Andrei, sufletelul nostru curat!
Raspunsuri - Pagina 30
devylla spune:
Nanuta ma bucur tare mult pentru aceste vesti minunate.
De acum micutul Andrei sa va bucure la orice clipa cu zambete dulci.
Doamne ajuta sa nu reapara spasmele!
Tinem pumnii stransi stransi
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
adimercedes spune:
Nanita, ma bucur enorm pt zambetele lui Andrei. E un bucalat si un dulce cum se rasfata el acolo. Stiu ca va fi bine pana la urma. Pentru zambetele alea merita sa luptati si va felicit ca sunteti niste curajosi si optimisti, iar Andrei e un curajos si un luptator.
Eu am deschis subiectul asta permanent in browser si intru zilnic sa vad vesti de la voi...
Pupici lui Andreiutzu' cel viteaz!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Si bv spune:
Doamne, Nana, ce frumos este Andrei! Acum am vazut si eu pozele, imi scapase link-ul pus de tine.
Este cel mai dulce bebelus, este perfect si nu e drept sa sufere!
Poze
luy spune:
Ziua de azi sa inceapa cu zambetul frumos de bub catre parintii lui minunati, iar de acum incolo asa sa fie toate: cu bucuria ca face lucruri marunte, firesti pentru un bebelus, cu incantarea de a vedea cum creste si invata lucruri noi, cu fericirea ca totul este bine si cosmarul s-a incheiat !
Doamne ajuta !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Marunzika spune:
Pupam cu drag Andreiutzu! Tinem pumnii ca fara injectii totul sa fie ok! Ne rugam in continuare pt sanatatea sufletzelului vostru.
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Celia spune:
Nana ,multumim de vesti si va dorim ca zambetele buburelului Andrei sa va incante zi de zi, pupici pentru toti trei.
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
isabeluta spune:
Andreiutzul scump si dolofan si pentru mami si tati.
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
myral spune:
Doamne, ce frumos si dolofan e Andrei! De acum asteptam numai vesti bune iar zambetele Andreiutzului sa va faca fericiti in fiecare zi!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Annisia spune:
Na-na, Na-na, Na-na, Na-na... !!! Fac galerie sa fie totul bine la voi. Eu le-am spus fetelor ca Andrei e belea cu halva. Ce pacat ca nu am fetita... Ma lipeam si eu de asa mandrete de baiat. Poate tura aviatoare, ce sa zic... Daca as sti ca e treaba garantata, zau ca acusica l-as trezi pe al meu sa-mi faca nora pentru baiatul tau scump.
Ia uite, sa ma laud si eu cu ochiosenia mea sexy. Maine plecam la maricica, dar asta nu va sta in calea noastra. Am sa ma gandesc la voi cu drag, asa cum o fac oriunde as fi!!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2984647860101620375lPQWDc
Micul Yannis creste mare