Mamici de iulie-august 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

anaxena pe mine m-au innebunit cuvintele tale despre mancare, asa ca imi dau seama cum a fost cu tine cu mirosul :)).

Fetelor asa m-ati distrat cu chilotii de babe de numa. Eu deocamdata nu am problema asta.

Azi a fost prima zi de lucru, asa ca sunt moarta de oboseala, desi nu am facut NIMIC, decat am citit doc (ceea ce e taaaree plictisitor). Din pacate firma este cam departe, fac 1h30 pe zi cu masina, dar in rest e ok. Program ultra flexibil, 7h/zi, ce faci in plus ti le iei liber, cantina super buna si extrem de ieftina. Nu va spun cat ma costa ca e ieftin chiar si pentru ro :). Azi la lucru am aflat ca este un medicament homeopat care se ia in ultima luna de sarcina si care ajuta la diminuarea travaliului. Nu ii mai stiu numele dar daca va intere va zic (cred ca se gaseste si in ro).

Bebele a fost extrem de cumintel si mama i-a promis cel mai frumos carutz daca nu face nazbātii la lucru :).

Pusi la toate si insanatosire grabnica.

_
Vicky 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor in sf. ma simt si eu mai bine ca sa va scriu , am avut cele mai urate momente de cand ma stiu zilele astea , in ultimile 36 de ore nu mai mancasem mai nimic in afara de niste coji de paine un pahar de sun si 2 cani de ceai . Am crezut ca pic de ameteala ca na nu mancasem mai nimic si m-au salvat supozitoarele pe care a si trebuit sa le intrerupt caci nu am mai vomitat totusi deloc . In seara asta am mancat ciorba de pui si ma simt mult mai bine .
Am reusit si sa va citesc , tuchi bravo tie cu minunea mica , ma bucur enorm pt. tine .
Mona tu cum te mai simti ?
Mcoca ce bine e cand esti fericit cu serviciul pe care il ai , e foarte important avand in vedere ca petreci multe ore acolo , mie mi se pare intradevar cam departe ce zici tu , wow eu lucrez la nici 5 minute cu masina , as putea merge si cu bicicleta daca nu ar trebui sa o duc mai intai pe Mandy la camin .
Louana bine ca poti fara sare ca mie daca mi s-ar lua sarea chiar nu as mai manca .Stiu ca mananc cam prea sarat si nu e bine dar ce pot face .
Marci totul ce e prea mult nu e bine , efortul de la alergat dupa un metrou nu e chiar bun , ai grija de tine si fii mai linistita .
Anca super felicitari pt. cele 2 inimioare mici .

Alina 10+ si Mandy Stephanie 2,11 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am terminat cu papa...si a ieshit buna rau
sotul a papat portie dubla
eu mi-am mai cumparat chiloti de baba azi..ca sincer chiar ma simt goala in tanga(cine shi-ar fi inchipuit)...am sa mai port si tanga dar in ashtia ma simt bine
lasa ca vedeti voi mai tarziu ce o sa ajungeti baba ca mine

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
11+ sper la o!!!AMR 29sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Vicky aici se zice ca ceaiul de frunze de zmeura ajuta daca il bei in ultimele sapt de sarcina de pe la 35 de sapt e recomandat parca. Eu am baut dar mare efect nu a avut. Bine ei zic ca nu e nimci dovedit stintific sau ceva dar daca vrei sa inerci poti ca rau oricum nu face.
Alina Maria ma bucur ca te simti mai bine si ca ai reusit sa papi ceva. E super nasol cand mori de foame da nu reusesti sa papi nimic.
Anaxena welcome to the club! Si eu mi-am facut stocul de chilotei de baba noi noutzi, oricum peste vreo cateva luni creca tre sa iau marime mai mare dar pana atunci sunt buni astia.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Mada_mxm multumesc mult pentru explicatiile legate de semnatura, sper ca de data asta am reusit
Anaxena ce pofta mi-ai facut...trebuie sa o rog pe mama sa imi faca o ciorbita de fasole ca ei ii iese asa de buna
cum stati cu poftele? De ce va e pofta? Eu am observat ca am numai pofte "sanatoase": de morcovi, de portocale...in general de legume.Am ai observat ca desi mi-au trecut greturile continui sa mananc cu mare placere lucruri acre (fooarte acre..) si de asemenea mananc foarte sarat (ca sa nu mai zic ca din cand in cand mai mananc si sare goala...)

[url=http://bd.lilypie.com/EbTHm8.png]bebe[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

quote:
Originally posted by irinuca_81

Mada_mxm multumesc mult pentru explicatiile legate de semnatura, sper ca de data asta am reusit
Anaxena ce pofta mi-ai facut...trebuie sa o rog pe mama sa imi faca o ciorbita de fasole ca ei ii iese asa de buna
cum stati cu poftele? De ce va e pofta? Eu am observat ca am numai pofte "sanatoase": de morcovi, de portocale...in general de legume.Am ai observat ca desi mi-au trecut greturile continui sa mananc cu mare placere lucruri acre (fooarte acre..) si de asemenea mananc foarte sarat (ca sa nu mai zic ca din cand in cand mai mananc si sare goala...)

[url=http://bd.lilypie.com/EbTHm8.png]bebe[/url]

Irinuca mai da tie foame vad ca si tu ai "papat" ghilimelele. In rest e ok numai ca dupa egal tre sa pui " si dupa png iar ".

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evelien spune:

Buna fetelor!
Ma primiti si pe mine? Am aflat saptamana trecuta ca-s insarcinata in 6 saptamani:) am fost fff bucuroasa, dar inca nu m-am obisnuit cu ideea ... E prima mea sarcina, nu prea stiu ce e bine si ce nu, cum sa mananc, ce teste sunt normale si la ce timp etc, dar o sa va citesc posturile si poate ma mai dumiresc.
v-am pupat si noapte buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

azi am avut o zi tare obositoare,am terminat orele la 20 30.am urcat si am coborat la scari...asa ca ma doare f tare spatele...fetelor,eu sunt din ce in ce mai convinsa ca il simt pe bebe...
mie nu mi a adus nimic mos nicolae,chiar m a enervat sotul ca mi a pus in cizme un bat...mi s a parut o gluma proasta,mai ales ca el,in fiecare an,imi punea in ghete ceva cat de mic,macar o ciocolatica...,dar ma rog,asta e...nici eu nu i am luat nimic pt ca nu am avut tp sa umblu la cumparaturi ,mai ales ca evit sa merg pe jos...insa cu cris mosul a fost generos,i a adus un trenulet care merge pe sine si o tablita magnetica cu litere si cifre,plus dulciuri...ii mai luasem si personajele din scooby,shaggy si scooby,o masina de spalat si o pusca cu casca de neamt,dar pt ca zilele astea l am lasat pe cris cu bunica mea si a plans f mult,i le am dat inainte..maine fac 12 saptamani!!!
12+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Buna seara/dimineata fetelor,
la noi e dimineata ca sintem in emisfera sudica ( inca) dar peste 2 luni vom fi la Viena asa ca o sa scriu si eu deodata cu voi !!

Am venit de la eco si am vazut inimioara lui bebe Batea cu putere
dupa UM am 7 saptamini dar la eco mi-au zis ca am numai 6 saptamini, asa ca DPN s-a mutat pe 30 iulie . Stiam eu ca e mai mic bebe, de aia nu-mi ieseau pozitive testele de sarcina pina la mai mult de 1 saptamina de intirziere. Am avut ovulatie tirzie ( am simtit eu )

Nu am greturi, tuchi si eu sint doar cu sinii care mi s-au marit si un pic de somnolenta din cind in cind in rest nici un simptom de greata sau foame. Dar simpatizez cu fetele care au greata, am avut si eu din plin la prima sarcina . Ce ma ajuta pe mine:
- sa nu ma scol brusc dimineata din pat
-sa inghit imediat ce ma trezeam un biscuit sarat sau grisine
-sa beau apa cu lamiie
-sa rontai mereu cite ceva
-pastile de ghimbir ( ginger)
daca imi mai amintesc va spun
oricum pe la 12 saptamini ar trebui in general sa scapati de greturi

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata mamici cu burtici,

La multi ani pentru toate Nicoletele si Nicolaii pe care ii cunoasteti, sa aveti Sarbatori Frumoase si bebei sanatosi!

Mie mosu' mi-a adus o pereche de pantalonasi de graviduta, pe care o sa-i port mai tarziu un pic, chit ca ma indrept catre 12 saptamani, burtica nu este prea mare si dulciuri.
Tati a primit multe multe dulciuri, aproape in toate incaltarile de iarna :)

pt Tuchi123 stai linistita ca si Anexena si altele nici eu nu am avut pic de greturi, doar pofta mare de papa (cu care ma lupt) si mult somnic, acum vad ca am inceput si eu sa nu mai adorm la 21.30, rezist pana la 23:), sanii parca nu ma mai dor foarte rau, pe mine ma dureau si cand mergeam, iti dai seama, acum parca sunt mai moi un pic.

Asa ca stai linistita ca nu trebuie neaparat sa te simti rau ca sarcina sa mearga bine!

Va pupic pe toate!

Mergi la inceput