Andrei, sufletelul nostru curat!
Raspunsuri - Pagina 32
carpatina spune:
Noapte buna.. Andrei, Nana si Mihai!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
myral spune:
Nana asteptam cu nerabdare vestile bune! Totul va fi bine! ne gandim la voi in fiecare zi!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Happiness_4_us spune:
Cateva randuri despre noi. Sitruatia este in continuare stabila si ne rugam la DD sa ramana asa pentru totdeauna. Andrei este un dragalas si un ranjit. De cand a descoperit ca poate rade si scoate anumite sunete, asta face toata ziua: rade in hohote si chiuie, iar noi nu putem fi decat f f f fericiti. Ieri am iesit la zapada si am facut si cateva poze pe care le impartasim cu voi. Singura problema care a aparut de ieri, este ca nu prea mai maninca. In sensul ca de la 5-6 sticlute de 180ml dupa care plangea ca mai vrea, acum abia maninca 100ml la o masa, ieri a mancat aproape 400ml toata ziua, iar in dimineata asta i-am dat 140ml cu lingurita. Speram noi sa se regleze, sa fie doar o perioada de reacomodare de la terminarea steroizilor.
Cam atat despre noi.
Va pupam si va imbratisam cu mult drag!
Multumim din suflet pentru gandurile voastre bune si pentru rugaciunile zilnice pe care DD sigur le aude si catre care speram sa isi intoarca fata cat de curand.
La zapada!
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Yannis de mamica dulce Annisia, un pupic dulce dulce de la Andrei rotofei. Esti un frumos in camasuta ta de barbatel. Are mami baiat mare! Sa iti traiasca minunea, mamico, si sa va bucurati de ea!
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Annisia spune:
Nana, am furat o ora de net, ca sa intru sa vad ce-i cu voi. Sunteti atat de frumosi. Zau asa. Andrei ca Andrei, dar tu esti super frumoasa!!!
Imi placu si caruciorul lui bebe. Poate imi dai si mie detalii despre el pe mess, ca sunt in cautari de ceva uschit. In iunie plec o luna in Europa si am nevoie de un carucior usor de mnevrat, depozitat, strans... Cred ca ala al vostru e ideal.
Pana una alta, la polul opus cu Andrei al tau, Yannis fac valuri la mare. Prima lui iesire la Marea Neagra. Superb!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2443456050101620375pUgUUf
Micul Yannis creste mare
Marunzika spune:
O saptamana plina de zambete minunate de la Andreiutzu. Pt sanatatea lui ne rugam in continuare. Va imbratisam!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
devylla spune:
Vai Nana,am ramas fara glas.
Sunteti superbi.Ai o familie deosebit de frumoasa si sunteti atat de fericiti.
Mi-au dat lacrimile nu alta.
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
Si bv spune:
Nana, imi rade inima de bucurie sa va vad zambind pe toti! Sunteti minunati, iar Andrei are cea mai dulce gurita din lume!
Poze
Marunzika spune:
Am intrat si azi sa pupam Andreiutzu frumos si sa o salutam pe mami lui si sa-i spunem ca tare bine-i sade cand rade cu sufletzelul in brate si tati Mihai se vede cat de topit e dupa buburel!
Imbratisam o frumoasa si puternica familie!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007