Andrei, sufletelul nostru curat!
Raspunsuri - Pagina 53
devylla spune:
Felicitari inca o data Nana!
Sunteti superbi!Iar fluturash are un zambet absolut mortal.
Sa va traiasca baiatul mare!
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Roxana_G spune:
Fluturasul e baiat mare si frumos, ce sa mai zic cat de vesel si petrecaret. Tortul ala a fost chiar superb si sunt sigura ca si delicios.
Va pupam si va imbratisam cu drag. Ma bucur ca totul a fost ok la neurolog, banuiesc ca ai putea sa o suni in cele 3 luni daca ai avea nevoie, dar doamne ajuta sa fie totul perfect si sa nu aveti nevoie.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
isabeluta spune:
Andreiutz
Sa cresti mare sanatos si sa ramai asa vesel si fericit asa cum ai fost la petrecerea de 1 anisor!!!!!
multi zambaricilui!!
PS Imi pare rau ca nu am reusit sa intru mai repede. Am fost insa cu gandului la micutul curajos pe 26!!!!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
carpatina spune:
Ne bucuram tare ca v-ati distrat ... multe pupaturi de la Beljica!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
moldoveanca spune:
Nana noi abia acum am ajuns acasa din concediu si ma bucur ca sunteti bine si fericiti.Pupam Andreiutu zambaret si pe mami care arata foarte bine
teo
luy spune:
Ma bucur din suflet ca v-ati distrat pe cinste la aniversarea fluturashului, bravo, asa si trebuia ! Sunteti minunati si meritati sa aveti tot timpul pe buze zambetele acelea fericite !
Va imbratisam cu drag
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
slippers76 spune:
Nana, pupam Fluturasul bucalat si zambaretz. Sa aveti un sfarsit de saptamana tihnit. Va imbratisam cu drag.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Roxana_G spune:
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/