paraguay

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

ancaeu am amice brazilience aici si ele zic ca nu i chiar asa "unsafe", trebuie doar sa stii unde sa nu te duci,cartierele rau famate(unde nici localnicii nu se duc). daca ai nevoie de ceva informatii, spune mi si le intreb cu placere.unde anume te duci, ce zona/oras? si ce zicea cunostinta ta de uruguay?
laibrazilia oricum e visul meu, ador sambadar si mexicul ma tenteaza,sotul meu a fost mai mult timp acolo si in ro mereu zicea"parca i mexic"ceea ce pt.el era compliment.te am mai vazut pe la alte subiecteiti place acolo in mexic?
seara bunA

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Vlad spune:

Buna!
Noi vom merge la Rio de Janeiro. Daca iti scapa vreo brazilianca ceva impresii despre oras mi-ar fi de mare folos. Adica mai exact unde sa NU mergem. Am inteles ca nu trebuie sa ai banii, cardurile si actele la tine (noi peste tot pe unde am fost - in lumea civilizata - Europa, le-am avut mereu cu noi nu le-am lasat la hotel dar se pare ca acolo e altfel!)!!!
Adica in Rio vreau si eu sa merg o data macar sa vad plaja de la Copacabana ca am auzit de ea de cand ma stiu insa toti spun ca e o zona nesigura ca tot timpul au loc jafuri acolo!
Nu mergem cu un grup organizat, mergem la o conferinta si mai stam cateva zile sa vizitam orasul. Probabil ca vor fi si excursii organizate dar nu cred ca va sta cineva mereu cu noi si o parte vom explora pe cont propriu!
Cunostinta noastra a fost doar in Argentina si Uruguay. A vanit cu acceasi impresie de "unsafe". A spus ca hotii de la noi sunt mici copii pe langa ce se intampla acolo. Dar au scapat intregi, nu li s-a intamplat nimic lor. Mie, de exemplu Cairo mi-a dat o senzatie mare de nesiguranta, dar era prima iesire in lumea aceea care difera mult de vestul Europei si nu eram pregatita psihic pentru ce am gasit acolo!

Numai bine si astept ceva informatii cand ai sa ai! Nu e chiar urgent, mai sunt cam 7 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

ancao sa le intreb pe fete daca stiu ceva de rio,ca ele sunt din alte orase. sper sa ajung si eu intr o zi pe acolo, la rio adica, carnavalul ma tenteaza.n am inteles ce a vrut sa spuna cunostinta voastra:daca lor nu li s a intamplat nimic, de unde stiu ca hotii de la noi sunt mici copii pe langa aia, sau ce au vazut de au ajuns la concluzia asta?
pupici

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput