Timisoara, Impreuna! (67)
Raspunsuri - Pagina 4
Mariaa spune:
Lore, bun venit!
Ai sa te adaptezi usor Sa nu te sperii ca noi suntem mai zgubilitice! Fiecare pe limba ei vorbeste pe aici Spune tot ce-ti trece prin cap, cineva tot o sa te auda, si o sa te sprijine, asta-i sigur!
Somn usor la puiuti si maine sa fie o zi extraordinar de buna!
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
Lormi spune:
Lore bine ai venit la noi.Sper sa te simti bine aici si imi pare tare rau de situatia in care ta afli,sincer nici nu stiu ce sa iti spun....Poveste-ne de tine si de Laura.Inca o data "BINE AI VENIT!"
Lormi
Doris-Alina spune:
Lore, un calduros si din toata inima Bun venit in Timisoara Impreuna!
Asa cum spune si titlul, tot ce s-a cladit aici, caramida cu caramida, s-a facut cu dragoste, cu prietenie sincera , dar mai ales cu suflet.
Asa ca, te vei simti minunat, ai sa vezi, fetele sunt super...toate...
O sa ne cunosti...
Povesteste-ne mai multe despre tine...in ce zona stai?
Si despre minunea ta Laura, cati ani are?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Lore, bine ai venit la noi, adica la ele ca pe mine ma tin cu chirie
Imi pare rau de situatia prin care treci dar aici sigur vei gasi sprijin pentru ca noi suntem IMPREUNA TIMISOARA.
Spune-ne mai multe despre tine si fetita ta, Laura.
Aida, drum bun si asteptam vesti bune.
Pupam fetele nervoase sa treaca
Aici a nins asa de frumos. Ieri am iesit cu fiu-miu la facut om de zapada numa ca n-am reusit, zapada e asa ... nici cum ... nu se leaga deloc ... azi cand iesim o sa fac si poze
Io de ce nu gasesc la cumputeru meu bumbu de refresh??
Pupici
Silvana si Spidermanu Paul
Poze cu noi
Doris-Alina spune:
Silva, pune mey, cu recomandata sau prioripost, o zapada la pachet...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by lore03
Mariaa iti multumesc pentru invitatia de a ma alatura voua.Vad ca sunteti un grup tare unit,asa ca sper ca si celelalte fete sa ma accepte.Din pacate eu nu am prea mult umor acum avand in vedere situatia trista prin care trec.Poate ca ai dreptate si aici voi gasi intelegere.
Voi fi bucuroasa daca ma veti accepta in grupul vostru .
Eu sunt LORE iar pe fetita mea o cheama LAURA si am ramas fara iubitul meu sot in urma unui nenorocit accident de masina ,acum 6 luni.
cristetil
Bine ai venit lore
Ne pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin asemenea drama
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
quote:
Originally posted by silvana75
Scump doamna, scump
POZE CU NOI
katik spune:
sara buna si de la noi!
lore, bine ai venit la noi si sedere placuta! imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa o nenorocire!!!!cum spuneau si fetele, noi asa mai...(nu zic) da' oricind gasesti ajutor de orice fel aici. povesteste-ne putin despre voi!!!!!
io am butonu' ala, da' deja s-a tocit
doris, bag de seama ca super v-ati distrat!
io am ramas singura cu teroristii pina duminica noaptea. mi-e asa urit cind nu-i acasa bogdan, acusika fac depresie