de la rinichi).

Astazi trebuie sa recuperez si eu ce nu am facut in ultimul timp prin casa, ca nu mai am haine sa le schimb pe fete, pentru bebe am spalat aseara tot, dar trebuie sa le calc, sa gatesc in sfirsit ceva, ca de citeva zile mincam numai ce apucam. Si de miine trebuie sa ma apuc sa pregatesc examenul de joia viitoare, mi-e groaza...

Gata, va las, ma duc la treburi.

Ah, mi-am adus aminte, Androix, sa stii ca si eu beau o cafea dimineata, cu lapte, cola nu beau din principiu, si mai maninc si cite o ciocolatica daca simt nevoia, si asa fac de la prima sarcina. Nu am vazut vreo schimbare cind nu am apucat sa beau cafea sau cind nu maninc ciocolata, fetele si chiar si Lisandru tot asa dorm sau... nu dorm!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pentru ca am vazut la Sezatoare ca fetele nu au inteles poanta cu pulisha, am zis sa va explic si voua, ca sa nu intelegeti gresit! Eu am scris asa cum se pronunta, pentru ca se potrivea bine cu gluma lui tati, ca Agata nu s-a prins la ce anume s-a gindit de fapt ta-su. Deci pouliche inseamna in franceza iapa neajunsa inca la maturitate, minze cum ar fi mai pe romaneste. Tudora le spune ponei ca pentru ea nu e clara inca diferenta, dar Agata care e topita dupa acesti caluti colorati si are si desen si carte cu ei, l-a romanizat din pulish l-a facut pulisha, ceea ce in romaneste, daca vrei cu tot dinadinsul, te poate duce cu mintea la altceva, de dimensiuni mai mici insa. Uitati-va aici cum arata ca jucarie sau in desene animate.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput