Piticii nazdravani de MAI - IUNIE 2004 (88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mona, la multi ani! Scuze ca am omis asta in primul meu mesaj...

Irinel, un gand si o rugaciune ptr ingerasul Maria! Te imbratisez cu drag!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

carmen, Nico,

Mi-am adus aminte de niste perlute ale lui fiu-miu...
Una mai veche: Il tot alintam si ii spuneam puiul meu in sus, puiul in jos, la care el zice: "eu nu sunt pui de gaina! Sunt Vlad Racovitan!"

Alta de aseara: se plimba prin casa si sarea din pat in pat in putzulica goala. La care tata-su ii spune: stai cuminte ca-ti prind putza si ti-o tai. Si cum mai faci pisu atunci? Iar Vlad fara sa ezite: fac pisu din c...r.

Si ultima, tot de aseara: Ascultam punguta cu 2 bani. Il intraba tata-su pe Vlad stii ce-i aia trasura? Eu ii soptesc lui Vlad caleasca. La care el cu convingere spune: da stiu, fleasca!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Diana - Pai la asa replici jos palaria. Hai ca sunt tare draguti. Super tare faza cu "fleasca".

Carmen Nu glumesc, i-am vazut si eu caietele Cristinei, sunt caiete de clasa I, din cele pe care le are Stefania la scoala. Cica asta e programa de invatamant. Deja pitica a juns la cifra 5 si stie sa scrie cateva litere. Sincer daca invata sa scrie de la 4 ani, cred ca or sa sara de gimnaziu si ii trec direct la liceu.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

referitor la teme, am vazut la Realitatea spunand ca inspectorul general a interzis profesorilor sa dea teme elevilor in vacanta de Craciun. Cica e valabil numai in Bucuresti.

Diana, nostime replicile date de Vladut.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Irinel, si din partea mea o rugaciune ptr. Ingerasul Maria! Aprind o lumanare!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Sarbatori fericite!!!

Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Laurina, tare scump este Mihnea. Foarte frumoasa serbarea! Tommy si-a spus si el frumos replica in piesa de teatru; la intrebarea "cum te cheama?" a raspuns cu obisnuitul Thomas Popa Anthony (in loc de Thomas Anthony Popa), iar punctul culminant l-a constituit faptul ca a incercat, impreuna cu alti copilasi de la el din grupa, sa-i traga jos pantalonii lui Mos Craciun.

Nicoleta, nu stiu exact care sunt cererile in Romania, dar Tommy stie deja de ceva vreme toate literele, cifrele pana la 20, toate culorile si formele... Bineinteles, in parte datorita faptului ca il invatam acasa, dar si activitatea invatatoarelor conteaza.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/LJHztT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fetelor,

Sebi doarme, cafeaua e gata, asa ca m-am "pus" pe forum.

Diana, eu nu am putut vedea linkul cu Vladutz spunind poezia... :-(

Iulia, am inteles eu bine? Tommy stie sa scrie toate literele si cifrele pina la 20??? Sau doar sa le spuna?
Chiar vroiam sa spun ca la gradi in Canada nu se face serbare de Craciun, dar se pare ca depinde de gradinitza.

Fetelor, ce planuri aveti de sarbatori? Noi prin jurul casei, a doua zi de Craciun mergem la Danutz si cam atit.

Fetelor, haideti la povesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Tocmai am trimis un mesaj si Dumnezeu stie unde s-a dus, ca l-am pierdut...

Lili, nu, nu, nu stie sa le scrie, ci doar sa le citeasca. De scris, scrie la calculator, nu prea il trage inima la scrisul de mana. El este un tip foarte, foarte logic (educatoarele imi spun ca sigur va iesi un savant din el), deci mai degraba accepta sa fac cu el adunari si scaderi decat sa puna mana pe creion si sa scrie, deseneze, etc. Deci, nici o inclinatie vizibila catre partea artistica. Ma rog, in curand ii vom cumpara pian (si chitara a spun ca vrea), sa vedem daca are talent la muzica. Stii ce este interesant? El singur stabileste ceea ce vrea sa faca: a hotarat ca va deveni doctor (asta s-ar putea insa sa se schimbe cu timpul), ne-a cerut sa il inscriem la lectii de dans (ceea ce am si facut), si a spun ca vrea sa invete sa cante la pian si la chitara. Stie exact ce vrea de la viata!

In legatura cu serbarea, gradinita la care este Tommy este una mare, de stat. Daca Bianca este la o gradinita particulara, este diferit.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/LJHztT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fetelor, ce grozave si dulci sinteti!!!! nu-mi vine sa cred ca v-ati gindit la mine de ziua mea! ce norocoasa sint

multumesc

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.seansimon.com/Images/2007/December2007.htm" target="_blank">"Albastrelele mele"

www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor:)

Irinel

Pentru ca o sa intru in concediu va urez de acum

CRACIUN FERICIT, plin de bunatate, soare si ninsoare:)!!! Sa petreceti frumos impreuna cu pitici, tatici, familie, prieteni!!!

Si sa fiu sigura:) va doresc din tot sufletul ca anul ce vine sa va aduca numai bucurii si ferticire!!! LA MULTI ANI!!!

multi pupici

Mergi la inceput