Iasule, mandra cetate (63)
Raspunsuri - Pagina 19
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">-prima ninsoare-
![]()
Carmen, sunt super pozele...
Vad ca ninsoarea inca nu are de gand sa se opreasca si, din cate am inteles, pana pe luni o tine asa...
Acum simt si eu cu adevarat ca a venit iarna...
Stefania, vezi ca arunca mai sus Carmen cu bulgari, in pozele sale. N-au ajuns la tine?
Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Darria
De la inceput am spus ca dam saniuta, strumfitza nu ti-o dau
Speram ca sunt ganduri bune pana la capat... Ai banuit tu unde bateam eu apropos=urile... Dar nu te lasi...
Foto Ralu
ralnied1 spune:
Caravana Coca-Cola - simbata 15 decembrie - caravana va fi insotita de Familia Coca-Cola, alcatuita din Mos Craciun, "Familia Cadou" si Postasul Magic - caravana va face turul orasului, in jurul orei 16, de la sediul fabricii (Calea Chisinaului), iar dupa ce va traversa principalele cartiere ale orasului - in jurul orei 18.00, caravana va poposi in fata Palatul Culturii - in locurile in care se va opri, Mos Craciun va imparti cadouri si produse Coca-Cola
slimatei spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Stefania, vezi ca arunca mai sus Carmen cu bulgari, in pozele sale. N-au ajuns la tine?
nu ..
frumos....da' cat mai este parcamai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
mariussimiuc spune:
Helau! 
Vad ca ninsoarea asta v-a facut mai vorbarete. 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
anymony spune:
Si noi am inaugurat azi zapada...E prima iarna in care realizeaza ce e asta! nu o mai puteam baga in casa"pada"buga"-bulgare. Ne-am batut cu bulgari...ei distractie maxima. acum juma de ora am venit de la curatat masina...un sfert de ora m-am chinuit si inca nu m-am incalzit...e moale zapada si nu e prea bine-se infunda rotile...i-am schimbat locul, cu spatele sa fie usor de iesit mai tirziu . vrem in Carrefour si in Metro...poate mai iau ceva cadouri
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
ralnied1 spune:
Special pentru Stefania, de la Iasi...
Sper sa aduc diseara mai multe. Pe astea le-am facut de la geam, acum cateva minute...
ps - are voie sa priveasca oricine, nu e interzis![]()
Foto Ralu
mephala30 spune:
Ralnied, ce alb e orasul!
Multumesc pentru aprecieri. 
Am iesit in oras acum, pe seara, cu Iustin. Si l-am intalnit in Moldova mall pe www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photosd/1225476" target="_blank">Mos Craciun. I-a spus ce cadouri sa-i aduca si a primit de la mos o carticica de povesti si un suculet.
Va imaginati incantarea lui. 
Slimatei, multumesc,
.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
ralnied1 spune:
Foto din aceasta seara, pe ninsoare
Mos Craciun vine maine in cartierul Nicolina, de la ora 12.
Foto Ralu

-prima ninsoare-