Timisoara, Impreuna! (67)
Raspunsuri - Pagina 5
silvana75 spune:
Bey, ma faceti sa duc cumputeru inapoi ca n-are bumbu de refresh!!
A lu' Anda are, sta toata ziua cu ochiu pe el, a lu' Katik are, s-a tocit deja. Doris, ai bumbu or ba? Ana? Numarati bumburile ...
Cred ca de la americani mi se trage
Poze cu noi
katik spune:
silvana, pai hai sa facem un busines: trimit io o cutie mare de bumbi si trimiti matale o cutie mare de zapada!!! ok????
silvana75 spune:
In loc de scrisoare sau cutie, uitati-va la Iarna. E poza facuta acu 5 minute de pe balconu meu
Era cea mai ieftina si sigura metoda
Poze cu noi
Iarna
katik spune:
silvana, este superb!!!!!! da' io vreau sa pun mina pe zapada!!!!
nu e nimeni la bu-hu-hu?
lore03 spune:
Va multumesc ca m-ati primit in "familia voastra".Acum sa va spun povestea noastra pe scurt:
Sunt LORE si am 32 ani iar LAURA are 3 ani si 3 luni.Locuim in Calea Sagului.Si asa cum v-am spus suntem singure.Am fost casatorita 9 ani ,si am avut o familie foarte fericita.Imi este foarte greu sa povestesc ce s-a inamplat dar poate in timp o sa va spun tot .Intr-o noapte sotul meu a plecat spre Bucuresti si nu a mai ajuns ,colegul lui a adormit la volan si au murit amandoi.Pe sotul meu il chema Viorel si avea 38 ani.Era cel mai bun om din lume ,era un om deosebit.
Sunt multe de spus dar poate in timp o sa va povestesc tot.Nu vreau sa invadez cu prea multa tristete subiectul vostru vesel.
cristetil
katik spune:
lore, nu e vorba ca ne intristezi dar banuiesc ca iti pica si tie bine sa mai vorbesti cu cineva. e crunt ceea ce ti s-a intimplat! poate cind vei fi pregatita ne vei mai povesti, nu-i nici o graba!
printesa merge la gradi?ceva pozici poti sa pui sa va cunoastem?
katik spune:
buna dimineata!
pai daca am stins lumina, iaca o si aprind
deci, gata cafelutza:
eu am dormit relativ bine, robi mi-a dat o singura pauza la 4, in rest toata lumea a dormit tun. eu sunt singura cu teroristii. e asa nasol!!!
am fost deja cu fata la gradi, am mers cu autobusul, fata a fost super incintata ca a mers cu busul mov. la retur am venit pe jos, vreo 5 km, tare bine mi-a picat miscarea. am rugat-o pe nepoata-mea sa stea cu robi cit timp am lipsit..
de la 8 robi e fresh, trebuie sa ne jucam cu mingea
sa aveti o zi buna!
tinem pumnii strinsi familiei de mitz mic si dulce!!!!