paraguay

paraguay | Autor: carolada

Link direct la acest mesaj

buna
am dat o cautare pe forum, dar n am gasit inca ceva despre paraguay. locuieste cineva acolo sau a fost acolo cel putin?

mersi

www.camping-kasern-salzburg.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/pa.html

poate te ajuta

SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

mersi diablette, dragut din partea ta, dar pe mine m ar interesa impresii personale,pe net am gasit eu diverse,dar e altceva cand cineva a fost acolo si zice cum a fost.mai astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

carolada, te pregatesti de Paraguay?
sunt curioasa daca a fost cineva pe acolo

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

da,ma tenteaza paraguay ulpt.la anu si ma gandeam ca or fi romani si pe acolo, dar vad ca nu.mai astept.
luna75ma bucur sa te revad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Caro numai destinatii exotice alegi

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Babee

Caro numai destinatii exotice alegi

Foarte frumos! La Paraguay chiar nu m-as fi gandit!
abia astept sa te intorci si sa ne povestesti cum e pe acolo

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Tatal sotului meu e din Paraguay. E o tara frumoasa dar saraca. Sotul meu a fost mereu acolo in copilaria lui.Familia socrului sunt din Ibucui(nu stiu daca se scrie asa).Familia lor este instarita pt ca bunicul(si mai toti barbatii din familie sunt doctori) si asa si-a trimis toti copiii in US la colegii.Asa s-a stabilit socrul meu in State :)
Deci pot numai sa iti spun din experienta sotului intr-un satuc mic.
Casele lor sunt dintr-un fel de lut.Pt ca lumea nu are bani, multi se hranesc cu fructe si beau un ceai numit MATE (ceai cu care a crescut si sotul meu si pe care si acum il bea) care e foarte bogat in vitamine.Multi inca vorbesc limba indienilor,Guarani.Au o cascada foarte renumita IGUAZU, extinsa si in Argentina si Brazilia, mereu imi spune sotul de ea cat e de frumoasa si cat de mult merita vazuta.E mult mai mare decat Niagara si foarte spectaculoasa pt ca e formata din multe cascade una langa alta

O sa il mai intreb pe sotul meu una alta daca vrei :) .Sper sa ajung si eu pe acolo sa imi cunosc familia extinsa
Uite si situl oficial

http://www.paraguay.com/

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

babeem ai gasit si acilea,nu poate s aiba omu un secret
blackpanterromersi de informatii, am vazut si video cu cascada Iguazu pe un alt site,merita vizitata.in alta ordine de idei,noi suntem si tize,ne am íntalnit la subiectul cu Adriana,si draga de Luna era acolo.
ca sa va lamuresc,sotul a venit cu ideea,el a fost mereu curios in leg.cu paraguayul, acu e o idee fixa, toata ziua citeste despre asta.sper sa nu se razgandeasca iar pana la anul, ca pe mine ma trage ata spre brazilia pe care am vizita o cu ocazia asta.deci abia la anul va pot povesti despre asta,din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Vlad spune:

quote:
ca pe mine ma trage ata spre brazilia

Buna! Si noi mergem (sper!) in iulie anul viitor la Rio. Prin ianuarie-februarie luam biletele de avion. Am cautat si eu diverse informatii, se spune ca nu sunt tari prea "safe". Azi am vorbit cu cineva care a fost in Argentina si Uruguay, aceeasi impresie dar s-a intors intreg! Asa ca daca ai mai multe info despre Brazilia, poate mai schimbam impresii. Eu vreau sa mergem, desi ma ingrozeste ideea drumului pana acolo (de 15 ore cu avionul... eu am o problema cu mijlocul asta de transport dar sper sa reusesc)!

Apropo, stiti vreun antiemetic foarte puternic? Nu de alta dar nu au atatea pungi in avionul acela cate mi-ar rebui mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

N-am fost niciodata in Paraguay, dar din ce cunosc de prin zona.. eu zic ca, daca tot te trage ata spre Brazilia, mai bine sariti peste Paraguay si va duceti direct in Brazilia. Eu as alege in ordinea asta Brazilia, Argentina, Peru, Chile.. si mai la urma Paraguay.

Lai

Mergi la inceput