Piticii nazdravani de MAI - IUNIE 2004 (88)
Raspunsuri - Pagina 21
Irinel spune:
Fetelor, ma bag si eu putin in vorba, desi sunt ca de obicei pe fuga. MAi citesc pe la voi, da n-apuc sa si scriu. NU stiu cum reusiti voi si de ce nu reusesc eu sa ma organizez mai bine cu timpul. Nu prea am talent la organizare cred. Dar mi-e drag sa citesc ce scrieti voi, doar sunt frustrata uneori ca as comenta si n-apuc si pe urma uit.
Camelia nastere usoara surioarei si un baietel sanatos!
Alus, la numarat lunile mergem impreuna. Si eu zic in fiecare luna ca nu mai vine si tot ma pacale. Da lasa ca vine el si momentul cand se prinde bebe si sa vezi atunci asteptare mare sa vina bebe.
Eu ma amuz de ce scrieti de copiii vostri. Danut cand era mic ii placeau mult puzzle-urile (alea de copilasi mici bineinteles). Le facea singurel. Acum nu mai are rabdare si cred ca s-a suparat si ca am incercat sa il las sa le faca singurel, ca daca are rabdare le gaseste pana la urma, da nu sta bine deloc la capitolul asta. Ma si gandesc cu o sa reuseasca el sa stea cuminte la scoala, ca aici incep scoala la 4 ani, deci in toamna asta. In fine, sunt de fapt grupele pregatitoare de scoala, dar activitatea se desfasoara la scoala si invata sa citeasca si sa scrie, asa ca aici toata lumea zice ca se duc la scoala.
Ma bag si eu in taina cu fetite versus baietei. Eu cred ca in general fetitele sunt mai linistite si mai docile, mai usor de convins sa faca ce li se spune (exceptand evident unele situatii datorate varstei lui "nu"). Dar cred ca sunt si fetite mai "baietoase" ca sa zic asa din punctul asta de vedere. Oricum la noi, daca n-ar fi fost ingrijirile deosebite pe care trebuia sa i le dam Mariei si faptul ca in unele zile era mai plangacioasa ca nu ii era bine, in rest sincer, cu toate ca era bolnavioara, a fost mult mai usor cu ea decat cu Danut. E drept ca ea era si mai putin activa din cauza problemelor de inimioara.
Mai fete dragi care mai vreti bebe3, voi cum i-ati convins si pe soti sa mai vrea un bebe?
Iulia, e relativa treaba cu "sa pot sa ii dau tot, sau cat mai mult". Ei au propria viata si se pot realiza foarte bine. Gandeste-te ca sunt atatia oameni care se nasc saraci si invata si sunt seriosi si isi fac o viata minunata. Eu cred ca e bine pentru copii, invata multe lucruri cand au frati, de la a imparti, pana la cunostinte in general caci fratii mici fura de la cei mari foarte rapid. Aici copiii pot avea o educatie foarte buna chiar daca nu ai mari posibilitati financiare. Gandeste-te la oamenii care vin din afara si se imprumuta sa isi faca facultatea, isi achita apoi imprumutul la banca si au o viata plina de realizari. Si oricum noi parintii ii vom ajuta mereu. Cat despre problema medicala, hmmmmmmmmm... asta trebuie studiat. Pupici.
Vai ce serioasa am devenit.
Laureta sanatate Inisei!
A, sa nu uit, i-am luat lui Danut un joc cu magneti de construit. E foarte incantat de el ca se construieste usor si ies tot felul de forme interesante. Sunt niste bile marisoare si niste segmente ca sa le uneasca. Mai are niste ochisori , urechi, rotite... si se prind intre ele datorita magneteilor pe care le contin. Poate deja aveti, eu am vazut mai demult intr-o revista si am cautat pe la magazine dar am gasit doar pentru varste mari pana acum. Asa ca am fost bucuroasa acum cand am gasit si vad ca el e interesat de ele.
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria