Iasule, mandra cetate (63)
Raspunsuri - Pagina 14
lgireada spune:
si un
de la mine.
ralu, multumesc pt raspuns cu biletele. am sa incerc. am incercat la iulius mall, dar au zis ca nu sunt bilete sub 70 ron / pers; ceea ce e totusi prea mult pt mine.
www.flickr.com/photos/10546994@N06/" target="_blank">Liliana
anymony spune:
Miki, am vazut la magaziunul naturist de linga CEC-hala, cafea de cicoare...e inlocuitor de cafea!Eu am baut la o doctorita din vaslui o data si era super buna...nici nu zici ca nu-i adevarata
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Darria spune:
Cristina: inka nu stiu unde poti gasi dar cred ca in orice supermarket ar tb. sa fie. Dar orzo cu lapte nu este mai bun?
miki68 spune:
Fetelor, mersi de info cu inka. Eu m-am uitat la Carrefour si la Gmarket si nu am vazut. Am avut candva (nu cu mult timp in urma), un pliculet cu inka, dintr-o revista de femei. Chiar avea gust bun. Mai caut ca trebuie sa iau ceva care sa arate precum cafeaua ca altfel se simte ostracizat (si asa, saraca mama cat trage cu el ca-i reproseaza ca nu-i da medicamente de care vede el prin casa si degeaba ii explica mama ca sunt ale ei de diabet...). Ma doare sufletul cand il vad asa.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mephala30 spune:
Buna inka cu lapte. Am baut in timpul primei sarcini, inlocuind cafeaua. Si parca am vazut la Selgros sau in Kaufland.
Orzo cu lapte ce e? Un alt soi de inka?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Darria spune:
Mephala: orzo este orz prajit. Se poate bea cu apa sau lapte. Unii il prefera la micul dejun iar altii ca inlocuitor de cafea.
Pret: am luat o cutie de 150 gr. la 3 ron dintr-un mag. naturist. Nu am baut inca asa ca nu pot sa spun daca imi place sau nu.
Cristina: multa sanatate parintilor tai si rezistenta mamei tale.
miki68 spune:
quote:
Originally posted by Darria
Cristina: multa sanatate parintilor tai si rezistenta mamei tale.
Multumesc pentru urari. Perfida boala Alzheimer-ul. A facut dintr-un om destept (multumita lui stiu un pic de franceza-mai multa nu, pt. ca am fost lenesa) si sportiv (a practicat un sport de performanta, a fost si arbitru), unul care se dezorienteaza in casa si nu mai stie unde e baia. Si are doar 68 de ani.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mephala30 spune:
Miki, imi pare rau pentru voi. ![]()
Sanatate!
Darria, chiar te rog sa-mi spui daca e bun.
Ralnied,
, cum ti-a fost ziua?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Darria spune:
Cristina: nu mai pot spune nimic......... Dumnezeu sa va ajute.
Mephala: incep orzo dupa Craciun, abia atunci pot sa scriu daca imi place sau nu. Pana atunci poate spun fetele care consuma deja.
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by lgireada
si unde la mine.
ralu, multumesc pt raspuns cu biletele. am sa incerc. am incercat la iulius mall, dar au zis ca nu sunt bilete sub 70 ron / pers; ceea ce e totusi prea mult pt mine.
Lili, eram sigura ca va costa mult acest spectacol. Dar speram ca vor fi si niste bilete mai ieftine.
Cele de 350.000 erau cat de cat acceptabile, dar probabil s-au evaporat repede...
Oricum, in minutul de fata, pentru mine si 350.000 e destul de mult. Am dat 500.000 la Fuego
Daca reusesti sa te duci, sa ne zici cum a fost...
Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun