Iasule, mandra cetate (63)
Raspunsuri - Pagina 13
miki68 spune:
Oana, mersi! Am sa intreb pe la farmacii cand ies de la serviciu.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Ralu, multam de intelegere. Nu fug...da mi-e ca daca tot "v-am luminat" sa nu dati cu rosii.
stai fara grija, ca nu dam! s-au cam scumpit de la o vreme si nu ne mai permitem luxul asta...
Mephala, cu placere...

Cristina (miki), habar nu am. Acum aud prima data. Dar cred ca daca te duci la farmacie, acolo trebuie sa te informeze exact cum stau treburile, nu?
Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun
lgireada spune:
hello tuturor,
am reusit doar sa va citesc, dar asta nu inseamna ca nu mi-e dor de voi ... chiar mult.
vreau sa intreb /daca stie cineva/ de unde se pot lua bilete pt bollywood, the show? ala de duminica? am citit din urma evenimentele si sincer, ralu, mii de multumiri de la mine. pt ca nici pe inoras.ro nu gasesc atatea informatii de cate am nevoie; in nici un caz atatea cate oferi tu aici.
apar rar din cauza job-ului in principal si a altor pb nerezolvate inca, care imi mananca timpul. a venit si sotu' acasa, asa ca de-acum is busy all the time. sper ca din ian sa redevin o prezenta constanta in zona.
va salut pe toate, va urez cele bune din urma (de pe la nicolae & aniversari) si pupici tuturor.
www.flickr.com/photos/10546994@N06/" target="_blank">Liliana
lgireada spune:
hello tuturor,
am reusit doar sa va citesc, dar asta nu inseamna ca nu mi-e dor de voi ... chiar mult.
vreau sa intreb /daca stie cineva/ de unde se pot lua bilete pt bollywood, the show? ala de duminica? am citit din urma evenimentele si sincer, ralu, mii de multumiri de la mine. pt ca nici pe inoras.ro nu gasesc atatea informatii de cate am nevoie; in nici un caz atatea cate oferi tu aici.
apar rar din cauza job-ului in principal si a altor pb nerezolvate inca, care imi mananca timpul. a venit si sotu' acasa, asa ca de-acum is busy all the time. sper ca din ian sa redevin o prezenta constanta in zona.
va salut pe toate, va urez cele bune din urma (de pe la nicolae & aniversari) si pupici tuturor.
www.flickr.com/photos/10546994@N06/" target="_blank">Liliana
ralnied1 spune:
Lili, spectacolul va avea loc la Casa Sindicatelor, deci acolo gasesti si biletele...
Pret bilet: 35 RON, 70 RON, 90 RON si 120 RON
miki68 spune:
Cafea pentru toata lumeaaaaa! E reincalzita ca, deh, n-am putut face invitatia din lipsa de "semnal" la forum, dar e bunutza.
cristina d.
ralnied1 spune:
Cristina, nu conteaza ca e incalzita acum... E buna si asa, cafea sa fie, nu?
Am un somn de nu ma vad si tare as mai dormi. Ca azi-noapte m-am uitat pe pereti... Si am adunat doar vreo 3 ore de somn. Azi sunt zombi rau de tot.
Foto Ralu
miki68 spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Cristina, nu conteaza ca e incalzita acum... E buna si asa, cafea sa fie, nu?
Am un somn de nu ma vad si tare as mai dormi. Ca azi-noapte m-am uitat pe pereti... Si am adunat doar vreo 3 ore de somn. Azi sunt zombi rau de tot.
Foto Ralu
Daca nu poti dormi noaptea, mai bine renunta la cafea
cristina d.
ralnied1 spune:
Cris, eu am mai avut tentative de astea de a ma lasa. Am reusit pentru o vreme, dar apoi am revenit la vechiul si prostul obicei.
Fara o cafea bauta dimineata, adorm cu capul pe birou la munca si pana seara cand ajung acasa, in pat, e lunga ziua. Nu pot risca![]()
Oricum, cred ca azi-noapte din pricina unor ganduri si a unui scandal de ieri, de la munca, nu am putut adormi. Lasa, poate asa adorm mai repede diseara.
Inka am vazut, dar prin primavara-vara. Adica atunci mi-a sarit undeva in ochi. Ca tot auzisem discutii si de asta i-am dat atentie. Cred ca la Billa, da' nu-s sigura. Oricum, daca vad pe undeva, iti zic.