Piticii nazdravani de MAI - IUNIE 2004 (88)
Raspunsuri - Pagina 19
Iulia P. spune:
Am poposit din nou pe la voi...
Cami, Tommy sta destul de cuminte la frizer (chiar duminica l-am dus la tuns). El are pasiunea cu pamatuful (cel cu care se aplica pudra la sfarsit, dupa tuns) si ii promit ca poate sa se joace cu el, daca sta cuminte. In plus, nefiind o frizerie speciala pentru copilasi, i se pune un fel de scaun special pe cel pentru adulti si astfel are ocazia sa vada lumea de sus...
Laureta, sanatate multa Inisei. Sa fie atat de sanatoasa pe cat este de frumoasa. Si ce par minunat are!
Mephala, multumesc pentru cuvintele de lauda.
Va doresc o seara frumoasa.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b4.lilypie.com/zqZGm5.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/photos/dcppopa/
anacami spune:
Laureta,spune repede:a mai ramas in picioare relatia dintr Inisa si Sebastin de Nally? este din ce in ce mai frumoasa, o adevarata dominisoara!
Camelia, Sebastian si Stefania
mephala30 spune:
Diana, asa este, am fost pe aceeasi lungime de unda.
Surprinzator, in sufletul meu, mi-as dori tot baiat (n-as sti sa cresc o fata, ). Sa-l nasc prin aprilie, mai (sa fie berbec/taur).
cand mai tragem o joaca pe Dc, (glumesc, dar mi-am amintit de vremurile bune)
A, referitor la puzzle, Ius seamana la comportament cu Vladut. Isi pierde rabdarea repede, nu sta locului.
...si nu, n-am reusim sa ne mutam, deocamdata cautam...
Laureta, mai, mai, o tineti din analize in analize. Te-as sfatui sa cauti un medic homeopat bun, poate scapati de operatia de polipi/amigdale.
Am vazut pozele, ce par lung are Inisa! Numai zulufi, e mortala cu okisorii aia albastru-verzui.
Poza aia de familie (cu bunicii) mi-a placut mult.
Camelia, uitam sa-i urez surorii nastere usoara si prunc sanatos.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
mephala30 spune:
ma duc la somn, noapte buna!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
DianaR spune:
Ehehe, Carmen, si mie mi-e dor de-o joaca! Somn usor! (zici tu ca nu te-ai descurca cu o fata, totul se invata, nu-i nici o smecherie... Iar fetele, of fetele, sunt asa de dulci, ca-ti vine sa le mananci!)
Laureta, superba Inisa! Wow ce par lung are, ai tuns-o vreodata? Vad ca e si ondulat... F f dragalasa! Am zis eu ca ma bucur ca sunteti bine, dar uitasem de suspiciunea de mono... Sper sa nu se confirme!
Cami, . pe Vlad il tunde tata-su cu masina de tuns. Si sta cuminte. Pe Timi o tund eu, desi de vreo 6 luni ii tund numa bretonul sa-i mai creasca parul ca doara-i fetita.
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
tnicoleta spune:
Buna fetele, da chiar v-ati pus pe scris nu gluma...
Laureta Sanatate Inisei si tin pumnii sa iasa analizele bine. V-am admirat in poze si sunteti foarte frumoase. Ia ca ma apuc de bb2 si sa fie baietel ca sa ti-o fur, de nu imi trimit nepotii in petit
Diana, Carmen Mey, spor la bb3 si sa fie ce va doriti si cand doriti. Carmen sa sti ca mara diferanta nu e sa cresti o fetita dupa doi baieti, poate o sa fie cea mai rasfatata fetita.
Vorbiti de tuns, mie imi pare rau ca am tus fata asa de scurt in toamna, la insistentele sotului. Acum o saptamana i-am tus putin bretonul ca ii intra in ochi in rest o sa ii las sa creasca sa am si eu fetita cu codite, chiar de le da jos dupa ce i le fac.
Laurina Super tare Mihnunita.
Cami Nastere usoara sorei, bb sanatos si mancacios.
Ieri cand am plecat de la gradi Bia a excaladat toti nameti pana la metrou, apoi s-a tavalit prin tot parcul pana acasa. Mie imi inghetasera picioarele dar ea tot mai vroia sa stea.
Aseara un accident acasa. Domnisoara tot topaia pe scara de pa pat si POC s-au rupt 2 trepte, ea s-a zgariat putin in talpa fara sa ii curga sange.
IRINUSHA NU PLECAAAAAAAAA. NE E DOR DE TINE!!!!
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
laureta spune:
Multumim de aprecieri. Inisa este o dulcica, daca ar si manca ar fi copilul perfect:D
Acum sta cu tati a casa, tati si a luat concediu medical ca eu nu prea pot sta a casa. Si am avut un show mic cu mama soacrain prima zi a anului ( nu ne certasem niciodata in 12 ani) asa ca nu vreau s-o mai chem s-o tina pe Inisa.trebuie san e descurcam singuri.
Am asa multe nopti nedormite sunt ca zombie.
Eu sunt optimista ca totul va intra in normal pina la urma ca sa imi revin si eu cu scrisul pe DC
Irinusha am vazut pozele cum stau pitici lipiti unul de altul, absolut superb.Eu nu m am prins de ce nu mai intri?
Lauraa am vazut si minunile tale, doua papusi
Anacami Stefania este frumoasa foc si gogosicaaaa.In leg cu relatia intre Sebi si Inisa ei mai iau leg din cand in cand. Sa vezi ce plange Inisa cand se despart , te doare capul
Ai vesti de la sora ta? Nastere usoara si bebelica sanatos
Iulia frumosi baieti, sa te bucuri de ei.In poze am vazut fantana de ciukalata
Bertha si Bebe Beca felicitari pentru casa noua .
Tnicoleta bine ca a fost accidentul numai atat
Mephala si Diana spor la bb3, noi suntem fricosi inca cu bb2 , ata ete.Aveti copii foarte reusiti.
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Irinusha spune:
Fetelor, sunteti bestiale ...
Io fuga ca trebe sa pregatesc masa si sa plec dupa Cris ... era sa mi se arda si pireul citindu-va pe voi ... Melie ma mananca si ma suge aici (ii dau dintii de sus si m-a capiat, roade tot, si io sunt rpreferata)... iaz io sunt cu morala mai bine.
Ca ma apucase rau in ultima saptamana ... mai am eu faze din astea, noroc ca-mi trece repede, nu-s de pomana geamana :) A venit si o prietena pe la mine in dimineata asta, am dormit si mai mult si sunt iar cea veche.
Ati inteles gresit (oricum, multe ptr. dorul de nebuna :)), nu dispar de tot, intru mai rarut si doar la voi ... oricum, si ultima sapt. v-am citit, am vazut ca sunteti bine si am stat linistita.
Cami, iti sunt datoare un mail, n-am uitat ... tot starea e de vina. Ai o fata minunata! Si mi se pare mie, sau seamana mult cu Sebi?
Felicitari sorei tale si nastere usoara (daca n-a nascut deja). Ma bucur ptr. ea, stiu ca pierduse prima sarcina. Mai multe in mail :)
Laureta, nu-ti face griji de "kisses disease" - nu stiu daca am scris bine. Tocmai ieri am primit si eu diagnosticul - epstein barr virus - si m-am documentat pe net. Infectia cu acest virus se face in copilarie si pe la 50 de ani e 99% din populatie infectata .... e latent de obicei si face parte din familia herpes virusului. Doar in cazul unui sistem imunitar scazut (Aids) ar trebui sa-ti faci griji. Pupa frumoasa si las-o in pace.
REvin dupa-amiaza ca o am pe Melie in brate si nu ma lasa deloc. Dar trebuie sa ma bag si eu la bb3 si crescut de fetite .. plus ca trebe sa ma vait de baiatul meu. PUpici, pe mai tarziu!
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
La omu' sarac nici "floricelele" nu trag ...
Sa-i ajutam sa se faca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
In primul rand, Carmen (Mephala), ma recunosc in ceea ce spui: si eu mi-as dori un al treilea baietel (de fapt, am deja un nume ales, cred ca o sa-ti placa - Theodore), dar nu m-as supara nici daca ar fi fetita.
In al doilea rand, Irinusha, bine ca ai revenit, caci toata lumea iti ducea dorul. Subscriu la ceea ce spune Laureta, mi s-a topit si mie inima cand am vazut fotografiile acelea in care stau Cris si Amelie lipiti unul de celalalt.
Laureta, multumesc mult pentru complimente.
Cami, nu ne tine in suspans, spune-ne cum a decurs nasterea si ca sora ta si bebe sunt bine, voiosi si fericiti.
Nico, bine ca nu a fost mai rau (legat de treptele de scara). printesei active!
Diana, am si eu o intrebare. Nu stiu daca ma poti ajuta, daca este specialitatea ta, dar poate ai auzit de asa ceva. In timpul celei de-a doua operatii cezariene, doctorita mi-a spus ca o a treia sarcina este exclusa, caci peretele uterin este mult prea subtire pentru a rezista la o a treia sarcina, existand pericolul unei rupturi (nastere prematura, copil cu probleme, etc.). Intrebarea mea este: in timp (sa spunem ca as astepta 4-5 ani pana la viitoarea sarcina) exista posibilitatea ca situatia sa se imbunatateasca (ingrosare a peretelui uterin, revenirea lui la o stare mai buna)? Poate spun prostii... Ai vreo idee? Multumesc anticipat.
Va doresc o zi frumoasa in continuare.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b4.lilypie.com/zqZGm5.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/photos/dcppopa/
DianaR spune:
Irinuuuuuusha, bine ai revenit, ne-ai dat emotii! Draga de Melie, o chinuie dintisorii...
Iulia, ma tem ca nu e domeniul meu deci chiar nu stiu, nu stiu cum e la voi in Ca, dar poate ar trebui sa mai ceri o opinie si de la alt doctor, ginecolog (obstetrician) cu experienta. Si daca si ala iti spune tot asa...
Nico, asta e cu accidentul, bine ca n-a fost nimic grav. Erau din pal treptele?
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete