Piticii nazdravani de MAI - IUNIE 2004 (88)
Raspunsuri - Pagina 9
Irinusha spune:
Repede, ca cica eu fac clatite ;)
Lilisor, camera digitala primeste si Cris ... Boby s-a tot uitat la calitati pret si a ajuns la concluzia ca cea aratata de tine nu-i buna la cat costa ... bine, am vazut ca e oferta, atunci poate, poate. Noi am luat una, dar nu stiu firma, intreb pe Boby si-ti spun.
Iulia, i-a baiatului bucatarie ... vrea si Cris, dar primeste cand o sa vrea si Melie :) Chiar azi ne-a spus ca el se face bucatar si pompier :)
Cris primeste asa: Lego (vreo 2 normale, unul mic cu pompieri), camera digitala ... aoleu, nu mai stiu, dar deja Oma a spus ca-i destul ... va spun dupa ce a venit Mosu! Am imbatranit rau .... ts, ts, ts!
Pupici, maine mai mult, trec la clatite! O seara faina!
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
Sarbatori fericite!!!
Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59
Lili_B spune:
Irinusha, pina la urma i-am luat asta http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2851944&kw=digital&origkw=digital&parentPage=search&f=Taxonomy/TRUSCA/2510384
Cea care era in sale nu mi-a placut. Cit despre pret, ce sa zic, cam scumpe, dar asta e...
Neaparat sa-mi arati de care ati luat voi!
Irinusha spune:
Lilisor, VTech era si pe lista lu' Boby :) Sa o stapaneasca sanatoasa! Noi am luat-o pe asta: http://www.littletikes.com/toys/my-real-digital-camera.aspx
Oricum, toate sunt o "mizerie" referitor la calitate-pret ... iau astia bani pe nimic, dar ce nu facem ptr. copiii nostri ;)
Pupici!
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
Sarbatori fericite!!!
Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59
DianaR spune:
Irinusha, multumesc. Iata pana beau cafeaua scriu 3 vorbe...
S-a mai aninmat subiectul si mi-a venit cheful de scris...
Vladut a invatat www.reclama/Mos_Craciun-contentpid-1213.html" target="_blank">poezia, o spune nu chiar exact cum trebuie dar pe ansamblu iese bine. Si-a spus-o frumos (dar f f incet de doar mosul l-a auzit) la serbare, fara ajutor de la Doamna. Asa ca am fost tare mandru de el, doar ca de atat emotii si mandrie n-am apasat butonul de rec si am ramas fara faza inregistrara... Cand am vazut caseta am crezut ca manc ccamera video cu fulgi cu tot....
Cadouri ptr Craciu le-am luat o gramada... Lui Vlad o cutie xxl cu 215 piese de la Lego, un set de tren Lego, masinuta lui Scooby doo, pijama cu thomas, o platforma de incarcat trenuletul thomas, ceasul lui ben 10 .... ioi ca acu vad cate sunt... (bine asta din partea noastra, a celor 2 perechi de bunici si a nasei) si la Timi o bucatarie, un mixer, un aspirator, iar de la nase o rochita superba (doar ca o fi buna de ziua ei) si casuta vesela Gowi.
Is multe cadouri si daca stau si ma gandesc cat am cheltuit ma ia cu ameteala... Dar mie imi face placere sa le cumpar si sa le daruiesc jucarii, ei sunt pe spate cand primesc, asa ca sa fim fericiti! (bine le-ai zis Irinusha, mie nu-mi iese asa bine ca la tine...)
S-a trezit toata casa, a venit sotul si am terminat cafeaua... Deci e semn ca trebuie sa inchei mesajul!
Va pup pe toate, va doresc daca nu mai apuc sa intru Craciun fericit si linistit cu copii cuminti in jurul bradului, cu fetele luminate de fericire la vederea cadourilor, cu masa inmbelsugata si bucate aburinde, cu familiile reunite, cu sanatate si pace!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
Laurina spune:
Mona, LA MULTI ANI!!! Sa fi sanatoasa, tot binele din lume ti-l dorim!!! Cum e alaturi de printese? Multi pupici!
Dragi mamici revin si eu cu poze de la serbare sper tot azi, va pup
tnicoleta spune:
Buna fetele, azi am fost cam puturoasa nu prea am avut chef de venit la servici.
LA MULTI ANI! MONA sa fii sanatoasa iubita si sa te bucuri din plin alaturi de cei dragi
Irinusha Hai ca mai beau o cafea cu tine.
Iulia E superba bucataria. Mai ca as face comanda acum, dar noi avem una primita de mos anul trecut.
Diana Felicitari lui Vladut ca s-a descurcat la serbare si daca mosul a fost multumit nu mai conteaza ca voi nu l-ati auzit.
Io am luat-o pe urmele Biei, tuse, muci si toate cele, asa ca ne tratam reciproc. Am fost aseara la serbarea Cristinei la gradi, am inebunit de cat a tinut serbarea 2 ore in cap. M-a surprins si educatoarea cu replici de genul "nu mai fi tare in gura ca nu mai vine mosul" sau "zi mai tare poezia ca pana acum ai fost tare in gura". M-a lasat paf cand am auzit ca au si teme pentru vacanta, si asta la grupa mica .
Apoi am avut acasa show cu cumnatica cea mica. Se plange ca e Bianca obraznica cu ea si ca da in ea. Asa ca am invititat-o sa nu se mai planga pentru ca atunci cand ii faceam eu observatie ziceau ca e mica si nu stie, iar acum vor ca peste noapte sa fie respectuoasa, eventual sa le pupe si mana. Si le-am mai spus ca atat timp cat ii permit sa se poarte asa eu nu ma bag in relatia lor.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Laurina spune:
Uite ca am reusit sa incarc pozele
http://www.flickr.com/photos/12648813@N02/
acum sper sa si mearga:)
Nu am mai apucat sa scriu demult, am fost ff ocupata la serviciu, iar in putinul timp liber am alergat pe la tot felul de clinici, spitale doctori etc.... Suntem la a 2 a otita din pacate, cum face mucusori(adica nu isi revine bine si incep din nou...) face otita, locul s-a sensibilizat, of, probleme acum sper in vacanta de iarna sa isi revina complet.
Am reusit sa mai citesc pe fuga, imi pare rau de copilasi si mamicile bolnvioare multa sanatate si refacere rapida ca vine mosul in curand!!!
Am sa incerc sa imi fac timp sa intru mai des si sa va mai povestesc si din nazdravaniile noastre:)
A foarte important ieri la serbare i-a intrebat mosul pe copii ce vor sa se faca, a raspuns prima o fetita 'doamna invatatoare' si apoi toti la fel:), cand a venit randul lui Mihnea nici nu a apucat mosul sa il intrebe ca el a spus ' Eu vreau sa ma fac BRAD'
pupici si revin
tnicoleta spune:
Laurina Sa-ti creasca "Bradul" mare si voinic. Ce frumosi erau copilasii la serbare. sa va treaca urechiusele.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
mephala30 spune:
Diana, sarbatori fericite si voua, cu sanatate si tot ce va doriti.
Darnic, darnic mosul in anul acesta.
Laurina, frumoase pozele de la serbare. Si cele in zapada. Ce-a crescut Mihnea!
Nicoleta, sanatate multa.
Am ramas si eu cu gura cascata citind expresiile folosite de educatoare. Cat despre teme la grupa mica, . Chiar asa???
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">