Andrei, sufletelul nostru curat!

Raspunsuri - Pagina 48

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Fluturas si mamica de Fluturas, sa aveti un week-end insorit si linistit. Va imbratisam cu drag

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, ce mai faceti?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Nanita bonita, buna dimineata! La noi e innorat si morocanos, dar iti trimitem multe ganduri bune! Poate ne mai scrii despre voi.
Pupici.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Nana, fluturas si tati de fluturas..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Pentru fluturashul cel frumos si mamica lui cea puternica, trimitem si azi multi, multi pupici ! Ne gandim la voi si asteptam cat de curand vesti bune, despre cat de grozav va simtiti la balaceala

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nana sper ca e totul bine la voi. Asteptam vesti. Va imbratisam cu drag.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Multumim mult!
Suntem bine, numai ca avem un program foarte incarcat, cu dus la gimnastica, circa ptr vaccin, neurolog ptr reevaluare, servici ptr prelungire concediu de maternitate, maine la piscina si cu Helga.
Deocamdata cursul de inot s-a amanat ptr ca nu au strans bebelusi atat cate locuri erau. Au spus ca ne vor anunta ei.
Deci maine va fi prima zi de balaceala a fluturasului, impreuna cu mami si Helga. Am discutat cu ea si asa am aflat ca si spitalul de copii are o piscina de recuperare si ca putem merge si acolo. Sa vedem cum va reactiona maine Andrei, si in functie de asta, o sa hotaram cat de des vom merge si cu Helga.
Azi la vaccin a fost cumintel, am facut Infarix 3. Ma rog la DD sa fie bine la noapte si sa doarma linistit.
De ieri, oficial, fluturasul are un dintzulin sus si il asteptam si pe cel de langa el sa iasa la iveala. E asa haios. Cum rade se si vede albul care iese din gingiuta. Sper ca acum sa inceapa sa si pape, asta ptr ca de vreo 10 zile, papa doar lapte si iaurtel.
Revizia: 10,290kg, 77cm si 43,5 circumferinta.
Va imbratisam cu mult drag si va tinem la curent!
Numai bine si multa sanatate tuturor!

P.S. Nu stiu ce am, ca de cateva zile, am intrat in butoiul de depresie si nu fac decat sa citesc despre cazuri cu probleme, copii bolnaviori, plang din orice, in special cand vad cate un caz cu bebelus bolnavior care are nevoie de operatie, terapie etc. E crunt sa ai copilasul bolnavior si sa nu poti face nimic sa opresti asta! Este atat de greu...

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=9" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!

[b]Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Nana,va pupam dulce,dulce si va imbratisam cu toata dragostea!
Abia astept sa-l vad pe Andrei,sa-i vad dintisorul buclucas.

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

P.S. Nu stiu ce am, ca de cateva zile, am intrat in butoiul de depresie si nu fac decat sa citesc despre cazuri cu probleme, copii bolnaviori, plang din orice, in special cand vad cate un caz cu bebelus bolnavior care are nevoie de operatie, terapie etc. E crunt sa ai copilasul bolnavior si sa nu poti face nimic sa opresti asta! Este atat de greu...

Referitor la randurile astea nu pot sa spun decat ca tare-mi pare rau ca nu sunt langa tine sa-ti dau o bataita buna.
Glumesc,desigur..Imi pare rau ca nu sunt lunga tine,sa te strang in brate si sa te incurajez ca totul o sa fie bine.Stiu ca tu esti muuult mai sensibila acum la treburi din astea,dar incearca sa nu mai citesti chestii care te intristeaza.
Hai,nu mai fii tristuta,gandeste-te ca maine e o zi mare,ca Bubu implineste 1 an si ca o sa papati tort si alte bunataturi(ce mi-as fi dorit sa fim si noi acolo...).

P.S.Nu pot sa nu-mi amintesc cam in ce agitatie eram anul trecut pe vremea asta,cand ne era teama ca nu incepe travaliul si ca o sa-ti declanseze nasterea Doamne,a trecut 1 an......

------------------
Flori 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, fluturasul are nevoie de tine vesela, nu intristata. Viata e tare nedreapta uneori, chiar si cu puii mici. Dar tu ai puterea sa mergi mai departe si puiul tau ar vrea sa te simta sigura si voioasa. Tinem pumnii astazi pentru prima ora de inot si asteptam povestiri.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Nana, fata iubita... hai fa tusti afara din butoiul cu depresie... ca nu-i locul tau acolo. Ai inceput pregatirile pentru petrecere?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput