Iasule, mandra cetate (63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ralnied..saru'mana..iti multumesc din suflet... e superb... anul asta s'au intrecut pe dansii...m-au trecut toti fiorii...e superrrrr.... dar mai pun pariu caci in realitate nici nu se compara cu pozele...deja imi imaginez..strada....Stefan cel mare...mergand la brat cu sotul..la plimbarica... ne batem cu bulgari de zapada....frigutz da' merge..intram undeva si bem o cana de vin fiert... he,he,he..s-au dus vremurile... poate la anul...

iti multumesc inca odata.....

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!

Fetele, e o iarna ca in povesti...nici nu credeam ca o sa avem asa zapada....am vazut pozele lui Carmen, superbi copii si minunate poze si cum si noi am inceput "albumul" de iarna, daca doriti ne puteti vedea de aici

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Buna seara. Am o rugaminte: trebuie sa fac un credit de nevoi personale vreau sa va cer parerea despre bancile care ar fi mai avantajoase.
Eventual daca puteti sa imi recomandati pe cineva la care sa apelez, v/as ramane datoare.
Va multumesc.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Sa va fie de bine distractia in zapada. Am iesit si noi la o sesiune de bulgareala si tare m-as fi tavalit si eu nitel in zapada,dar n-aveam ce face cu Amira.
Si pentru ca suntem cuminti si am invatat poezia il asteptam pe Mos Craciun.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Am vazut pozele anuntate: superbe!

Aime, e atat de scump Vladimir! Mi-au placut ipostazele surprinse, in special mos Craciun alb, . Noi n-am ajuns in mall, vad ca au decorat frumos.

Miha, am vazut-o pe dulcica Amira. Ce frumos doarme!
Felicitari lui Robert, a recitat ft. bine colinda. Finalul e .

Ionika, si noi intentionam sa facem un credit ipotecar. Ne-am orientat catre Banca Romaneasca.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Va astept la Noul capitol

Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun

Mergi la inceput