Andrei, sufletelul nostru curat!
Raspunsuri - Pagina 3
ada29 spune:
Multa sanatate lui Andrei si tot binele din lume.
Fie ca aceste intamplari sa devina amintiri iar voi sa va bucurati de un copil sanatos,sunt sigura ca asa o sa fie.
Sunteti o familie foarte frumoasa.Multa ,multa sanatate tuturor.
Ada
andrruzza spune:
Nana, o sa fie bine iubita!Sanatate multa pentru Andrei!
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
nushulica spune:
nana multa putere in continuare!!!multa sanatate lui andreiutzu mic!!! acush sunt convinsa ca va fi un mic nazdravan care va va aduce numai bucurii!!!
nu mi-am imaginat ca poti sa treci prin asa ceva dar va fi bine!!!
alice2004 spune:
Nana, !
Multi pupici, ginduri bune si de sanatate pentru Andrei ! Si un salut "barbatesc" de la baietelul meu - pe care il cheama tot Andrei - pentru tizul lui, sa creasca mare si sanatos !!
Voua, familiei, multa putere si tot binele din lume !! Semneaza o tirgovisteanca prin adoptie (sotul meu, plimbaret chiar si pina in Groenlanda, e nascut in Tgv !!).
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
olguttza spune:
Nana, pentru putere si decenta!!
inca nu-mi vine sa cred...o sa fie bine, ai sa vezi! multa sanatate pentru micul Printz!!
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Happiness_4_us spune:
Va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase si gandurile bune!
Annisia
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
ancadragoman spune:
Nana imi pare rau iubita ca trebuie sa treci prin asta ,emotionanta poveste si sa stii ca plang alaturi de tine.
Andrei o sa se faca bine,o sa vezi ca Dumnezeu e mare si va ajuta .
va pupam si stii ca poti apela oricand la noi
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
Luna1 spune:
Nana draguta mea... Stiam ca ai avut probleme cu Andrei insa credeam ca s-au rezolvat. Ce pot sa-ti zic, decat ca ai dreptate, sanatatea este cea mai importanta. Sunt convinsa insa ca Andrei, pe care l-am vazut in poze si este superb, se va face bine si spasmele vor disparea. Atat timp cat nu iese nimic in neregula la analize e clar ca se adapteaza putin mai greut la viata dar o va face el si pe asta. Te pup si capul sus, esti o viteaza stiu ca vei reusi sa treci peste toate.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Anya20 spune:
nana...sunt uluita de ce citesc. n-am stiut povestea voastra. cat de cunoscut imi suna pe alocuri...dureros. am spus de multe ori ca inteleg suferinta unei mame atunci cand are copilasul bolnav, dar n-am ajuns s-o inteleg cu adevarat decat acum cateva luni...insa am trait si miracolul bucuriei, pe care ti-l doresc din suflet si tie. andrei este un invingator si tu la fel. el iti va da forta sa il ajuti sa se vindece...cu credinta si cu gandurile tale bune.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
Diana2007 spune:
Nana, am urmarit cu interes momentul nasterii lui Andrei, mai ales ca te-am cunoscut la mamici de iulie-august, ti-am admirat foografiile de la nunta, si m-am tot uitat la mamicile de sept-oct sa vad cand apareti pe listuta cu nasteri.
Am vazut si primele tale mesaje dupa nastere, m-am cutemurat gandindu-ma ca se intampla ceva cu micutul tau, dar nu mi-am putut inchipui niciodata prin ce ati trecut.
Va felicit, pe tine si pe taticul lui Andrei pentru taria de care ati dat dovada si sunt sigura ca datorita ei baietelul vostru va fi mai puternic intr-o zi.
Va uram tot binele din lume !
Cu drag,
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !