Piticii nazdravani de MAI - IUNIE 2004 (88)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Am revenit, sper sa ma lase Melie sa scriu, sa doarma mai mult.

Nico, pupici pe piciorus! Ce naiba trepte sunt astea de s-au rupt ... ale noastre ne tin si pe noi, asa stabile sunt. As reclama in locul tau.

Mephala, tinem pumnii sa-i placa lui Iustin la gradi! A fost tare rau de tot :)

Diana, Mephala, m-ati lasat baf cu bb3 .... wow, sunteti eroine in ochii mei. Pe mine ma "termina" deja doi - mai mult Cris de fapt. La bb3 nici nu ne mai gandim din mai multe p.d.v.: finantele, nervii :) si ginecologul meu, care la controlul dupa nastere m-a luat cam asa: "Sper ca a fost ultimul! O alta sarcina nu va recomand la problemele Dvs.!" ... fiind de varsta lu' tata m-am simtit ca atunci cand aduceam o nota proasta acasa
Mi-ar place daca ar veni direct de 2 ani, scapat de colici, dinti, biberon de noapte, biberon in general, suzeta, pampers si cu o vorbire perfecta. Nu stiu cum sa va zic, dar mie una nu-mi place deloc varsta de bb, de abia astept sa fie si Melie mai marisoara ... noroc ca la al doilea merge treaba mai repede parca. :)
Daca as avea mai multi bani (si naiba, nu castigam deloc la lotto ;)), as adopta un Tibi mic :) ... si cum nu se inmultes din senin banii astia, ramanem la 2 si suntem completi.

Multumim de aprecieri! Am vazut ca alea sunt cele mai vizionate :)
Am vazut si eu poze cu Vladut si Timi (de abia astept sa fie si ai mei asa), poze cu frumusei de Iulia si Carmen si grasunica frumusica pe nume de Stefania... mai trebuie sa bag un ochi la Laureta si Alus. Mai avea cineva poze noi?

Cris ma capiaza din nou. S-a obisnuit de sarbatori sa doarma cu cineva (la ai mei numai asa putem: ei cu Cris, noi cu Melie) si face iar probleme ... adoarme cu mine la el in pat si dupa 2-3 ore se trezeste si bazaie ca nu mai vrea singur. Il luam la noi, unde se foieste, vorbeste in somn, se bazaie ... ca mi-o trezeste si pe Melie. Mananca iar prost ... ma chinui de pomana sa-i fac sendvis ptr. gradi, musca de 2-3 ori si gata ... acasa tot asa. Am facut un pact cu Boby: cand e unul de noi stresat si stam prea mult cu gura pe el, il trage celalalt de maneca. Ieri m-a tras el de maneca, azi eu pe el :D ... suntem niste parinti stresati dar cu principii ;)
Melie doarme si ea prost cu dintii astia ... si ea, care dormea dusa. Aseara dupa o ora s-a trezit urland, si asta de cateva ori ... asa ca pe la 9.20 eram si eu in pat ... cumva a fost bine, ca am mai prins si eu somn, sunt mai odihnita.
Maine trebuie sa merg la dr. de casa dupa trimiteri si ca sa-mi mai dea injectii cu fier ... sunt anemica rau (dar vorba asistentei: a vazut altii si mai anemici si tot stateau in picioare ;)), probabil de acolo si gripele astea si starea mea. Poate imi da si Broncho Vaxom ptr. mine, sa ma mai imunizez si eu ca m-am saturat. Vineri merg iar la ORL-ist, ca tot ma mai doare urechea. Si apropos, ca iar uit: mii de multumiri ptr. urarile de sanatate.
Si cam asa pe la noi. S-a terminat si vacanta lui Cris, am inceput iar cu stresul dusului si adusului ... ce nu-mi place! Mananc numai pe fuga, sunt intr-o fuga continua ... grrr!
Si gata cu vaicarelile! Nu va mai faceti griji de noi, o sa mai intru eu, dar mai rarut. Pupici!!!! Numai bine!!!!

PS: Schimb si capitolul de nu se gaseste altcineva :)

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

* * *
La omu' sarac nici "floricelele" nu trag ...
Sa-i ajutam sa se faca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Mergi la inceput

Si tot am uitat ceva: crescutul fetitelor!
Parerea mea personala: e floare la ureche! Nu-i altfel decat la baiat, doar ca-i muuuuult, muuuult mai usor! A mea e o dulcica alintata toata. Acum e mai maraita de la dinti ... si a coincis maraila de dinti cu obisnuitul de tinut in brate de la Oma ... dar in rest n-am treaba. Doarme bine, adoarme usor si uneori si singura, nu face mofturi la mancare - Doamne ajuta s-o tina asa! .... si deja cocheteaza de mama focului. Mie una nu mi-a venit sa cred cand am vazut-o ... si asta la doar 6 luni. Si cel mai mult la Opa ... care-i topit tot. Zice in gura mare ca n-a vrut-o (trebuie sa-l dezobisnuisc de obiceiul asta prost), dar ca acum o iubeste mult! :)
Si tocmai a inghitit un colt de la o scrisoare ... papa tot! :)Si comenteaza de zor ...

Si sa-l laud putin si pe Cris, ca prea m-am vaitat de el. E in schimb un dulcel, destept foc.
E fan de puzzle de cand era mai mic ... si pe astea noi le face fara probleme, f. rar mai cere ajutor ... si cand cere sunt grele ca de abia le fac si eu. Si are sistem, frate, nu asa ...
Acum e si cu lego duplo, face case si alte cele ... are o fantezie de m-a uimit. Tot asa si cu desenele ... si coloreaza cu placere, si din ce in ce mai bine, nu mai depaseste linile. Doar ca la el oamenii sunt mov ... ca asa vrea el :)
Si sta cuminte si la tuns. Il tund eu de obicei, in dec. am fost la frizerita lu' mama, dar asta mai mult ca sa se dea mare cu nepotii ei ;)
Gata, dispar de tot ... to v-a fost dor de mine :p
Pupici!

* * *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Diana, Mephala am inteles bine, sunteti insarcinate cu bb3? Felicitari!! Eu ma chinui sa raman insarcinata cu bb3, scriu asa deoarece pe Silvia tot o socotesc. Poate in sfarsit va voi dea vestea cea buna.

Irinusha si Julia cateodata ara damblalele ei, de pilda acum trece prin faza plansului din orice, ca nu este prima, ca vrea sa o imbratises, pup, etc . Sper sa-i treaca repede ca incep si eu aceasta faza Julia si ea este fana puzzle, daca ar putea ar sta numai pe ele.

In rest la noi totul este bine, eu acum am mai liber, Julia la gradi, mai rau cu sculatul de dimineata, dar apoi nu sunt probleme. Acum sta si se uita la Scooby Doo, este desenul ei preferat. In rest este din fericire sanatoasa. Astazi cand ne-am intors de la gradi i-am spus ca in weekend vom dezbraca pomul de iarna, ia mia spus atunci; Ce tot spusi mami, cred ca exagerezi"

Poate voi gasi timp sa va raspund la toate

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Alus, nuuuu, nu suntem insarcinate, :))), peste vreo doi ani ne dorim si bebe 3. Asta e ideea.

Irinusha, am retinut aspesctul legat de cresterea fetitelor, :).
Referitor la nervi, noi avem de mult pactul asta: cel care-si pierde rabdarea primul este atentionat de celalalt si calmat.
Cand ma gandesc la bebe3, nu ma gandesc si la finante. Ce, crezi ca noi am castigat la loto? Nicidecum, dar unde sunt doi, e loc si de-al treilea.

Iulia, da, frumos nume, sa-ti ajute DD!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Am emotii mari, , imi duc baiatul la gradi.
Va spun impresii dupa.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Carmen, tinem pumnii! pe baiat de gradi!

* * *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Continuam aici

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Succes Carmen!

Alus, mi-ai smuls un zambet! Nu doresc bebe 3 acum, ci peste vreo 4-5 ani.

Irinusha, subiect nou?

Edit, a fost Nico mai rapida.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hello!
Carmen, bafta!!! (atentie la fete, la cat de frumos este, o sa se tina scai de el).Tu ai pregatire pedagogica (nu mai tin minte, esti invatatoare sau profesoara?), sigur o sa te descurci!

Irinushaa,asa te vreau ! imi lipseau mesajele tale! daca te hotarasti la bb3, eu zic sa schimbi medicul (bine, te mai consulti cu altii inainte sa vezi daca exista intr-devr probleme-nu iti pui viata ta in pericol,mai ales ca ai doua minunatii)

Iulia
,la fel si pt. tine (eu stiam ca Diana are specializare in hematologie sau cardiologie, asa este Diana?)!

Aaa,sora mea nu nascuse inca aseara ; cica colul ar fi mai rigid, contractiile desi puternice nu sunt regulate. Ea a avut un accident vreo 2 ani care i-a afectt si bazinul , cred ca durerile le resimte mai tare (copilul este aproape de iesire...). Este internata in spital, astazi o vede si un profesor si decide ce se poate face,daca sa mai astepte sau nu,daca raman la naturala sau face cezariana

uff, Stefania mea stie ca cel mai bun loc este in brate la mami: am pus-o in patut si scancea de mama focului;mi s-a facut mila de ea si am luat-o in brate-a adormit instantaneu, cu o manuta sub o falca.Ei,o fata are mama, daca nu o tin acum cand s-o mai tin ? nu pot sa mai scriu nimic,desi voiam sa va mai zic una-alta de Sebastian.

va pupam!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Ma scuzati ca am inteles gresit cu bebe3, dar eu din luna in luna astept sa numi vina ciclu, ca am incput sa inteleg gresit

Am intrat sa va spun ca am pus poze noi cu Julia de la gradinita cu colegi si de ieri langa brad, asa cum a fost imbracata la bal cu ocazia carnavalului, o mica .

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput