Piticii nazdravani de MAI - IUNIE 2004 (88)
Raspunsuri - Pagina 11
alus spune:
VA DORESC UN CRACIUN FERICIT IMPREUNA CU CEI DRAGI SI UN AN NOU CAT MAI BUN!
Mona -
Irinel o pentru Maria!!!
Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Irinel spune:
Mona la multi ani draga mea! Multa sanatate si tot ce iti doresti tu sa se implineasca! Iarta-ma ca o fac cu intarziere...
Fete dragi multumesc mult ca v-ati gandit la noi in perioada asta. Mie nu imi vine sa cred ca e deja un an de cand nu o mai am pe fetita mea draga. Mi-e tare dor de ea, mi-e dor sa o am in brate... Eu intru mai rar si vreau sa incerc sa intru si mai rar pentru o perioada. Sunt tare obosita (mi-a iesit si fierul scazut, poate si asta e motivul, deja iau fier) si incerc sa imi canalizez toate eforturile catre Danut care e de altfel mult mai bine. Probabil prin ianuarie sau februarie voi incepe sa ma uit si de un serviciu part-time si sa il las mai mult la gradinita, dar vreau sa o iau treptat si usor, sa vad cum reactioneaza si sa nu fie o trecere rapida. Unul din motivele pentru care vreau sa intru mai rar pe DC este ca nu vreau sa mai fac o obsesie din a ramane gravida si daca intru pe dc mi-e greu sa nu dau si pe la mamici aspirante si incep iar cu numaratori si alte asemenea. Incerc sa ma linistesc si chiar sa accept gandul ca poate Dumnezeu nu vrea sa imi mai daruiasca alta minune. Oricum eu inca sper ca o sa vina in cateva luni, nu am depus armele, dar vreau sa ma bucur de ceea ce am deja si sa nu fac un st res inutil din a obtine ceva ce nu pot controla. Si cum Danut e inca restant la capitolul timp petrecut cu mami, indiferent cat de mult timp petrece cu mine, incerc sa ma canalizez asupra lui acum. In plus e posibil sa il mute la o clasa de copii mai marisori, trebuie sa intreb la gradi daca si cand se va intampla si pe el il afecteaza astfel de schimbari: alti copii, alte educatoare. Daca plec si eu la serviciu si el doarme si sta mai mult acolo, alta schimbare. La toamna merge la scoala, alta schimbare. De asta incerc sa il observ cat mai mult si sa il ajut sa treaca peste toate astea usor. Poate fi se pare ca exagerez. DAr el e frustrat la astfel de schimbari. Nu stiu daca e doar personalitatea lui de vina sau faptul ca a trecut prin multe schimbari deodata in trecut si a fost frustrat mult timp ca nu putea petrece timp cu el.
Sper sa nu sune prea pesimist mesajul meu. Eu sunt optimista. Dar sunt unele lucruri pe care mi le-am promis atunci cand nu aveam cum sa petrec timp cu Danut si nu m-am tinut de cuvant. Zilele trecute, m-am gandit serios si vreau sa ma bucur si sa ma folosesc la maxim de perioada asta pe care o stau inca acasa.
Va doresc la toate Sarbatori fericite si nu mai bine in noul an! Multi pupici la toate si la copilasii vostri scumpi.
Alus, sa ne dai vesti de bebelus curand!
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
mephala30 spune:
Alus, sarbatori fericite si voua, cu sanatate, prosperitate si bebe 2 la anul.
Irinel, un an nou imbelsugat, cu sanatate si liniste sufleteasca. Maica Domnului sa-ti auda si sa-ti implineasca ruga.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
DianaR spune:
Lili, acu vad ca nu mere linkul, doar e site concurent (parinti com)... Nu era filmulet cu fiu-miu si poezia ca am povestit eu ca taman momentul ala n-am reusit sa-l filmez (emotiile, deh), Era link spre o culegere de poezioare ptr copilasi si spre poezia lui fiu-miu, ca m-am plans eu ca e destul de complicata si deh sa ma dau rotunda ca a invatat-o... Sper ca luni la petrecerea cu mosul a trupei noastre de prieteni sa prind momentul si sa va pun filmuletul.
Vorbiti de greutati... Vlad are 95 cm si 13.5 kg. Tot categoria pana desi acum nu ma pot plange ca nu papa. Iar fiica-mea alt dezastru 9 kg la un an si 7 luni.
Irinel scump si iubit ma voi ruga ptr voi!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
mephala30 spune:
o nu serviti?
Poate noul an va aduce mai multa dorinta de a posta pe topicul asta, .
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!
tnicoleta spune:
Buna fetele, hop si eu.
Iulia Felicitari lui Tomy pentru cele invatate. Eu cred ca e bine sa stie copilul sigur ce vrea.
Ceterile din Ro in legatura cu invatamantul se schimba de la an ministru la altul. Cert este ca de la a invata sa coloreze in grupa mica au ajuns sa faca bastonase, litere si cifre. Ma gandesc ce o fi in capul celor de ne conduc si cat sa ceara de la niste copii de-o schioapa. Oare copii nostrii cand se vor bucura de copilarie daca de la 3-4 ani ajung sa aibe teme obligatorii in vacanta? Ce vor mai invata la soala? Poate sunt eu inapoiata si nu imi dau seama pe ce lume traiesc.
Cu Bianca nu imi fac probleme momentan pt ca este la o gradinita cu predare in sistem Waldorf si este diferit fata de invatamantul traditional. Copii de aici nu primesc teme acasa, nici macar sa invete vreo poezie, li se spun multe povesti cu pilde, au activitati practice mai multe, multa miscare si lucru creativ.
Irinel pentru ingerasul. Fie ca tot ce ti-ai propus pentru anul viitor sa se implineasca. Sa poposeasca din nou inca un suflet in pantecul tau. Sa te bucuri de familia ta. lui Danut si sa sti ca nu e nici o suparare ca nu vei mai da pe aici.
Alus Craciun Fericit si voua.
Intrebati ce vom face de Craciun? Greu de dat, pentru mine, un raspuns. Eu una sunt un pragul unei noi depresii din cauza ca nu stiu sa spun NU cateodata. Sper ca bucuria copiilor sa ma faca sa mai simt ca e Craciun. Acum in momentul asta nici nu simt ca se apropie.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
ralu spune:
Buna fete dragi!!
Nu am mai intrat de mult... Noi suntem bine... Crestem, iat gradinita merge din ce in ce mai bine.
]Va doresc un Craciun fericit si un an nou cat mai bun!!! Sa fiti sanatoase alaturi de puii vostri si tot ce v-ati propus sa se implineasca!!!La multi ani!!!
mephala30 spune:
Nicoleta, nu fi trista, macar de dragul Biei lasa depresia pe alta data (programeaz-o peste vreo doua-trei luni) si priveste increzatoare in noul an care vine. si Craciun fericit.
La multi ani, Gabitza ro!
nu va place, ignorati!
Irinusha spune:
Din toata inima de la noi toti:
Craciun fericit!!!
Mosu' sa fie darnic si bun, sa aiba in sac numai sanatate ptr. pitici si familiile lor, bunastare, dragoste si intelegere, fericire si realizari ... si tot ce e bun pe lumea asta!
Petrecere faina alaturi de cei dragi voua!
Numai bine fete dragi! Va pup si va imbratisez!
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
Irinusha spune:
Gabitza, la multi ani!!!
Tot ce-ti doresti si numai sanatate!
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)